#1 17-02-2007 17:08:06

Sogorb89
Expulsat

Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Carod-Rovira defenderá el pancatalanismo en Valencia

El máximo mandatario de Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Josep-Lluís Carod Rovira, y el conseller de Governació de la Generalitat de Catalunya, Joan Puigcercós, vendrán desde Barcelona para arropar a Agustí Cerdà en su proclamación como candidato de Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) a la presidencia de la Generalitat Valenciana.

El acto tendrá lugar el 10 de marzo a las 17 horas en un mitin en el Palau de Congressos de Valéncia. "Con este mitin queremos explicar a la ciudadanía del 'país valenciano' que hay una opción de izquierdas, valiente y no subordinada a nadie que quiere transformar de raíz la realidad de este país", -aseguró Cerdà-.

ERPV se quedó fuera de la coalición Compromís pel país valencià (CPV), plataforma que aglutina a Esquerra Unida (EU), Bloc Nacionalista Valencià (BNV), Els Verds, Esquerra Verda (EV) e Izquierda Republicana (IR). En su día pretendía aspirar a un puesto en las listas autonómicas (el tercero por Alicante), pero se retiró para favorecer el entendimiento entre EU y Bloc.

A pesar de presentarse en solitario, Agustí Cerdà es muy optimista con respecto al avance de su formación. Cerdà ha explicado que "en los últimos cuatro años el partido ha crecido y se ha implantado muy bien. Buena prueba de ello es que habrá candidaturas municipales de Esquerra por todo el territorio valenciano, de Vinaròs a Crevillent. Pasaremos de 15 listas a más de 60".

http://www.valenciahui.com/noticia.php/ … atalanismo


VIXCA LA NACIÓ VALENCIANA, LLIURE I SOBIRANA!!!

http://img441.imageshack.us/img441/8277/estreladaqx2.jpg

Desconnectat

 

#2 17-02-2007 17:13:27

olocaui
Membre

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Amb aço k vols dir?
Perque tu fent propaganda d'ERPV.......


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#3 17-02-2007 20:51:59

pontet
Membre

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

molt interesant, anem per bon cami...

VISCA ELS PAÏSOS CATALANS


http://img252.imageshack.us/img252/2072/deniareiallgys0.jpg

Eixiu tots de casa que la festa bull, feu dolços de nata i coques de brull, polimenteu fustes i emblanquineu murs perquè Carles d'Àustria ha jurat els Furs.

Desconnectat

 

#4 18-02-2007 00:04:58

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Sogorb, gràcies a la teua informació m'he ficat en la web del diari Valéncia Hui i he comprovat amb els meus ulls el que havia llegit per alguns fòrums: Que el diari estat tot en castellà menys el nom. No m'estranya gens, i confirma el que estem dient en el nostre fòrum de cent formes diferents, que els blavers són espanyols més o menys camuflats.
Una vergonya. El Regne de València es mereix molt més que un diari en castellà. Es veu que han demanat al rei actual de València -el borbó tarat i de vida fàcil- si els donava permís per fer-li propaganda. Naturalment el vividor ha acceptat i ha pensat "menos mal que en la región valenciana me quieren"
Segur que Ladrón, el de les ceràmiques, ha fet alguna figura de la família borbona, encara que per no despertar rialles, els haurà dissimulat la cara que tenen, producte del creuament entre germans, cossins...que tothom sap el tipus de defectes genètics que produeix.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#5 18-02-2007 01:43:49

Sogorb89
Expulsat

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

olocaui escrigué:

Amb aço k vols dir?
Perque tu fent propaganda d'ERPV.......

Bo, l’he penjat perque m’havie paregut que vos agraderie, he pensat, calla, posa eixa noticia allí

ara conteu-me que hi fa el carot en Valéncia... Valéncia pels valencians


republica+independencia escrigué:

Que el diari estat tot en castellà menys el nom.

En l’edició digital si, pero en l’impresa no tot... pero açò no vol dir que el defenga, perque per a mi un diari valencianiste es aquell que està escrit integrament (o la major part) en valencià.

republica+independencia escrigué:

Una vergonya. El Regne de València es mereix molt més que un diari en castellà.

Clar, ¿ es que a cas hi ha algun diari escrit en valencià en la nostra nació ?

Puix el ValénciaHui ya els guanya a tots en valencianitat...

Última edició per Sogorb89 (18-02-2007 01:50:06)


VIXCA LA NACIÓ VALENCIANA, LLIURE I SOBIRANA!!!

http://img441.imageshack.us/img441/8277/estreladaqx2.jpg

Desconnectat

 

#6 18-02-2007 02:52:07

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Sogorb. Si que hi ha diaris escrits en valencià: El Punt en paper. Si busques "diari en valencià" en el Google, voràs com n'hi ha més dels que et penses i menys dels que a mi m'agradaria.
En format digital, hi ha de molt competents.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#7 18-02-2007 03:20:39

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Sogorb89 escrigué:

Clar, ¿ es que a cas hi ha algun diari escrit en valencià en la nostra nació ?

Per favor, no tornes a clavar el tema de "valencià no és català", per que ja saps la nostra opinió, i tenim infinites proves i enregistrades en molts llocs, com son museus, biblioteques... vosaltres teniu 4 dades inventades, confuses (el valencià prové de l'occità, del mossàrab, de l'arab...), i que no estan enregistrades en cap lloc.
A nosaltres ens recolzen la majoria de les universitats del mon, a vosaltres ni una; de vosaltres es riuen els filòlegs, de nosaltres no; a vosaltres vos defensen els espanyolistes, nosaltres no ens deixaríem; no teniu cap escriptor que escriga en blavencià, tots els valencians que es dediquen a la literatura i han estudiat un poc, saben ben be que es el valencià;  quan dieu eixes coses a persones experimentades(filòlegs), siguen d'on siguen, vos prenen com a 4 analfabets. Seria mal dir-vos a tots que sou uns inventa-històries que no teniu raó(o que vos deixeu manipular)? seria mentida dir-vos espanyols, perque preferiu utilitzar l'espanyol, i s'ajunteu amb escòria de la dreta espanyola?
Aixina que per favor, no tornes a dir això per que tu dius que "sí" i nosaltres "no", i ningú convens a l'altre (en mentides tu no convens a ningú)
PD: Per a la teua informació, els filòlegs no estudien només l'estàndard, si no estudien el col·loquial, el vulgar, la seua literatura, la història de la llengua, les seues variants, la seua llengua mare (el llatí), l'expansió que ha tingut, i la majoria de voltes empíricament.
PPD: Els historiadors també es riuen de vosaltres...


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#8 18-02-2007 04:55:29

grixa
Membre

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Sogorb89, espere que quan vinguen en Rajoy i en Zapatero ací actues amb la mateixa congruència i ho critiques.


------------------------------------------------------------------------------------------------------
Per l'oficialitat del català a la Franja de Ponent i la Catalunya del Nord.
Per l'oficialitat del català a la Unió Europea.

Desconnectat

 

#9 18-02-2007 05:05:39

Curial
Membre

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Primer de tot que no sé a què hòsties ve això de "què fa carot (sic) en valència"... tot i que no estigues d´acord amb que compartim una cultura comú amb els catalans i balears... no t´he vist queixar-te quan ha vingut RAJOY a parlar al Cabanyal eh tio llest? Només et queixes quan una persona d´esquerres i que s´oposa al model centralista espanyol ve a parlar a una gent que ell considera cosina-germana seua (els valencians). NO? Això em demostra de quin costat estas tu: de la dreta i de la gent que defensa el centralisme espanyol.

Em pareix increible la hipocresia que gasteu vosaltres, blavers, que aneu de que defengueu un País que mai en la vida estimareu, i el que només amagueu és un odi patètic contra els catalans... perquè no vos veig queixar-vos ni la meitat de les intrusions espanyoles al nostre país (que son moltes més i de major greujetat). No... tot és queixar-se de partits d´esquerres independentistes, en comptes de queixar-se de partits espanyolistes de dretes...

I ja em pareix ridícul això de "ya" i XORRADES així que escrius, collons. Tu en castellà escrius "ombre"? (perquè eres de Sogorb i per tant has escrit en castellà). Doncs igual. Les llengues no tenen una escriptura fonètica, i no et pots botar la hac perquè a tu t´ixca dels collons, igual que no pots escriure "ya". Ara em diras que segueixes nosequina normativa escrita per quatre subnormals, de les 200 que teniu... doncs bé, la pròxima vegada jo escrirue "oillllkrjrjrj" en comptes de "ja", i reclamaré la normativa que ha inventat la meua germana, que a nivell filològic te LA MATEIXA credibilitat internacional que tenen els subnormals que tu segueixes.

Em fa gràcia que estigues tota l´estona escrivint com un incult aposta. Estic segur que jo en persona pronuncie EL TRIPLE de mogudes que segons tu son "trets de valencianitat" (rotllo pronunciar nosaltres com "mosatros", etc) perquè jo soc de València capital i per tant parle apitxat, NO COM TU (a vore si t´entra al cap). Em fa gràcia perquè no sé per què hòsties em vens com que parles aptixat quan tu eres de Sogorb i per tant no has crescut parlant apitxat. Què ho fas, per a sentir-te "diferent" de la resta de valencianoparlants i catalanoparlants, i per tant més "blaver"? Jajajaj és que fa pena, de veres...
Deixa de furtar-nos la nostra senyera als ciutadans de València capital, la teua senyera es la quatribarrada... (la de tot el PV) i deixa de furtar-nos el nostre subdialecte, l´apitxat...


PD: perdó si m´he exaltat, companys del forum. És que no he deixat de preguntar-li de forma educada a Sogorb qüestions que considere molt interessants i MAI m´ha contestat ni tan sols a una... i un acava ja cansant-se de que li furten la senyera i el subdialecte aquestos traidors a la seua terra.


PPD: i a vore si vos entra en el puto cap ja: jo parle en el registre col.loquial a València amb els meus amics,  però el que no faig és seguir als subnormals de la Loca Academia de la Cultura Valenciana i creure´m que això és el valencià estandard, igual que quan parle castellà i dic "no me comas la oreja nano, vamonos pallá", no em crec que això siga el registre estandard normatiu del castellà, tot i que m´ho digueren quatre cretins pallers que es penjen el títol d´experts en valencià (com son els botiflers de la Loca Academia de Cultura Valenciana). Això es registre col.loquial i si faig un currículum no parlaré aixì, fotre.

Última edició per Curial (18-02-2007 05:09:47)


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#10 18-02-2007 22:08:41

-àlex-
Membre

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Gràcies per la teva informació; només falta que escrigues Visca i no "vixca".
A, I per suposat que n´hi ha diaris en valencià al nostre país: L´avanç, el punt, Avui, diagonal...


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#11 18-02-2007 23:44:10

Xilxeiro
Membre

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Sogorb89 escrigué:

Bo, l’he penjat perque m’havie paregut que vos agraderie, he pensat, calla, posa eixa noticia allí

havie? agradarie? XDDDD. Sogorb89, no eres de Sogorb, eres de Castelló; de Castelló capi, orellut i tal. Sols a Castelló empren el sufixe -e, enlloc de dir "havia" o "agradaria". Això és més castellonenc que el Fadrí! big_smile

No és ni de bon tros valencià de Sagunt o del Camp del Túria (que apitxaràn, però no usen la la desinència -e), ni de la Plana Baixa (que ni apitxen ni la usen). I parle de les comarques valencianoparlants al voltant de Sogorb: per supost res a vore amb el valencià de València ciutat o de l'Horta, el Maestrat, l'Alcalatén o la Ribera (per ampliar el radi). Això de havie, agradarie, anae i tornae sols es diu a Castelló, Benicàssim, Borriol i poca cosa més. A Sagunt i Llíria ni de conya, i a la Plana menys.
De mostra un acudit vallero (de la Vall d'Uixó, ciutat de la Plana Baixa ben propera a Sogorb):
un vallero va anar a prendre el bany a la platja de Benicàssim, va tindre un tall de digestió i la corrent se l'emportava. Un castellonenc que passejava per la platja ho va vore i va llançar l'alarma: "Que s'ofegue, que s'ofegue!" cridava. El vallero, en sentir-lo, no es va poder aguantar i va cridar: "Ofega't tu, pardal!"
Això de "pardal" sí que és vallero de soca lol

Última edició per Xilxeiro (18-02-2007 23:50:49)

Desconnectat

 

#12 19-02-2007 00:08:01

Webmestre1
Equip

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

A veure, Sogorb, el que no anem a permetre ací és que faces "copy and paste" dels mitjans d'expressió que té el blaverisme hui, amb el seu repugnant contingut. Per a això ja n'hi han altres webs.

Primer avís, doncs.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#13 19-02-2007 02:23:08

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Jo ja vinc dient que al "personatge" aquest fa temps que li esteu concedint massa credit contestant a totes i cadascuna de les seues bravuconades. No cal donar-li tantes explicacions, els fets estan del nostre costat, ens recolzen. Tots els escriptors del seu benvolgut País Valencià (el que ell diu defendre de l'imperialisme català) no han dubtat mai en dir que escrivien en la variant catalana coneguda com valencià, però està clar que no n'hi ha més cego que el qui no vol veure... I d'això és del que ell patix. Només una persona que es nega per pròpia ignorància i estupidesa a veure i acceptar el que és evident podria negar les tesi que universitats arreu del món i reconeguts filòlegs han dit...

Per la meua part el que ja he dit una i mil voltes, amb aquest individu l'ignorància és el millor medicament.


Som i Serem.
QUATRE BARRES, TRES PAÏSOS, UNA LLENGUA
País Valencià lliure i Independent //*\\
(No reconec més llengua que la Catalana ni més país que els PPCC). Joventuts Independentistes d'Alacant

Desconnectat

 

#14 19-02-2007 20:44:50

-àlex-
Membre

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Ei SOGORB que guanyes estant açí?? Una de 2: o estàs en el paro perque ets un borrico i no tens res a fer o ets un estudiant fracassat


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#15 19-02-2007 21:48:15

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

-àlex- escrigué:

ets un estudiant fracassat

Hummmm... big_smile


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#16 19-02-2007 21:54:34

-àlex-
Membre

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

que em responga!!


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#17 19-02-2007 23:01:59

Sogorb89
Expulsat

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Xilxeiro escrigué:

havie? agradarie? XDDDD. Sogorb89, no eres de Sogorb, eres de Castelló; de Castelló capi, orellut i tal. Sols a Castelló empren el sufixe -e, enlloc de dir "havia" o "agradaria". Això és més castellonenc que el Fadrí!

I a on et penses que vaig estudiar yo sino en castelló ciutat? Va ser allí on vaig dependre el valencià, perque ans de cursar el bachillerat no el sabie (perdó, sabia) parlar.


webmastre escrigué:

A veure, Sogorb, el que no anem a permetre ací és que faces "copy and paste" dels mitjans d'expressió que té el blaverisme hui,

es una notícia com qualsevol atra, i vaig creure que era del vostre interès...

-alex escrigué:

Ei SOGORB que guanyes estant açí?? Una de 2: o estàs en el paro perque ets un borrico i no tens res a fer o ets un estudiant fracassat

Guanyar no hi guanyo res (i crec que vosté tampoc hi guanya res, en internet no es guanyen moltes coses, a soles passar el ratet...)

Puc ser borrico, pero de ben segur que doble la teua edat, no et poso mes de 17 anys... ans d’insultar respecte les atres persones.

-alex escrigué:

que em responga!!

tranquil, ya heu he fet

Última edició per Sogorb89 (19-02-2007 23:03:07)


VIXCA LA NACIÓ VALENCIANA, LLIURE I SOBIRANA!!!

http://img441.imageshack.us/img441/8277/estreladaqx2.jpg

Desconnectat

 

#18 19-02-2007 23:05:13

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Sogorb89 escrigué:

Guanyar no hi guanyo res (i crec que vosté tampoc hi guanya res, en internet no es guanyen moltes coses, a soles passar el ratet...)

Guanyo => Guanye
Hi => no existeix en blavencià....
Humm crec jo que ni saps escriure en valencià ni en blavencià...
El Valénciahui ho guanya tot en valencianitat? si ni tan sols escriu en valencià!!! ni tan sols en blavencià... mal espanyolista estàs fet.

Sogorb89 escrigué:

Puc ser borrico

Molt bé, el primer que s'ha de fer es admetre-ho, i després superar-ho.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#19 19-02-2007 23:10:30

Sogorb89
Expulsat

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Gandia1707-2007 escrigué:

mal espanyolista estàs fet.

ai chiquet veig que encà seguixes dient lo mateix de mi... que hi farem


VIXCA LA NACIÓ VALENCIANA, LLIURE I SOBIRANA!!!

http://img441.imageshack.us/img441/8277/estreladaqx2.jpg

Desconnectat

 

#20 19-02-2007 23:17:32

Re: Carod rovira defendrà el pancatalanisme en Valéncia

Doncs si es el que eres. Critiques els catalanistes/valencianistes però no dius res en contra dels espanyolistes, dius que un diari castellà espanyolista (per les noticies que diu) "te molta valencianitat", el blaverisme es espanyolisme encara que hi hajen blavers que no ho siguen, defenses a valenciafreedom... collons es que no tens cap adjectiu més acord a tu que el de espanyolista.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.