• Inici
  •  » Noticies
  •  » Denúncia a Vicent Baydal, David Segarra, Paula Menero i Andreu Mas

#1 21-03-2020 16:43:45

Webmestre
Administrador

Denúncia a Vicent Baydal, David Segarra, Paula Menero i Andreu Mas

Benvolguts amics:

El blaverisme està derrotat, és veritat. Però així com totes les malalties solen mutar en altres menys fortes, o deixen seqüeles, el blaverisme ha mutat en neoblaverisme. Primer foren les Bíblies neoblaveres dels 80 del passat segle, després l'Associació Tirant lo Blanc, finalment, la web valencianisme.com I eixe neoblaverisme s'ha infiltrat en Compromís de diverses maneres, unit això a l'ànsia de poder i poltroneta que sempre han mostrat les màximes figures d'aquest neoblaverisme. L'analogia amb la situació del Coronavirus que tenim ara, és evident.

Com ja hem denunciat en altre comunicat, les teories antihistòriques de Vicent Baydal han trobat ample ressó en Compromís (partit en el qual Baydal presumptament milita) i estan siguent àmpliament difoses, degut a la publicitat que els mitjans de comunicació valencians li donen a aquest xic (com si sols existira ell com a historiador), i al fet que aquest xic fa molta vida social i se mou intensament entre les xarxes socials (en lloc d'investigar...que és el que se suposa que deuria fer).

Aquest xic té fama de cregut i arrogant. De fet ara ha escrit (ell i altres), un libel atacant l'INH i ell es nega obstinadament a debatre amb els que ell ha difamat, amb argumentacions del tipus "amb mentiders no hi ha debat possible" i similars. No comment. Potser per això no està massa acostumat, i no accepta bé, que li duguen la contrària.

El cas és que aquest xic ha difamat greument un dels nostres col·laboradors, Lluís Brines, donant informacions falses i inexactes d'ell tretes d'una web ultrablavera!

https://i.imgur.com/6FgT2iF.jpg

Llavors aquest xic ja no és que siga neoblaver, és blaver obertament. A més el Sr. Baydal sembla que defensa la gent blavera amb la qual hem anat a judici, que són destacats membres del GAV. Està a favor d'ells? Sembla que sí. El Sr. Baydal potser hauria d'explicar algun dia si ell milità en el GAV de jove com el seu amigot, i antic administrador de valencianisme.com Pere Fuset. Així mateix, gairebé cap dels links que hi ha a eixe article de la Wikipèdia blavera no funcionen...Doncs llavors com verifica ell la info i  les difamacions que allà se fan? Ell és un bon investigador? Ell sap buscar per internet? Potser ni una cosa ni altra. Bé, l'únic link que funciona a mitges està escrit per Cristina Seguí, que és una dona ultraespanyolista i blavera. Aquesta és la seua font principal? Bé, ella ens denuncià en 2014 però la denúncia era tan inconsistent que fou arxivada. Aquella volta tinguérem el recolzament de l'alcalde de València Joan Ribó, que estava fart de les constant difamacions d'aquesta senyora envers ell. Potser serà el moment de contactar de nou amb ell i informar-li sobre qui ha nomenat de nou cronista de València. 

El Sr. Baydal, en les seues difamacions usa totes les tàctiques de manipulació que usaven en valencianisme.com i també el cherry picking, que tant critica. Perquè si buscara bé per internet, la primera opció que apareix quan busques per Google referida al nostre company insultat per ell és un article de la de la Wikipèdia en anglès, i altres idiomes (francès, alemany, portuguès), que sí són Wikipèdies oficials. Ah, se'ns oblidava que el Sr. Baydal no sap idiomes, cosa impròpia d'un bon investigador. Fins i tot no domina massa bé el llatí, que deuria de dominar com a medievalista, i per això no entén la diferència entre quondam i olim, per exemple.

Però com diem, més enllà de la militància i ideologia de cadascú, sorprén la quantitat d'insults i desqualificacions que li ha dedicat al nostre company...sense conèixer-lo en persona! (perquè a més d'aquest tweet n'ha escrit altres de semblants i pitjors, pels quals també ha estat denunciat). Aquest xic no sap Dret (tot i que dóna classes en una Facultat de Dret, com denunciem), però bé amb aquesta denúncia serà el moment que n'aprenga. I de pas, aquelles coses que a un professor universitari com ell se li pressuposen: Educació, respecte, bones formes, etc.

Aquest xic, igual que feien en valencianisme.com, té els seus palmeros. Sempre usen els neoblavers la mateixa estratègia: Se junten 3 ó 4 (o més) per a atacar el que discrepa (i això sí que és acosament). Per això hem denunciat també a les següents persones:

-David Segarra i Soler: Altre cas increïble de palmero, perquè li hem preguntat al nostre company i no el coneix de res! i no obstant això aquest xic li insulta i difama greument.

Hem esbrinat un poc qui és aquest xic i hem trobat coses curioses: Defensa Palestina i Veneçuela...doncs no és un nacionalista valencià del tot. En lloc d'anar-se'n tan lluny, per què no se quedà ací lluitant i donant la cara contra el blaverisme, com hem fet nosaltres? Què ha fet ell contra el blaverisme?

Aquest xic, en fi, no aprén, perquè ja en 2010 formà part d'una flota de vaixells "internacional" que anà a provocar l'Estat d'Israel i fou detingut per això. Ara provoca sense més...i rebrà per tant el seu càstig judicial. Esperem que el dia del juí no li acompanye sa mare, que quan el detingueren en Israel li demanà entre plors que "signara el que fera falta". En aquest cas, però, no ens mouran a llàstima els plors d'aquesta dona, i el pes de la justícia caurà sobre ell.

Investigarem a més si té algun tipus de vincle amb els integristes islàmics de Hamas (els amos de Gaza, on aquest xic ha estat), i si és així, informarem les autoritats pertinents.

-Paula Menero i Saborit: Que utilitza en Twitter el pseudònim de Redeula. O també La Figa de ta tia (sic!). Aquesta xica té ja una història llarga d'ofenses i faltes de respecte a la nostra web i al nostre company. Però ara, a més de fer de palmera, l'aigua ha fet vessar el got. També aprendrà educació, si és que en sa casa no li han ensenyat, com sembla, i sobretot entendrà que no se pot difamar algú sense més.

-Andreu Mas: Aquest és un pobre xic d'Aldaia de l'òrbita de Compromís. Es coneix que vol cridar l'atenció, però ho fa usant mitjans il·legals per a espiar el que diuen altres comptes. També ha estat denunciat, doncs.

Estudiarem també si denunciem, en denúncies separades Sergi Menero (germà de Paula), Natàlia Menero (cosina de Paula), Francesc Fort (un dels encarregats sembla de la Wikipèdia en català...això explica com és de patètica), Pere Àlvaro (amic dels abans esmentats)  i Juanjo Peris (que usa en Twitter el pseudònim de @mundoestiba i que també ens ha difamat greument). També investigarem qui hi ha darrere de l'usuari de Twitter @SiciliaAragones i estudiarem possibles accions legals contra ell. Creiem que podria ser Ferran Esquilache Martí, col·lega de Baydal al grup Harca, però ens assegurarem.

I és igual si aquesta denúncia s'arxiva o en algun moment no va avant. Farem noves denúncies fins que aconseguim el nostre objectiu. En tots els nostres plets amb els blavers, després d'algunes victòries parcials dels nostres enemics, ens arribà la victòria final en setembre de 2018. Però això aquests xics, i en especial eixe que diu que és investigador, no ho han vist. I com se sol dir en aquests casos, qui riu últim, riu millor.

Perquè com diu aquesta frase que no entén la gent que sols pensa en l'autopromoció i en difamar altra gent per a trepar:

Labor omnia vincit.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Denúncia a Vicent Baydal, David Segarra, Paula Menero i Andreu Mas

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.