• Inici
  •  » Noticies
  •  » Condemna definitiva a l'activista del GAV Francisco Albiñana Barber

#1 13-09-2018 18:15:58

Webmestre
Administrador

Condemna definitiva a l'activista del GAV Francisco Albiñana Barber

Benvolguts amics:

Tenim el grandíssim plaer d'anunciar-vos que l'activista del GAV Francisco Albiñana Barber ha estat condemnat definitivament a una multa de 600 € per amenaces al nostre col·laborador Lluís Brines. Recapitulem la informació que posàrem sobre la primera condemna en primera instància a aquest activista del GAV.

Tot i que la sentència originària estava molt clara i ben argumentada jurídicament, aquest xic va recòrrer. Reproduïm ací el recurs original.

El recurs original era molt fluix i molt fàcil de contraargumentar, com la sentència final ha demostrat. Reproduïm ací la nostra oposició al recurs. I finalment, el Ministeri Fiscal també ens recolzà. Vet ací el seu escrit.

Finalment s'ha produït la sentència final, que reafirma la primera sentència condemnatòria a una multa de 600 € i que tanca les portes a més a un recurs ulterior. La reproduïm en document de PDF.

I també pàgina per pàgina:

https://i.imgur.com/SxCE77U.jpg

https://i.imgur.com/fVGX7fo.jpg

https://i.imgur.com/q4Gv7xG.jpg

https://i.imgur.com/CZiPKNJ.jpg

https://i.imgur.com/55Gbpps.jpg

Cal recordar que en el recurs, aquest xic s'haurà gastat un mínim de 300 €, tal com estipula el barem d'honoraris del Col·legi d'Advocats de València. Per tant, aquest xic no ha estat massa intel·ligent, ja que al final s'haurà gastat vora de 1000 €, quan si haguera acceptat la primera sentència, s'hauria gastat sols 600 €.

Aquesta és una victòria contra el GAV i España 2000, que són les entitats a les quals aquest xic i la seua família estan vinculades. Tanmateix, això demostra que aquestes entitats no són pas invencibles. Recordem, doncs, que aquest xic està vinculat a la secció del GAV de Gandia i és (o era, perquè ja fa temps que no escriu, potser a conseqüència d'aquesta sentència), col·laborador habitual de la web valenciafreedom). Cal recordar també com aquest xic prengué part en els aldarulls que organitzaren el GAV, el desaparegut partit Coalición Valenciana en el Correllengua de Gandia del 26 de setembre del 2008. En arribar la pacífica marxa nacionalista al carrer Major, aparegueren de els blavers i feixistes. En aquest cas, les coses empitjoraren prou, arribant a llençar pedres contra els participants en el Correllengua. Una de les pedres impactà en el cap de la regidora del BNV en la població saforenca de l'Alqueria de la Comtessa, Maite Peiró. A conseqüència d'aquesta pedrada, aquesta regidora nacionalista hagué de rebre 12 punts de sutura, i pergué un 40 % de la visió.

Aquesta foto treta per periodistes que cobriren l'event i les provocacions blaveres, demostra que hi prengué part en aquell boicot realitzat pels blavers al Correllengua:

https://www.antiblavers.org/galeria/albums/userpics/10223/Paco_Albinana.jpg

Així mateix, en l'any 2011 anava en la llista electoral del partit ultrablaver Coalición Valenciana per al poble d'Aielo de Rugat, com es pot veure ací. En les mateixes eleccions municipals, la seua germana Maria Albiñana anava en la llista d'España 2000 de Gandia, com es pot veure ací.

És més, en la famosa foto que el susdit Francisco Albiñana tenia en Facebook (i que per tant és pública) al costat d'un burro, sembla aparèixer en un acte o una marxa d'España2000 a la ciutat de València (la foto sembla estar feta a la plaça d'Espanya d'aquesta ciutat).

https://i.imgur.com/tXfS7Kd.jpg

Així doncs, estem parlant d'una família vinculada a ambdós moviments, GAV i España2000, que tanmateix tenen sovint vasos comunicants, com han demostrat repetidament en diverses ocasions al llarg del temps.

Com tampoc és invencible la web valenciafreedom, que tanta canxa ha donat a aquest xic en les seues difamacions al nostre company.

Amb aquesta sentència, és molt més fàcil continuar denunciant a aquest xic i a aquesta web, ço que farem. I des d'ací, doncs, els diem que, o retiren totes les afirmacions difamatòries contra la nostra web i el nostre company, o farem una denúncia a aquesta web i els seus presumptes responsables, els germans Luis i Demetrio Pastor. El més intel·ligent seria, però, que ho fera el principal responsable d'aquestes difamacions, el susdit Francisco Albiñana. Perquè amb la sentència a la mà i les proves derivades de la investigació d'aquest cas, que demostren que ell és paco1983, podem demanar-li una indemnització rècord que el deixe en la misèria, a ell i a la seua família. Però si no ho fa, doncs, pitjor per a ell.

I esperem que aquesta notícia no fota molt el cap de setmana dels nostres estimats amics del GAV, valenciafreedom i E2000. El cap de setmana de nosaltres i de tots els nacionalistes valencians i amants de la justícia serà, per contra, magnífic.

De moment, però, toca alegrar-se, gaudir, i compartir aquests moments d'alegria i de victòria entre tots. Perquè com deien els romans:

Labor omnia vincit (el treball tot ho venç).

Nosaltres mentrestant, però, anem a fer una gran festa antiblavera per a celebrar-ho. Però com se farà de manera discreta i secreta, els fatxes encapçalats per Sentandreu i José Luis Roberto, no podran venir a boicotejar-la, com els agradaria fer, i la nostra joia, serà, doncs, doble.

Dediquem aquesta victòria a la gent honesta i decent del poble de Barxeta (la Costera) que li plantà cara fa poc a Sentandreu i les seues ties maries de que anaven a provocar, i a la gent del barri i antic poble de Benimaclet, a la ciutat de València, que en 2010 li plantà cara a José Luis
Roberto i els seus que també anaren a provocar.

I, com no, en especial a Guillem Agulló pare. En la irreparable absència de son fill, el seu exemple de lluita continua il·luminant-nos i donant-nos força en els moments de defalliment.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

#2 26-08-2020 14:48:16

Ermengol
Membre

Re: Condemna definitiva a l'activista del GAV Francisco Albiñana Barber

Maleïts blavers, sempre provant d'imposar les seves maleïdes errades idees, que no tenen cap mena de sentit, només per mantenir la unidá de ejpanya. Ho he dit i ho torno a dir, que caldrà formar milícies per defensar-nos de blavers i espanyolistes.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Condemna definitiva a l'activista del GAV Francisco Albiñana Barber

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.