#1 09-12-2006 14:01:10

BEAN
Membre

No al "Compromís per la Cadira"

Sembla que ens volen fer passar a tots per l'adreçador i fins i tot des d'ERPV callen discretament... i es que si ACPV dóna el vist-i-plau sembla que ningú pot dir la contraria.

Aquest pacte és un "Compromís per la cadira", com el de l'any 87 entre un moribund com el PCPV ( ara EU) i una organització cada cop més ambigua com era la UPV (ara Bloc). El PCE passava per moments tant dolents que va tenir que inventar-se allò de IU poc després per salvar el mobles i enmascar l'adjectiu comunista, i la UPV va cabar la seua tomba definitivament, va sortir malferida i va acabar de deixar l'ambigüetat abraçant el neoblaverisme dels escindits antipacte del PVN.

Sóc molt crític amb Esquerra, l'actitud que té i els seus plantejament, però igual que ho era amb UPV en la seua època (i ERPV té les coses més clares) els donaré el meu recolzament crític com ho feia amb la UPV perquè serà l'unic partit nacionalista i d'esquerres que es presente a les eleccions com ho feia la UPV en el seu temps abans d'acostar-se als postulats neoblavers per formar el Bloc.

I per això hi ha alguns arguments que ens repeteran una vegada i un altra els del Compromís per la cadira i que són facils de rebatre amb els següents arguments:

Votant EU-Bloc farem fóra el PP.
1 falsedat. Per traure el PP cal que el PSOE valencià faça uns bons resultats perquè sinó no hi ha res a fer, per tant el pacte depen més dels que van votar PP i ara votaran PSOE (efecte Zapatero) que no els abstencionistes d'esquerres que voten EU-Bloc.

Votant Esquerra es tira el vot al fem.
2 falsetat. Si el PSOE no trau prou diputats, votar a EU-Bloc serà també tirar el vot al fem. A més a més votant a un partit nacionalista d'esquerres dones una eixida a una organització per al futur que com la UPV primerenca possibilite acabar amb l'hegemonia neoblavera que s'ha instal·lat dins el nacionalisme valencià (per culpa del Bloc) i l'espanyolisme de baixa que s'ha instal·lat a l'esquerra valenciana (per culpa d'EU).

Cal per tant votar a qui vulgues, tant legítim uns com altres, però pensant també en el futur del catalanisme d'arrel fusteriana al País Valencià no només en si guanya els fatxes o els moniatos.

Desconnectat

 

#2 09-12-2006 14:16:59

Re: No al "Compromís per la Cadira"

Amic BEAN, jo també pense que el Bloc ha acceptat unir-se al pacte perquè necessita estar dins de les corts. A mi no m'agrada gens que el Bloc haja pactat amb EU, partit que no m'agrada gens ni mica, però dir que votar el Bloc és tirar el vot al fem....En fi, crec que, com tu dius, aquest pacte acabarà com el ball de Torrent..temps al temps.


L'autonomia que ens cal, és la de Portugal.

Desconnectat

 

#3 09-12-2006 20:03:47

Re: No al "Compromís per la Cadira"

Sempre que hi ha pactes, hi ha apropament de postures i cessions. Això de les cadiretes...és tan difícil. Crec que ni tenir partits catalanistes al Parlament Valencià solucionarà tots els problemes d'identitat, ni es pot estar lluitant indefinidament al carrer sense tindre alguna realitat parlamentària palpable que ens anime a seguir.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#4 10-12-2006 11:28:28

BEAN
Membre

Re: No al "Compromís per la Cadira"

Primer torne a repetir que qualsevol decisió és legítima, per això també ho és no votar al Compromís i no s'ha de criminilitzar a qui no ho faça amb els arguments que ja he explicat abans.

Què EU-Bloc obtinga  300.000 o 350.000 vots, no li farà obtenir molts més diputats (i el Bloc serà parlamentari igualment... tranquils si és això el que us preocupa), però seguirà depenent igualment dels diputats que tinga el PSOE per fer fóra el PP.

Ara, que Esquerra obtinga prou més dels 15.000 vots (entre nous votants, desencantats d'EU-Bloc i abstencionistes) catalanistes convençuts si que deixa aquest partit preparat per al futur, almenys amb una base institucional als ajuntaments, al nivell de la UPV del 83, i aleshores tornarem a començar el camí cap a les Corts... però ara sense desviar-se del camí marcat.

Cal tenir visió de futur i no pensar únicament a curt termini. Si no ho fem els que ho tenim clar qui ho farà...

Desconnectat

 

#5 10-12-2006 17:56:59

Ximo
Equip

Re: No al "Compromís per la Cadira"

vols dir que el camí es com el que fa ERC?

Desconnectat

 

#6 13-12-2006 00:10:25

Re: No al "Compromís per la Cadira"

Quines són les darreres notícies respecte els pactes. Esquerra pacta amb algú?


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.