• Inici
  •  » Debat general
  •  » La Generalitat ordena tancar les emissions de TV3 al País Valencià

#1 12-06-2007 16:49:49

Ramboide
Membre

La Generalitat ordena tancar les emissions de TV3 al País Valencià

La Generalitat ordena tancar les emissions de TV3 al País Valencià i multa ACPV amb 300.000€
El PP insisteix en la seua particular croada contra la llibertat d’expressió i la pluralitat informativa, i contra ACPV


12.06.2007


Avui, 12 de juny, la Direcció General de Promoció Institucional –depenent de Gabinet de Presidència de la Generalitat Valenciana- ha notificat a ACPV la resolució de l’expedient 1/05 TV contra aquesta entitat per les emissions de TV3 al País Valencià. La Generalitat conclou “imposar ACPV, com a responsable d’una infracció molt greu consistent en la prestació en règim de gestió indirecte de servicis (sic) de televisió per ones terrestres sense la preceptiva concessió administrativa, la multa de 300.000 euros.” A més, ordena “el cessament immediat de les emissions que han motivat la incoació d’este expedient, davall advertència que, si no es posa fi a les mateixes de manera voluntària, es procedirà a l’execució forçosa d’esta mesura, d’acord amb l’article 95 de la Llei 30/1992.”



Contra aquesta resolució cap recurs davant la Secretaria Autonòmica de Relacions amb l’Estat i Comunicació, i ACPV l’interposarà dins el termini oportú.


Com ja hem assenyalat en diverses ocasions, des d’ACPV es considera que el Consell no té competència ni capacitat sancionadora sobre els canals per on emet la televisió pública catalana, els quals són propietat de l’Estat. Així ho han reconegut tant reputats juristes en informes aportats a l'expedient com el propi Ministeri d’Indústria.


Si el recurs a les conclusions de l’expedient sancionador és desestimat l’entitat cívica el recorrerà davant la justícia ordinària (davant el Tribunal Superior de Justícia, tal com ha fet a les mesures provisionals de tancament dels repetidors que pretén portar a terme la pròpia Generalitat).


Amb aquesta mesura, de naturalesa únicament política (les contradictòries interlocutòries hagudes fins aquest moment deixen clara la poca consistència jurídica de les raons al·legades pel govern valencià), el PP insisteix en la seua particular croada contra llibertats i drets fonamentals dels ciutadans valencians.


Contradictòria també la doctrina política del PP, que en uns llocs repudia el tancament, per no prorrogació de llicència, de televisions (cas de Veneçuela) mentre al País Valencià aplica una política en la mateixa línia, clarament discriminatòria i autoritària. Aquesta mesura no es pròpia d’una societat democràtica, és contrària a la Constitució espanyola i, el més important, a la voluntat i els drets de milers de valencians i valencianes que cada dia trien lliurement TV3 per a informar-se i gaudir-ne.


Aquesta és la situació del procés. A ACPV no li consta ni que el Ministeri d’Indústria estiga disposat a fer efectiva la seua capacitat competencial sobre els canals per on emet TV3 al País Valencià, ni que les dues Generalitats hagen arribat a cap acord de reciprocitat en les emissions de TV3 i TVV.


Font: ACPV
http://www.acpv.cat/php/noticia.php?id_ … mp;sessio=


Adéu País Valencià.

Desconnectat

 

#2 12-06-2007 23:03:42

Rogeta
Membre

Re: La Generalitat ordena tancar les emissions de TV3 al País Valencià

És vergonyós, denigrant, és, és, és una ignominia!!!!!
Què li passa a la gent del País Valencià? Però que més els te tenir les emissions que, que no?
I ara si tots nosaltres denunciem que el segon canal de CAnal 9, (punt2), és també il·legal, per no evitar sentències contràries ente sí, i seguint el principi de reciprocitat que al·leguen, també el fariem fora, no? Jo es que trobe que els peperos sòls saben fer coses incomprensibles.
I podem al·legar també un atemptat en contra de la llengua com la que fan els de Canal 9 i en contra del principi de veracitat en els fets? I podem al·legar també tota la sartra de mentides que han al·legat els Peperos? Trobe que s'avorreixen, i com no tenen res a fer, ale anem a posar demandes. Igual es que com li han agafat gustet a això d'haver d'anar als tribunals.... NO sé, no és comprensible tot açò!!!
A vorem com queden en el recurs...

Desconnectat

 

#3 12-06-2007 23:29:34

Re: La Generalitat ordena tancar les emissions de TV3 al País Valencià

Els de PP no és que s'avorrisquen, és que volen conservar i si poden augmentar el seu poder.
Imaginat quina classe de gentola són, que tot això ho fan per omplir-se les butxaques, ells i els seus amics, i els entre els amics, estan els "jefes" de Madrid, als quals estan orgullosos de presentar el resultats electorals del PV. A canvi d'aquests milions de votants, els cacics de "la villa y corte" els col·loquen en llocs importants i els asseguren llarga durada en la poltrona.
Un fàstic!!
Per això no valia la pena lluitar per la democràcia, com van fer moltes persones que ara passen dels quaranta anys. A l'hora de la veritat la democràcia espanyola, no n'és de democràcia. Ens han destruït com a poble mentre els valencians anaven votant amb il·lusió com a xiquets i ens anaven manipulant.
Hi ha un camí realista per recuperar la nostra consciència?


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#4 13-06-2007 13:52:19

Rogeta
Membre

Re: La Generalitat ordena tancar les emissions de TV3 al País Valencià

Mira, jo la consciència no sé, per que sembla ser un ós dur, però l'altre dia encara estava jo barruntant  trobar una explicació o sortida de problema dels resultats electorals. I vaig arribar a la conclusió que passaria com a la situació del partit d'Aldolf Hitler. Igual sona catastrofista, o massa exagerat. Però si intenteu trobar comparances, la meua és, que eixe partit a les eleccions democràtiques (Aci no han estat massa, s'han comprat molts vots i s'ahn callat amb billetets moltes boques), van guanyar. A poc a poc, eixe partit va anar allunyant-se del poble, i cometent les barbaries que avui en dia coneguem i les que no hem aconseguit conèixer per que la gent va morir.
Aci, quan els peperos comencen a allunyar-se del poble, els pugen els impostos (per que ami que me redueixquen els de successions i donacions me la bufa, eixe el pagues una volta en la vida, però la resta no!!!). Tinc l'esperança que la gent reaccionarà. Quan ja no els capiguen més favors que complir. Quan la gent aconseguixca demostrar als tribunals els favors que es fan per sota la taula i que els posen miliers i milers de sentències condemnatòries per delictes de cofet, tràfic d'influències, suborn, malversament de fons públics,  i que no tinguen més remei que moure ahi a passar un temps d'exili a Picassent.
I esperem que la UE actue pronte i mane enderrocar tots aquells edifics que han construit en zones no ubanitzables. Bo, quan la situació esdevinga tan insostenible, aleshores is que cridaran als rojos de merda independentistes o no, com ens qualifiquen, per a que alcem amb tots els esforços que pugam, allò que a poc a poc ells estan devastant, no? Aleshores la gent obrirà els ulls, no? sino.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhh!!!!!

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » La Generalitat ordena tancar les emissions de TV3 al País Valencià

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.