• Inici
  •  » Debat general
  •  » Exigeixen la destitució del director de relacions externes de la G.V

#1 31-01-2008 21:25:25

LarsenAlacant
Membre

Exigeixen la destitució del director de relacions externes de la G.V

La FEV exigeix Camps la destitució del director general de relacions externes de la Generalitat

http://lavanc.com/lavanc/fotosnot/311081816736.jpg    
   
La Federació Escola Valenciana ha presentat al registre de la Generalitat Valenciana, un document on Diego Gómez, president de l’entitat i en nom de la mateixa, sol·licita al president Francisco Camps la destitució del senyor Gauden Villas com a director general de Relacions Externes. Escola Valenciana ha pres aquesta mesura a propòsit de l’article d’opinió titulat “Epílogo lumínico”, que va escriure el senyor Gauden Villas i que es va publicar el 8 de gener de 2008 al diari Levante-EMV.

Redacció

El contingut de l’article ataca amb insults com “apologistas diversos del movimiento ultraclimático” els ciutadans i ciutadanes que creuen en una societat sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Escola Valenciana és una entitat que defén els valors lligats a mesures que facen de la nostra una societat més sostenible en termes mediambientals i , per tant considera molt important la lluita contra el canvi climàtic. Diverses són les iniciatives en aquest sentit que s’estan llançant des d’Escola Valenciana, com va ser l’últim congrés titulat “Escola Valenciana i societat sostenible”, l’edició del “Llibre verd del territori valencià” o la recent exposició de fotografies de xiquets i xiquetes titulada “Els arbres que el món necessita”, que actualment es pot visitar al Jardí Botànic de la Universitat de València.

En l'esmentada demanda de destitució Diego Gómez afirma que, "podríem dir que el senyor Villas es burla del nostre treball i del de molta més gent i, signant l’article com a director general de Relacions Externes, implica la Generalitat en l’actitud que ell ha manifestat i els lectors consideren que la Generalitat participa de les seues opinions, a no ser que el dimitisca del seu càrrec.

De res li serveix, senyor Camps, anunciar davant del President de l'IPCC, que el govern valencià serà referent en la lluita contra el canvi climàtic, quan no desautoritza les declaracions que hi ha en l’escrit que esmentem. Escrits com els del senyor Villas, director general i per tant membre del seu equip, no els avalaria ningú i molt menys les persones responsables, com ho són els membres del IPCC que vosté coneix, als quals, segurament, també el hi haurà arribat".


A continuació us reproduïm l'article al que fa referència la FEV:


GAUDEN VILLAS

Durante estas fiestas hemos podido leer de todo. Compruebo atónito, por ejemplo, que está de moda oponerse al alumbrado navideño de las ciudades de España. Apologistas diversos del movimiento ultraclimático han puesto a parir a ayuntamientos de uno y otro color exigiendo una drástica reducción de las bonitas estampas que ofrecen nuestras iluminadas calles en estas fechas. No entienden ese «despilfarro», igual que Ebenezer Scrooge no alcanzaba a concebir que en Navidad hubiera que hacer regalos a los seres queridos o preparar una comida especial. ¿Para qué? Un destacado dirigente de esta causa oscurantista llegó a pronunciarse en las páginas del Magazine de este periódico a favor de que se suprimiese, a perpetuidad, el alumbrado público de toda condición. O sea, que se eliminaran las farolas de nuestros pueblos y ciudades para que él -y supongo que sus amigos- pudiese disfrutar de las estrellas y de la romántica compañía de la oscuridad caída la noche.

Posturas todas defendibles, desde luego. Pero me temo que poco compatibles con el pensamiento de la mayoría de la población, que adora los adornitos. Los que pone el ayuntamiento en la calle y los que cada cual cuelga en su vivienda. El inquilino del ático de enfrente de mi casa, sin ir más lejos, ha colocado unas dieciocho mil bombillas en su terraza y le queda la mar de bonita. Ha respondido bien al reto que le lancé el año pasado, pero, a expensas de recuento ante notario -estaba de vacaciones y no podrá venir hasta mediados de mes-, me temo que ha vuelto a perder. Si mis cálculos no fallan, mi ingenio navideño debe rondar ya las veintidós mil unidades de lucecitas multicolor de bajo consumo. Un orgullo para su artista y una inmensa alegría para los niños de la familia y el delegado local de Iberdrola. Porque la Navidad es una fecha especial y al ciudadano feliz le gusta celebrarla con su turrón, su pavo, ahora su conejo, su champán, su pesebre, sus regalos y, también? sus luces. Que maneras más efectivas existen de reducir el consumo energético.

En todo caso, quienes no gustan de estos excesos, que suelen abominar también de los vehículos a motor, las casas con jardín, los apartamentos junto a la playa, los campos de golf y la ropa de calidad, siempre tienen la posibilidad de escapar a la naturaleza y seguir, si su animadversión hacia la modernidad se hace insoportable, el ejemplo de san Simeón Estilita. A él no le convencía lo que veía y vivió 37 años encima de una columna a 17 metros de altura, lejos de la civilización. Desde allí, no veía más que el firmamento.

*Director general de Relaciones Externas de la Generalitat


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#2 01-02-2008 00:40:24

Geodacus
Membre

Re: Exigeixen la destitució del director de relacions externes de la G.V

Tot serà paper mullat em penso.

Desconnectat

 

#3 07-02-2009 01:14:20

janrot
Membre

Re: Exigeixen la destitució del director de relacions externes de la G.V

Bé, he trobat això per casualitat, buscant coses d'antics companys (que no necessàriament amics) de classe. Quan li ha tocat el torn a Gauden Villas i he vist la carrera que ha desenvolupat en els darrers anys no em sorprén.

El conec des de petit i només puc dir que...pobres valencians. Us han posat un bon bitxo. Aquest noi és de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i una de les coses que recordo d'ell és que a l'EGB es dedicava a pegar als nens més débils, marginats, etc. No oblidaré mai com agafava amb una mà de l'orella al Pere i amb l'altra li donava cops de puny fins a fer-lo sagnar pel nas.

Era un dels matons, mentia si li venia bé, utilitzava els altres nes (sobre tots els que estaven a l'anomenada "banda del Gauden"). Si li preguntaves alguna cosa de classe no te la deia o fins i tot te la deia malament (tenia clar que ell havia de ser el millor pel mitjà que fos).

Com que era un noi llest als profes els agradava molt (aliat amb el poder des de petit) i tenia el seu favor guanyat en situacions en les que a altres nens els hagués caigut una bona bronca o una expulsió.

També recordo com solia trobar xollos per anar de viatge a l'extranger i a la tornada ens explicava tot el que havia robat (si, robat) durant el viatge: sabatilles d'esport en aquesta botiga de París, una samarreta de marca en aquella botiga de Londres, etc. Per suposat, si algun nen tenia una joguina o quelcom que a ell li agradava no tenia cap problema en robar-li-la i, després de la denúncia del damnificat, assegurar devant el professor que allò era seu. Si, se'l creien a ell.

Bé, podria escriure un llibre sobre ell. Jo no vaig destacar mai en res a l'escola i no crec que s'enrecordi de mi aquest home. Però jo i molts altres que l'hem vist fer malifetes des de marrec sabem qui és. Torno a dir que em fa pena que aquest senyor estigui a un govern (ni que sigui el govern d'un club de petanca) i tingueu per segur que si ha de fer mal pel seu interés el farà i si veu que pot robar sense ser agafat robarà.

D'altra banda, el seu dretanisme es possible que ni sigui ideològic, sino que hagi pensat que aquestes posicions són les que li permetran escalar llocs en política. Encara més repulsiu.

Això si, els seus germans són molt bona gent. Però aquest...que no us passi res.

Salut.

Desconnectat

 

#4 07-02-2009 12:40:53

Tombatossals
Membre

Re: Exigeixen la destitució del director de relacions externes de la G.V

No va dimitir ningú per l'ocorregut en el metro de València, creieu que dimitiran per aquest succés?
I es normal que ens governe gent així, la majoria dels valencians es baixen els pantalons i s'unten el cul amb vaselina davant tota aquest tipus de gent.


"Assumiràs la veu d'un poble,
i serà la veu del teu poble,
i seràs, per a sempre, poble."

Desconnectat

 

#5 07-02-2009 16:38:24

DK-PV
Membre

Re: Exigeixen la destitució del director de relacions externes de la G.V

Amb vaselina no!  Amb resina i cristals perque els faci encara mes mal!
D´aquesta manera ens va als valencians, amb els politics que tenim, i a la gent li dona igual nomes volen omplir-se les butxaques.

Desconnectat

 

#6 07-02-2009 19:36:54

almogaver
Membre

Re: Exigeixen la destitució del director de relacions externes de la G.V

Si, és clar què si, omplir-se les butxaques i més, però ja ho haveu dit, tenim el què ens mereixem, ja ho dit altres vegades, la ignorància d'aquesta gent, la gent del poble en general és tal que arriba a extrems inimaginables, es repeteixen tant les mentides!, que al final se les creuen, els omplin el cap com a l'article d'aquest energúmen de llumenetes al nadal, de vaixell, a l'estiu, de camps de golf i campionats del mateix, quan els ve be, i la gent corre pel circuït de València a la marxa què ells els manen, els ofeguen, els furten, i què?, tot esta be, mentre després ens balle l'alcaldessa, si i al davant de tots, ja queda poc per veure els seus balls, la "carajillera", i el seu amic "el calavera camps", però bo, no és això del que estem parlant. Les mentides dels senyors que avui governen el nostre País, són cregudes per la majoria dels valencians, conta amb el més fidel dels servents "canal OU", el qual com ja sabreu ens ompli amb les seves mentides i des-informació diaria, i sempre repetint el mateix, sí s'ho creuen ells mateixos fins i tot!, com no la gent senzilla?, així ens va, i així ens seguira anant pels segles dels segles, ja que igual té PSOE què PP.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Exigeixen la destitució del director de relacions externes de la G.V

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.