Regles del fòrum

Heu d'acceptar el següent per a registrar-vos

NORMATIVA DEL FÒRUM DE WWW.ANTIBLAVERS.ORG

Nota: aquesta normativa és completament provisional

1-Sentit Comú.
Cal utilitzar el sentit comú a l'hora de publicar. Per tant:
a) No es permetrà publicar indiscriminadament missatges amb el sol fi d'augmentar el número de missatges.
b) No es permetrà publicar missatges sense sentit.
c) Mantingueu els fòrums lliures d'SPAM.
2-Títols:
a) Els títols deurien ser explicatius i ajustats al contingut del post.
b) No és adequat posar un títol tot en majúscules.
3-Temes:
a) Intenta aportar material i coneixements en referència als temes plantejats.
b) Ajusta't al tema que s'està tractant i procura no eixir-te'n.
c) Fora bo que agraïres aquell que et dona informació interessant o que et pot ser útil.
d) Comprova abans d'obrir un tema que aquest tema és nou i no s'ha tractat abans.
e) De semblant manera, no es permet obrir el mateix fil en diferents subfòrums de manera simultània.
f) Assegureu-vos que publiqueu el missatge al subfòrum correcte. Seguiu les normes de publicació del subfòrum en el qual publiqueu.
g) Tria un bon tema per a obrir un fil, que aporte coses noves i que tracte temes interessants. La resta d'ususaris del fòrum t'ho agrairà.
4-No es permeten atacs personals. Aquest no és el lloc per a ajustar comptes a ningú. Fes-ho això en altre lloc, però no ací.
5-No es permet parlar d'activitats il·legals als nostres fòrums. Fent així, ens arrisquem a incórrer en innecessàries responsabilitats legals, i ens arrisquem igualment a que ens tanquen el nostre fòrum.
6-Normes tècniques:
a) Les dimensions màximes permeses al fòrum per als avatars és de 100x100 píxels i 20KB.
b) Les dimensions màximes per les signatures és de 600 px. d'amplada i 150 px. d'alçada, i de 4 línies d'alçada si no hi ha imatge i es tracta només de text.
c) Els usuaris amb connexions de baixa velocitat, poden desactivar la visualització de signatures des del seu perfil (recomanat).
7-Cada usuari deuria tenir sols un compte. Si un usuari és banejat i obre immediatament un altre compte, podria ser banejat en el moment en què els administradors se n'adonen d'això. De la mateixa manera, tampoc no es permetrà l'obertura indiscriminada de fils amb el sol objectiu d'augmentar la quantitat de posts d'un compte.
8-Cal utilitzar sempre un llenguatge educat i sense faltes de respecte. És una frase feta però no està de més repetir-la: El respecte és fonamental.
9-No contestes a temes publicats només per dir que no es compleixen les normes. Ja tenim als moderadors per això.
10-Cap usuari no es troba per damunt d'altre. Ser un usuari antic o amb més missatges al fòrum no dona cap dret a saltar-se les normes, o a riure's o insultar a cap altra usuari ni a actuar amb prepotència vers els altres. Evidentment ser un nou usuari tampoc.
11-Si algun usuari incompleix les normes ací establertes se l'avisarà una volta. Si és una infracció lleu i l'autor persevera, se'l tornarà a avisar. I si persevera, se'l banejarà. Si és una infracció greu, hi haurà sols un avís.
12- Els moderadors d'aquest fòrum no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges.
13- Els moderadors vetllaran pel compliment d'aquestes normes i el bon funcionament del fòrum. Acata les decisions dels moderadors. Si no hi estàs d'acord ets també lliure d'anar-te'n del fòrum.
14-El fòrum de www.antiblavers.org és apolític. Evidentment, tant els administradors com els moderadors tenen la seua ideologia política pròpia, però el fòrum com a tal no respon a cap ideologia política concreta ni es troba menys encara vinculat a un partit polític concret. Com diu la pàgina d'inici de la web, els que duen avant aquesta web simplement estimen la seua terra i no odien cap altra.
15-El forum de www.antiblavers.org no rep cap subvenció econòmica de cap classe. Les seues despeses (igual que les de la web) han estat sufragades pels administradors i moderadors amb els seus propis recursos, i si de cas, les úniques aportacions econòmiques que ha rebut la web han estat donacions voluntàries de particulars.

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.