• Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

#1 09-01-2024 19:24:46

Webmestre
Administrador

Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

Benvolguts amics:

Els darrers esdeveniments ens obliguen a fer una reestructuració de la llista de "Blavers d'ara". Hem deixat que passen els 100 dies de gràcia que hom dóna als nous governs. I el nou govern valencià de PP-Vox ja ha superat totes les expectatives quant a anticatalanisme i antivalencianisme en definitiva. A banda d'inutilitat i falta capacitat en tots els àmbits. Per això mateix, les figures més destacades d'aquest govern, mereixen estar en les primeres posicions:

1-Carlos Mazón Guixot: Un personatge fins al moment fosc en diverses administracions peperes, però a qui el poder se li ha pujat al cap de manera total. D'altra banda el seu anticatalanisme forma part del seu espanyolisme acèrrim. La darrera eixida de to seua en aquest sentit fou en dir que ell governa desde el Estado español y para el Estado español. Com diria el twitter Joaquim Torrent sic! Això a banda que com molts "alicantinos" creuen que l'activitat econòmica sols és el turisme, i no pensen fomentar ni ajudar altres sectors. Sembla que tindrem altra legislatura amb cap ajuda a l'agricultura valenciana ni al sector de la taronja. I això, per als que som descendents de llauradors de taronja és senzillament insultant. Aquest individu, en definitiva, fa certa la dita de "alicantino, guapo y fino", en el sentit lleig, d'aquesta dita.

2-Vicente Barrera Simó: Ex-torero que ha pujat a la categoria de vice-president i conseller de Cultura per Vox. També destacà per una infame sessió a les Corts Valencianes on defensava que ha tret les subvencions a nombroses entitats culturals valencianes. Això a banda dels habituals estirabots anticatalanistes de la dreta valenciana. Com a resposta del nacionalisme valencià, aquest deuria de plantejar-se la supressió de la tauromàquia en territori valencià. Però d'això en parlarem quan fem el comunicat que encara tenim pendent sobre la situació actual del nacionalisme valencià i què deuria de fer aquest en aquesta conjuntura.

3-José Antonio Rovira Jover: Actual ex-conseller d'Educació, ex-alcalde de Sant Vicent del Raspeig (Alacantí) i ex-funcionari de segona fila en diverses administracions peperes. Aquest individu ha mostrat una veritabla obsessió contra la normalització lingüística. A banda de que el seu evident sobrepès i poca energia demostren que no ha treballat mai dur, i en la seua conselleria, davant els reptes que sempre suposa l'educació, cal algú que treballe dur.

Els tres fins ara citats tenen ambdós cognoms catalans (Mazón és una castellanització de Massó. En Alacant i Múrcia hi ha moltíssims cognoms catalans castellanitzats: Reverte, Pujante / Pujalte, Puche, Rosique, etc.). I com és possible que algú renegue dels seus orígens, i fins i tot els odie? Sigmund Freud no s'ho aconseguiria explicar mai. Si és per llapaculisme i submissió a la seua nova identitat nacional castellana, doncs això és senzillament miserable.

Les altres dos figures d'aquest govern que incloquem a la llista tenen un origen, però, foraster:

4-Carlos Flores Juberías. Personatge curisosíssim, histriònic i en alguns aspectes divertit. Exmilitant de Fuerza Nueva, professor actual de Dret Constitucional. Es coneix que eixe departament és un cau de fatxes, perquè també hi ha entre altres, un altre il·lustre feixista valencià, Gorän Rollnert. Tornant al Sr. Flores, ara és diputat al Congrés dels Diputats espanyol per Vox. Fou condemnat per suposats maltractaments a una ex-parella que tingué. Es coneix que aquest senyor té poca feina, o molt de temps lliure, perquè no para de fer activisme per les xarxes socials, en especial Twitter.

5-Llanos Massó: Presidenta de les Corts Valencianes per Vox. Malgrat el cognom català, és albacetenya (la qual cosa indica també el seu nom propi, ja que la Virgen de los Llanos és la patrona d'Albacete). Ha destacat també pels habituals estirabots anticatalanistes de la dreta valenciana. Tenim, doncs, un altre exemple de manxecs que venen ací a no integrar-se i intentar imposar-nos la seua cultura, i que canalitzen el seu espanyolisme en anticatalanisme, com ja feren Manolo del Hierro, Antonio Palomares, Vicente González Lizondo i tants altres.

Tots aquests tenen en comú una característica que hem citat sols respecte al primer: se'ls ha pujat el poder al cap. Pobrets, no entenen que el poder és transitori, i que ells dins d'un temps no seran ningú. Perquè els que tenim ja uns quants anys sols hem vist un personatge de la dreta valenciana governar molt de temps: A na Rita Barberà, i al final també acabà caiguent, i fins i tot de manera aparatosa. Tots aquests esmentats eren fins fa no res foscos i mediocres, i de fet ho contiuen siguent. No duraran molt en el càrrec, doncs, i ficaran la pota més aviat que tard.

A continuació, expliquem la següent classificació que hem seguit:

6-María Consuelo Reyna. I és que, encara que siga a nivell simbòlic, tothom ha de saber el mal que va fer aquesta dona durant més de 20 anys al capdavant de Las Provincias primer i del Diario de Valencia després.

7-Vicente González-Lizondo fill de Vicente González Lizondo, de nefasta memòria. Aquest xic s'entesta en intentar fer el mateix que feia son pare, anticatalanisme tronat. Potser no entenen la veritable valenciania, perquè aquesta familia és d'origen foraster (provenen de Casas Ibáñez, província d'Albacete). Sembla en qualsevol cas, l'activista blaver més actiu a hores d'ara, i per això l'hem posat en posicions capdavanteres.

Per cert, recordem que tenim encetada una campanya perquè en Torrent (Horta Sud) lleven el nom d'un carrer a son pare Vicente González Lizondo. I és que això és inacceptable. I recordem també que Torrent ha estat tradicionalment un feu socialista, i que el PSOE valencià n'és culpable, per acció (si el posaren ells) o per omissió (si no han fet res perquè lleven aquest nom). Recordem també com el PSOE valencià subtilment ha afavorit el blaverisme d'ençà de la transició, com analitzem en l'apartat corresponent.

8-Cake Minuesa: Puja posicions aquest histrió ultradretà nascut a València però d'origen foraster. Potser algun dia encetarem una campanya per a rebre'l com es mereix si ve als nostres actes a provocar.

9-Vicente Iranzo: Un altre pseudo-intel·lectual blaver que té ganes de notorietat, i nosaltres, som generosos i se la donem, fent-lo pujar de posició en la llista.

10-Lluís Fornés el Sifoner. L'evolució d'aquest individu és d'allò més patètic. De cantant de la Nova Cançó més o menys graciós, passà a censurador de paraules "catalanes" en Canal 9, a pesadíssim occitanista i a neoblaver. Ara ha combinat l'occitanisme amb el neoblaverisme i el resultat ha estat un veritable odi anticatalà, acusant els catalans d'haver impedit la unificació amb l'occità i de ser això la causa principal dels problemes lingüístics i nacionals dels valencians (!!!). El problema és que aquest senyor està jubilat i es coneix que no té altra cosa a fer que difondre aquestes delirants idees. Això unit al seu histrionisme fa que els darrers anys estiga caiguent en el patetisme. Per això mateix li diem: CALLE JA SR. SIFONER. Torne's a sa casa, visca tranquil els anys de vida que li resten (que esperem que siguen molts) i deixe de molestar.

De les posicions 11 a 14 estan Joan Mansanet, Lluismi Campos, Pere Mayor i Enric Morera. Pere Mayor i Enric Morera són els que han promocionat dos personatges dels quals hem parlat ja: Joan Mansanet i Lluismi Campos respectivament. Al voltant del nostre comunicat respecte al decès de Pere Riutort ja parlàrem de les presumptes estafes de Campos i Mansanet, i de com eixos dos són objectiu priotari de les campanyes de la nostra web. Però, insistim, Campos i Mansanet han arribat on han arribat perquè han tingut el patrocini i promoció de Morera i Mayor respectivament. I per tant, ells també ne són responsables.
Morera i Mayor ja tingueren un paper important en el seu dia en el procés que dugué a treure el grandiós Francesc de Paula Burguera del capdavant de l'antic PNPV, que acabà convertint-se en la UPV a mitjans dels 80 del s. XX. Fou un procés dirigit per un personatge fosc i tèrbol, Josep Lluís Blasco Estellés a qui Pere Mayor obeïa com a un oracle.
Diuen ara que Pere Mayor està ficat en negocis tèrbols al centre d'Europa.
Cert que Mansanet no té càrrecs ara al nacionalisme valencià, però n'ha tingut. I en qualsevol cas deuria de ser tirat del partit i del moviment. Quant a Campos, ha estat de cap de gabinet d'Enric Morera. Llavors la pregunta és evident: Enric Morera és tonto? Té fama de babau i ninot, però no se port ser més tonto de tenir com a home de confiança un personatge així.
La connexió directa, doncs, de Mayor i Morera amb Mansanet i Campos respectivament, justifiquen de sobres la seua inclusió en la llista, i en posició rellevant.
PERQUÈ QUI ESTAFA UN NACIONALISTA ÉS PITJOR QUE ELS BLAVERS.

15-Cristina Seguí. Una dona que tampoc es cansa de fer activisme anticatalanista, encara que ella és d'origen ben català: El cognom Seguí prové de la Vall d'Albaida i és en qualsevol cas català, present a Catalunya i a les Illes Balears, d'on possiblement passà al País Valencià al s. XVII, després de les repoblacions després de l'expulsió dels moriscos. El més delirant és que ara l'ha llogada una televisió catalana poc important per a fer de comentarista. Aviat encetarem una campanya informativa a aquesta televisió. Perquè si ella difama contínuament Catalunya, no deu, doncs, treure beneficis gràcies a Catalunya.

Pero ara té un judici a la vista, on, pobreta, li demanen quatre anys de presó. Demostra això, que ja no és el que era, i que les seues amistats i influències ja no valen res. Baixa així rotundament de posició.

-En posició setzena i dessetena estan dos nous polítics blavers: Salvador Miralles i Tomàs Melià, figures destacades de la coalició Decidix i del partit Lo Nostre. Són partits molt xicotets, amb implantació pràcticament sols a la comarca de l'Horta, i que han tret uns resultats residuals en les eleccions autonòmiques de 2023.

-18-Enric Esteve, president de l'entitat blavera Lo Rat Penat./

-19-Pepe Herrero. Aquest periodista radiofònic està investigat pels aldarulls del 9 d’Octubre de 2017. Eixe dia ell féu una crida a través de totes les xarxes socials en què es mou a boicotejar la manifestació nacionalista.

-20-José Luis Roberto, el partir del qual, España 2000, continua la seua línia descendent i ja no té cap regidor al País Valencià. El propi José Luis Roberto està ja vell i decrèpit.

-21-José Javier Esparza: Periodista nacut a València però d'origen foraster. Participa habitualment en mitjans de comunicació madrilenys d'ultradreta. Du un ull tapat, com si fóra un pirata, la qual cosa li dóna un aspecte sinistre.

-Entre les posicions 22 i 24 hem posat a les tres màximes figures intel·lectuals del neoblaverisme al País Valencià: Vicent Baydal, Ferran Esquilache i Frederic Aparisi.

Sobre Baydal ja hem parlat abundosament en altres fils, en la campanya contra el seu nomenament com a cronista de València i en la denúncia que li hem fet a ell i altres amiguets seus, i no anem a repetir ací la seua manca de rigor científic, la seua manipulació constant, les seues ganes de trepar i eixir a tots els mitjans, el seu autobombo contant, etc. Esquilache és una mena de gosset seu, i segueix el seu "mestre" en totes aquestes coses.

La seua inclusió en la llista, sí que tindria una certa justificació, ja que són neoblavers. És a dir, no són blavers en sentit clàssic, sinó que pretenen fer una construcció històrica a partir de l'Edat Mitjana (de la qual diuen ser experts) on el Regne de València apareix com a entitat diferenciada del Principat de Catalunya. I aquesta és una idea obsessiva de Baydal i Esquilache, que pretenen justificar amb suposades troballes documentals i fent el cherry picking que tant critiquen. Com hem denunciat, la motivació principal seua és pensar que això donarà vots a la coalició Compromís, i llavors ells podran accedir a les prebendes que tant anhelen. Però en primer lloc, Compromís no té ni de bon tros el copyright del nacionalisme valencià, hi han altres partits nacionalistes valencians com ERPV, Demòcrates Valencians, la CUP (amb regidors en alguns pobles) i altres. En segon lloc, les seues prebendes, souets, poltronetes, subvencions, etc. són nacionalisme valencià? PER SUPOSAT QUE NO. No ens interessen ni tenen res a veure. I aquesta motivació és la causa darrera per la qual aquests xics (i algun altre) estan intentant fer tota aquesta nova reconstrucció històrica.

D'altra banda la història no se pot canviar segons interessos polítics. Això s'ha fet en altres llocs i moments i és perillosíssim. Recorda l'Ahnenerbe dels nazis, que cercava avantpassats de la raça ària a Bolívia o al Tíbet (sic!).

Els altres dos, sobretot Esquilache, són una mena dels seus esbirres. Aparisi a més és un xic força cregut.

-25-Paquita Chilet. Aquesta dona és l'actual presidenta del GAV. Per aquesta raó té rellevància suficient per a figurar a la llista. Tanmateix, com hem dit ja, aquesta dona sembla haver dut al GAV a un camí de moderació i constructiu. Per això té tot el nostre aplaudiment i recolzament.

-Entre les posicions número 26 i 28 hem posat a uns que posdem considerar "intel·lectuals" blavers: Voro López, Toni Fontelles i Sandra Ombuena.

-I tanquem la llista en les posicions 29 i 30 amb dos velles glòries blaveres: Carles Recio i Baltasar Bueno. Hem dubtat si treure ja a Carles Recio, ja que no pinta absolutament res, ni dins del blaverisme ni enlloc. Però la seua vida i els seus fets són tan delirants, que mereix continuar, ni que siga perquè la gent es divertisca un poc (i se sorprenga veient com aital personatge, en el seu dia, arribà tan lluny).

Ixen de la llista:

-Jesús Albiol, regidor de Vox a Borriana (Plana Alta) que censurà revistes escrites en valencià en aquell Ajuntament, encara que l'Ajuntament al final i degut a la pressió popular, féu marxa enrere. És un no ningú en el fons, i no mereix ja figurar a la llista.

-Pere Àlvaro: Aquest és un home de l'òrbita de Compromís que va d'humorista i que ix en alguns podcasts de ràdio suposadament d'humor, com ara La Comoditat Valenciana. Tanmateix, degut a algunes disputes en  Twitter, ha publicat informació d'un dels nostres col·laboradors, així com l'ha amenaçat de mort.

https://i.imgur.com/FupEpbR.jpg

https://i.imgur.com/vEo7jsV.jpg

Tot molt en la línia del que feia el GAV, per molt que aquest individu siga suposadament nacionalista. I és que una part del poble valencià confon allò bròfec amb allò graciós, i això acaba degenerant en mala educació i gamberrisme.

Ja ha estat denunciat, I d'altra banda, el seu programeta de ràdio, podcast o com se diga, qui el sent? Un altre no ningú a qui no anem a donar més publicitat. El sector on treballa, en fi, el taulell de Castelló, està passant per grans dificultats, i com nosaltres no som igual que ell, li desitgem sort en mantenir el seu lloc de treball. El dia del judici amb ell, o en altre moment, esperem, però, trobar-lo en persona i aclarir les coses, com ens han ensenyat als que som descendents de llauradors.

I bo, repetim altra volta que aquesta llista té un caràcter informatiu i científic. Per aquesta raó, tot el que hi exposem està rigurosament documentat, i en molts casos fins i tot posem un enllaç a la Wikipèdia o altres encilopèdies per a trobar més informació sobre el personatge en qüestió, i on se pot verificar que el que afirmem, doncs, és cert. I fins i tot, tots els que ixen, en especial els que pugen posicions o estan en posicions davanteres, ens deurien agrair que els fem publicitat i els donem a conèixer. Hi ha molts blavers que ens han demanat personalment estar en la llista, i no hem accedit!

Continuarem, doncs, actualitzant la llista i informant-vos.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.