• Inici
  •  » Noticies
  •  » Condemna en 1ª instància a l'activista del GAV Francisco Albiñana Barber

#1 01-06-2018 18:12:14

Webmestre
Administrador

Condemna en 1ª instància a l'activista del GAV Francisco Albiñana Barber

Benvolguts amics:

Tenim el gran plaer d'anunciar-vos que el darrer judici que anunciàrem contra Francisco Albiñana Barber i Vicente Boluda Crespo ha acabat en VICTÒRIA. No ha estat una victòria total, ja que a Vicente Boluda Crespo li han absolt (decisió que no compartim però que respectem), però a Francisco Albiñana Barber li han clavat una multa de 600 € (que haurà de pagar a l'Estat). Així potser aquest xic entendrà que no es poden fer certes coses indefinidament. I si no ho entén, doncs pitjor per a ell, continuarem denunciant-lo i continuaran condemnant-lo.

Reproduïm en primer lloc la denúncia original, on s'expliquen molts detalls de la campanya que aquest xic ve realitzant contra el nostre col·laborador Lluís Brines.

I per fi, la sentència condemnatòria d'aquest xic. En primer lloc com a document de PDF.

I després, pàgina a pàgina, per si per alguna raó tinguéreu problemes a visualitzar el PDF:

https://i.imgur.com/mPHfZLU.jpg

https://i.imgur.com/03voXz3.jpg

https://i.imgur.com/pyVTWbq.jpg

https://i.imgur.com/5WOTJhU.jpg

https://i.imgur.com/pmOlYYu.jpg

https://i.imgur.com/u1r3OI6.jpg

https://i.imgur.com/lubZLTf.jpg

I ara si vol recòrrer, que ho faça: La sentència com veureu està molt ben argumentada jurídicament, i ell no s'ha presentat a cap de les vistes que hem tingut (31 de gener de 2017 i 7 de maig de 2018). Així doncs, té poca cosa a fer. I si ho fa, estem preparats per a novament plantar-li cara i defensar la veritat. Nosaltres no ens amaguem com ell. Ens hem quedat, doncs, amb les ganes de veure-li la cara, però potser en tindrem l'ocasió. Dir també que en la investigació que ha fet el jutjat, disposem de proves concloents de que l'usuari de la web valenciafreedom "paco1983" és Francisco Albiñana Barber. Aquestes proves ens serviran per a fer-li una molt detallada querella, on li anem a demanar una indemnització rècord i un càstig exemplar. Perquè qui fa una cosa, ha d'assumir les seues conseqüències.

Li animem així a que continue clavant-se amb el nostre company i dient parides en eixa web antivalenciana: Nosaltres continuarem denunciant-lo (cada volta demanant més càstig, i ara amb el precedent d'aquesta sentència condemnatòria) i derrotant-lo als jutjats, on esperem, com hem dit, que per fi es presente done la cara. 

I no ens aturarem pas ací. Estendrem les accions judicials a la web valenciafreedom i als seus presumptes responsables, els germans Luis i Demetrio Pastor: Ells permeten, i no emeten ni tan sols un missatge de censura, els insults que el Sr. Albiñana destina al nostre company Lluís Brines. Aconseguirem així que tanquen aquesta web o com a mínim que reben també un càstig exemplar.

I esperem que aquesta notícia no fota molt el cap de setmana dels nostres estimats amics del GAV i valenciafreedom. El cap de setmana de nosaltres i de tots els nacionalistes valencians i amants de la justícia serà, per contra, magnífic.

De moment, però, toca alegrar-se, gaudir, i compartir aquests moments d'alegria i de victòria entre tots. Perquè com deien els romans:

Labor omnia vincit (el treball tot ho venç).

Dediquem aquesta victòria a tota la gent que ha plantat cara al blaverisme i al feixisme espanyolista a la nostra terra. I en especial a Guillem Agulló pare. En la irreparable absència de son fill, el seu exemple de lluita continua il·luminant-nos i donant-nos força en els moments de defalliment.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

#2 01-06-2018 21:35:56

Esquirol_follat
Expulsat

Re: Condemna en 1ª instància a l'activista del GAV Francisco Albiñana Barber

Vaja vaja, així que per fi han condemnat a aquest mamó i fill de puta. Encara és fluixa la condemna, però bé, ja dieu que l'aneu literalment a ofegar a denúncies he he he. Aquest és el camí amb els malparits com ell.

Ara hauran de fer una col·lecta entre els del GAV per a pagar la multa ha ha ha.

O si no, aquest xic, que és un paràsit social que viu amb els pares i que no ha treballat mai en sa vida, haurà de fer una cosa que no ha fet mai, que és treballar. Ja era hora, collons.

Sempre se'l relaciona amb l'esquirol per la seua cara d'estrenyit i d'imbècil i els seus braços finets.

Però ara farà l'efecte...d'un esquirol que cau de l'arbre ha ha ha:

https://i.imgur.com/nM0bCO1.jpg

Ja deien alguns que quan isquera la sentència se li anava a quedar aquesta cara:

https://i.imgur.com/ZOQTI3x.jpg

Desconnectat

 

#3 02-06-2018 13:36:45

Webmestre
Administrador

Re: Condemna en 1ª instància a l'activista del GAV Francisco Albiñana Barber

A veure, usuari anterior, eixos missatges no són admissibles. Nosaltres tenim sempre bones formes i educació, no com ells. Per tant expulsió automàtica.

I recordem que, segons el punt 12 de les normes del nostre fòrum: 12- Els moderadors d'aquest fòrum no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Condemna en 1ª instància a l'activista del GAV Francisco Albiñana Barber

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.