#1 29-12-2007 05:30:27

Empala
Membre

Blaverisme violent. Blaverisme, vaja.

Crec que no sobra que expliqui l'experiència que vaig tenir quan el aquest 25 d'abril (07) vaig anar a la manifestació i al concert de la diada. Sóc de l'Empordà i no entenc com el blaverisme pot existir així i haver crescut tant impunament. A part de topar-me amb una societat en general molt polititzada i déu ni do com n'estava de manipulada, vaig contactar amb l'essència blava:
Anava amb quatre amics més i a una companya li penjava l'estelada roja de la motxilla. No es veia gaire, però el cas és que un noi es va apropar silenciosament per darrera, va agafar la bandera, la va estirar i va marxar corrents. Ell i la seua colla devien tenir casi 30 anys, van córrer fins al final del carrer i van cridar no mos fareu catalans i alguna paridota més. La situació em va causar sorpresa i molta ràbia, però també fou còmica. El tiu que va pillar l'estelada va fugir corrents com un nen xicotet que ha robat un caramel a un altre. El tiu es podia haver plantat i hauria quedat la mar de bé, però va fugir més ràpid que una gazela quan el persegueix el lleó. xD Realment còmic i patètic pel tiu, que només li hauria faltat relliscar i fotre's una pinya.
El cas és que ens vam fotre i no vam reaccionar, però el proper cop que passi alguna cosa així ja vuran.

A la nit del concert, tornant cap a casa a peu (per cert, aquella nit els taxis van desaparéixer misteriosament) ens va passar pel costat un cotxe ple de rapats. Potser no foren aquests, però al cap d'uan estona ens trobàrem al davant un grup de quatre noies i un noi que s'havien topat amb uns espanyolistes. Al noi li sagnava el cap i les noies estaven intactes, encara acollonides. Els fotia el fet que els nazis (o el que foren) els havien apartat amb delicadesa i s'havien regalat amb el tiu. La policia feia acte de presència i punt, esperava poder marxar i feia bromes sense dissimular. Es veu que els havien dit lo típic de "háblame en cristiano" quan havien intentat fer la denúncia, que com tantes altres només es paper brut. És aquella situació que tant t'han dit però que fins que no ho trobes no t'ho creus. Aquella mateixa nit crec que hi va haver més de 10 agressions més (denunciades als mitjans, més tantes altres silenciades).

És una situació trista, però cal que aprofitem l'agresió enemiga per a impulsar-nos i revotem la seua empenta. Davant això ens hem de motivar i hem de demostrar als no posicionats quina ideologia és la demòcrata i quina la feixistoide.

Salut i antipopulisme!

Desconnectat

 

#2 29-12-2007 10:54:57

Re: Blaverisme violent. Blaverisme, vaja.

El blaverisme no ha crescut, al contrari,  s'ha fet encara més marginal del que era. Es violent, i segurament els últims anys la violència si que ha crescut, crec que per que el nacionalisme també ha crescut al contrari que el blaverisme.

No solament els blavers agredixen, si no que es tota l'extrema dreta que te esta afició, saben que la policia no fa res, i tracten de pillar 1 xiquet sol, o unes quantes xiquetes, total, assegurar-se que tinguen la victòria i que no els foten.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#3 29-12-2007 16:23:00

karlosdc
Membre

Re: Blaverisme violent. Blaverisme, vaja.

A València ja estem acostumats a viure episodis així.
Són raons per seguir lluitant.


http://img98.imageshack.us/img98/1081/freedomcountriesjg6ip3.jpg
No t'han parit per a dormir:
et pariren per a vetllar
en la llarga nit del teu poble

Desconnectat

 

#4 29-12-2007 20:02:32

amunt
Membre

Re: Blaverisme violent. Blaverisme, vaja.

les agressions i les amenaces dels espanyolistes mai ens callaràn,  Empala el que heu de fer es plantar cara, perque els blaveros feixistes tb son persones, aixi que a plantar cara i si te peguen tu tb pegues i au, mes d'un blavero feixista ja s'ha emportat hosties per amenaçar i agredir, a vore si respecten una mica i es comporten com ciutadans i no com a monos.

Desconnectat

 

#5 03-01-2008 16:34:44

Empala
Membre

Re: Blaverisme violent. Blaverisme, vaja.

Gandia, he llegit vàries coses i no m'aclaro gaire. Hi ha qui diu que el blaverisme creix i es torna menys violent, com a mínim que s'ha extès fora de l'àmbit de la capital des dels seus inicis.
El que està clar és que el catalanisme i l'independentisme van amunt.

Desconnectat

 

#6 03-01-2008 16:39:02

LarsenAlacant
Membre

Re: Blaverisme violent. Blaverisme, vaja.

El blaverisme fa més soroll per què existeix internet, i ja està, d'ahi no els trau ningú. Ah, i posen moltes enganxines de vf.com que no tarden en desapareixer. A nivell politic i social, cada vegada menys i menys recolçament


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#7 03-01-2008 16:41:35

puka
Administrador

Re: Blaverisme violent. Blaverisme, vaja.

Del blaverisme només queda viu valenciafreakdom, que per a sobreviure necessita el recolçament de grups d'ultra-dreta (eixe és el propòsit de la web) i acosar a gent de trellat del món de la cultura en un intent absurd i sota mínims de retorn al temps del búnquer barraqueta.
La resta del blaverisme hui dia són zombis.
No cal oblidar tampoc l'anticatalanisme  de bona part del PP (no tota); precisament aquest és el que més mal fa, perquè el món blavero pijo de hui és violent i fa mal al juntar-se en el món radical gav-vinatea-dn-esp2000, però el PP ataca pel rere i silenciosament.

Última edició per daniol (03-01-2008 16:45:35)

Desconnectat

 

#8 23-01-2008 01:54:29

Tio_Cuc
Membre

Re: Blaverisme violent. Blaverisme, vaja.

Jo diferenciaria diversos graus de blaverisme. Hi ha un blaverisme militant violent centrat a la ciutat de València, però hi ha un blaverisme filosòfic que va molt més enllà de la capital. De fet la xarxa de carreteres que existeix a la província de València des de finals dels noranta i que connecta poblacions com Alberic, Montesa o Vallada amb València amb només mitja hora de cotxe fa que la ideologia s'haja escampat molt ràpidament. Pot semblar absurd, però el fet és que poblacions com Castelló de la Ribera a 54 Km de València, ciutat que ja ha canviat més de 4 vegades de nom i que la dreta ha obligat l'únic nom en castellà de "Villanueva de Castellón", connectada per metro amb la metròpoli fa que els pocs autòctons que hi queden es senten més identificats que mai amb les ideologies peperes de Barberà i Camps.

I cap al nord, ara, últimament des de que han acabat l'autovia que va de València a la Pobla Tornesa, la Plana està més plena que mai de pintades blaveres. Al tenir un govern autonòmic poc estructurat ens trobem com depenent de quin municipi es tracta, el tema lingüístic i dels símbols queda resolt o en "perenne" disputa, i on queda resolt amb un canvi de govern pot tornar a anar enrere, es a dir tornada a la nomeclatura franquista i castellana, retolació en castellà, etc... De tota manera aquesta falsa ideologia valenciana va esvaint-se com més anem pujant cap al nord. Així, a la comarca de la Plana Alta, amb el municipi de Vila-real inclòs (que pertany a la Plana Baixa), pràcticament no hi ha cap rastre de blaverisme (llevat de les pintades blaveres dels valencianets de la capital del Túria), una altra cosa és la dreta hereva del franquisme (que per altra banda també te la pots trobar a Barna). A les comarques del nord de la província de Castelló no hi ha cap diferència cultural respecte al Montsià o al Baix Ebre, si de cas una guerra de símbols entre els habitants de certa edat provocada des de València. Però la gent que cau dins de l'administració Montilla, parla, pensa i viu igual que la que cau dins de la del Camps. La diferència és que el paper que fa CiU al Montsià el fa el PP al Baix Maestrat. (Tinc entès que ha Tortosa hi ha molt votant del PP...)

Ens deixem la província d'Alacant, on el blaverisme és inexistent. Vaja a Alacant un tio del València C.F. és un marcià. Però analitzar la complexa situació de la província d'Alacant em faria escriure fins a altes hores de la matinada i demà m'he de llevar d'hora...

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.