• Inici
  •  » Debat general
  •  » Mònica Oltra deuria substituir Enric Morera davant Compromís

#1 14-10-2012 19:35:51

Webmestre
Administrador

Mònica Oltra deuria substituir Enric Morera davant Compromís

Podríem haver posat això com a pregunta, però per una volta, anem a prendre partit. Com hem dit en altre fil, el major mèrit de la pujada de Compromís i del seu ressó mediàtic (que implica publicitat i que la gent els conega), se'l deuen a Mònica Oltra.

Enric Morera és un personatge gris, fosc, sense capacitat oratòria i enormement avorrit. Així mateix, tampoc se distingeix especialment per fotre canya al PP, com ha fet Mònica Oltra. D'altra banda, continua connectat a la gent de les comarques centrals (d'on ell prové), que manipula el BNV i que ara l'ha dut, en contra del sentir de les bases, a posicions neoblaveres. La prova de tot això és la seua web val.com, que és ja vergonyosament neoblavera, per no dir obertament blavera.

En qualsevol cas, com diem, Mònica Oltra té moltes més quialitats que ell (i no és neoblavera), i per tant seria la persona més adequada per a dirigir Compromís.

Desconnectat

 

#2 17-10-2012 17:59:48

gustau_1975
Membre

Re: Mònica Oltra deuria substituir Enric Morera davant Compromís

Tens raó, Enric Morera sembla més un espantall, com ma agüela diu, un pintamones.He entrat en el blasme, però és la millor definició que he trobat. El teu anàlisi del BLOC i la trama Pere Mayor fa diana, hauríem de pensar que quan el BLOC va pujar una miqueta per la desfeta del Psoe, aquest pocapena va fer una política ridícula amb posicions més properes a Unión Blavenciana.
Pel que fa Mónica i Compromís, clar no sóc fan de Compromís, em sembla que poden aprofitar molt més la davallada del PP i Psoe, no pense però que passen d' arrapar uns quants vots.
El problema que estem tant acostumats a una política tan roina, tan pobra, que qualsevol cosa ens pot sembler bé. Manca un projecte polític engrescador per traure fora el Psoe. El PP se n'anirà a soletes.

Última edició per gustau_1975 (29-11-2012 17:35:50)

Desconnectat

 

#3 27-11-2012 00:05:09

Webmestre
Administrador

Re: Mònica Oltra deuria substituir Enric Morera davant Compromís

Doncs sembla que ja està començant a maniobrar la mafieta de les comarques centrals que dirigeix i manipula eixe partit (per desgràcia), i ja li han oferit a Mònica presentar-se sols a l'alcaldia de València, reservant per a Morera la candidatura a la Generalitat. Una subtil manera de que passe a segon pla.

Però Mònica molt intel·ligentment ha dit que no.

A més està sobre la taula la possibilitat de primàries al Bloc, la qual cosa desfaria per complet a eixa mafieta de les comarques centrals.

Desconnectat

 

#4 28-12-2012 14:58:51

Almogaver_cat
Membre

Re: Mònica Oltra deuria substituir Enric Morera davant Compromís

De fet (al meu semblar) i de manera paulatina, aquesta xiqueta, es mostra cada volta mes i mes una possible lider dels PPCC.
Es la evolució lògica al seu i nostre, patriòtic camí.
parafrasejant a Fuster. el mes Gran Pensador dels PPCC, mes o menys va dir:

" Difícilment es pot ser i estimar els PPCC, si prèviament no s'estime, el País Valencià".

I en aquesta aquesta xiqueta, (la Mònica), ja, no es qüestió de... "SI"... sinó de... "Quant", obertissimament es declarara partidària de la Nostra Lliure Confederació dels PPCC, Plena i Sobirana.
Es la seva honestissima evolució lògica i ideològica.
Nomes cal que el PPCC. Diguem prou!  Per provocar l'inici del collapse, tardo-colonial espanistero.
http://youtu.be/echvJQ9uoOs

Última edició per Almogaver_cat (10-01-2013 23:22:35)

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Mònica Oltra deuria substituir Enric Morera davant Compromís

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.