• Inici
  •  » Noticies
  •  » Denúncia contra Vicente Boluda, Gonzalo Palanca, Francisco Albiñana i Borja Boluda

#1 02-08-2015 19:18:26

Webmestre
Administrador

Denúncia contra Vicente Boluda, Gonzalo Palanca, Francisco Albiñana i Borja Boluda

Benvolguts amics:

El passat dia 3 de juny tinguérem una vista judicial en què Gonzalo Palanca, ex-president de les JJGAV, denuncià un dels nostres col·laboradors. La sentència final ha estat molt favorable a nosaltres, i per això hem estimat que no calia parlar-ne.

Però aquell dia 3 de juny ocorregué una cosa molt greu: Uns xiquets presumptament del GAV feren fotos a distància (perquè ells sempre s'amaguen com a conillets) a aquest col·laborador nostre, que han anat publicant primer en Twitter, i després en valenciafreakdom, primer com a fil del fòrum i després com a notícia (la posaren primer i després l'esborraren, però tenim captura de pantalla pertinent).

Aquests fets, però, han donat lloc a tres accions judicials que anem a fer:

1-Denúncia contra l'autor de les fotos, perfectament identificat, perquè aquests xics no saben ni amagar-se. És un dels quatre que hem esmentat en el títol de la notícia. Els altres, que acudiren al judici i foren, doncs, identificats, també han estat denunciats per possible complicitat i/o col·laboració. La denúncia ja fou presentada al jutjat de guàrdia en una data que no anem a dir.

A l'autor de les fotos li poden caure, amb l'ajuda de Déu, entre 1 i 4 anys de presó.

2-Reclamació al Col·legi d'Advocats de Valècnia contra Vicente Boluda Crespo. Com a advocat de la part contrària, ell deuria de curar que no passen coses així. D'altra banda, si gent del GAV s'assabentà del judici, sols ell podria haver-los passat eixa info, la qual cosa és un incompliment greu del deure de secret i altres obligacions dels advocats. En darrer terme, incidint en la denúncia al jutjat de guàrdia esmentada, ell podria haver tingut participació i/o col·laboració en eixos fets.

Aquesta serà ja la quarta reclamació que fem contra aquest xic a l'ICAV (perquè així es diu el Col·legi d'Advocats de València), tot i que aquesta ha estat molt més extensa i detallada que les altres.

Aquest xic a més porta cosa de 5 anys denunciant-nos, per la qual cosa ja és hora que nosaltres passem a l'atac i el denunciem a ell. Ja l'hem denunciat al jutjat de guàrdia així i a més a l'ICAV. D'altra banda, els fets tan greus que passaren el 3 de juny no ens deixen més remei que això.

3-Denúncia contra els administradors de valenciafreedom: En la notícia que publiquen, diuen que el nostre col·laborador que acudí al juí anava "acompanyat d'ultres". En realitat anava acompanyat d'uns joves antifeixistes, que estaran encantats de testificar i demostrar el seu antifeixisme. Curiós en qualsevol cas que ells acusen a altres d'"ultres", quan alguns blavers sí que han militat en partits "ultres", com Juan García Sentandreu en la Falange.

En qualsevol cas, és una greu difamació contra el nostre company i contra la nostra web, que no va a quedar així.

I bé, això és tot (de moment). Agraïm al xic que féu les fotos i les publicà, perquè ens ha permès obrir tres importants fronts judicials contra l'entorn del GAV, que de ben segur que donaran fruit, molt més que les victòries pírriques que l'advocat (en funcions) Boluda ha anat aconseguint els darrers anys.

Esperem, en fi, que aquesta notícia no turbe massa les (sempre merescudes) vacances que aquests xics deuen estar gaudint ara. D'altra banda, els encoratgem a aprofitar-les bé, ja que, alguns d'ells, seran les darreres vacances que passaran en llibertat.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

#2 07-08-2015 13:15:09

Webmestre
Administrador

Re: Denúncia contra Vicente Boluda, Gonzalo Palanca, Francisco Albiñana i Borja Boluda

Vaja, el Sr. Albiñana ha confessat que ell és paco1983 en valenciafreedom. És una gran notícia, i molt útil per als nostres propòsits, així com per a fer-li noves denúncies futures.

I ara és igual que ell se faça el xulo i diga tonteries. És més, li encoratgem a dir tonteries sobre nosaltres, ja que així tindrem més base per a denunciar-lo.

Aquest xic ja fou denunciat en 2011, i sobre la primera denúncia d'enguany, que diu que "encara està esperant-la", doncs potser que el tema s'haja arxivat, però tot això va contant. Si aquesta nova denúncia s'arxivara també, que no patisca, que li continuarem fent denúncies fins a dur-lo a judici i condemnar-lo. Ara que ell mateix ha confessat que és paco1983, com hem dit, tenim  una base enorme per a continuar denunciant-lo. I és igual que ara en valenciafreakdom esborren tot el que ell ha escrit sobre nosaltres, ja que tenim magnífiques captures de pantalla.

A partir d'ara, dur a aquest xic a judici és objectiu prioritari de tots nosaltres, i no pararem fins a conseguir-lo. I ho aconseguirem, com tantes i tantes coses.

Com veieu, nosaltres no ens posem nerviosos i anem a lo nostre. El Sr. Albiñana, segur que en el fons estarà molt nerviós, i això ens interessa.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Denúncia contra Vicente Boluda, Gonzalo Palanca, Francisco Albiñana i Borja Boluda

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.