#1 12-03-2008 15:28:30

amunt
Membre

Més de 180 empreses valencianes participen a Alimentària

Més de 180 empreses valencianes participen a Alimentària     
 
La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha afirmat que Alimentària és un aparador al món de l'oferta agroalimentària del nostre territori. Maritina Hernández  ha realitzat aquestes declaracions a Barcelona, durant la visita a Alimentària, el Saló Internacional de l'Alimentació i Begudes més important d'Espanya i un dels certàmens del sector més importants del món. L'esdeveniment, que es va inaugurar ahir, tancarà les seues portes divendres que ve, 14 de març, amb una previsió de visites superior a les 150.000 persones.



Conscients de la importància d'aquesta fira agroalimentària, la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha fet un esforç molt important amb l'objectiu de tindre una presència massiva i rellevant que mostre a tots els mercats internacionals la qualitat dels nostres productes.  En Alimentària es troben representats sectors de la Comunitat Valenciana com les olives, aigua, arròs, fruites seques, carns, vins, mel, oli, xufa, conserves vegetals i artesanes, formatges, peixos, saladures, etc. La Conselleria d'Agricultura compta amb un estand de 350 metres quadrats, on es troben representades 23 empreses del nostre territori Les empreses que acudeixen com co-expositores davall el paraigua de la Conselleria pretenen fer les primeres prospeccions en nous mercats. A més, altres empreses de la Comunitat Valenciana, acudeixen al certamen amb el seu propi estand o bé agrupant la seua oferta.

Noves tendències del mercat

La indústria i els agents de la cadena alimentària reconeixen en aquesta fira la plataforma ideal per a realitzar operacions comercials, testar el mercat i anticipar-se al futur. Per això, la consellera ha explicat que «ací presentem productes d'excel·lent qualitat, caracteritzats per la diversificació. La tendència del sector és veure quina espera el consumidor final de nosaltres».Maritina Hernández ha asseverat que des de la Generalitat s'està treballant molt en serveis d'investigació, desenvolupament tecnològic, assessorament tècnic i logístic. «Treballem en un projecte integral que ens diga quin producte hem de fer, en quin moment, en quin format, quin sabor i quina olor ha de tindre, per a oferir-li'l al consumidor final».

http://pagina26.com/

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.