• Inici
  •  » Debat general
  •  » ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

#21 19-11-2006 13:19:21

el jonc
Membre

Re: ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

Escrivint sobre l'actualitat i sobre Esquerra en particular, val a dir que la seua existència és producte a ocupar un espai que no existia (o es va renunciar) i per tant Esquerra apareix en escena i és més, necessària per cercar la normalitat política al País Valencià. Esquerra vol aspirar sense més dilacions, a ser la referència de l'esquerra valenciana, amb el permís tot s'ha de dir, de la voluntat de la societat civil valenciana. No serà l'organització que es passe dia si i dia també parlant de símbols i identitats, cosa que ja es dona per sabut llevat d'algunes organitzacions autonomistes que emboliquen aquest afer fort. Esquerra parla d'economia, territori, democràcia, cultura, competències o benestar social.

Us invite a anar a assemblees que es celebren a molts indrets del país o si no voleu moure's del sillonet podeu visitar les seues pàgines webs, del tot sabut conegudes. A partir d'ací continue...

Esquerra Republicana és un partit nacional, que s'està reestructurant a mesura que creix, i que prompte tindrà diferents federacions regionals al País Valencià i Balears, com les té a la CAC, i podran parlar de tu a tu les federacions especials del Principat, Balears, Catalunya nord i País Valencià. No és molt difícil d'entendre (bé, per a alguns sí, que li anem a fer). I el partit nacional podria ser dirigit per un valencià o de qualsevol punt dels Paísos Catalans, cosa que faria estirar dels pels més encara a algun fracassat d'aquestes contrades.

Respecte al Bloc, si, escriure d'ells (es podria fer massa llarg) perque llegisc per part d'alguns que simpatitzen i militen en eixa organització i calen dir les coses ben a les clares. El Bloc no és cap partit d'esquerres o republicà. Això és un as de la mànega que alguns s'han tret per por a Esquerra com a partit i projecte emergents. El Bloc no va saber fer el que va fer el BNG a Galícia, i punt. Van muntar una paradeta mal muntada, van renegar d'idees i gent de forma ridícula, pensant que així anirien a créixer més i el que han fet és dividir i fer el ridícul. No es tracta de dir "Països Catalans" o "català" a tota hora, també ho comentava anteriorment pels símbols, es tracta de no renegar de les nostres idees. La gent s'apropa i simpatitza amb Esquerra per allò de bo que té, no perquè un projecte fracassat siga dolent. El "Bloc" no és cap bloc de res, i ara que se n'han adonat es posen a muntar paraetes de "conveniència", "sobiranistes" i l'última és "valencianista", com si no fóra el partit valencianista ja, o no ho és? És construir la casa per la teulada, en lloc de fer-ho des dels fonaments. 

El missatge d'alguns fins i tot de la cúpula directiva és de desprestigiar l'existència d'Esquerra en el panorama polític valencià i em pregunte i quin són ells per dir que és una ingerència del Principat el fet de que Esquerra es presente a les eleccions valencianes?. Xicots i xicotes només us dic una cosa, se vos està pegant tics discursets que ni Acebes ni Zaplana s'atrevirien. M'estalvie la resta...

El missatge d'Esquerra és clar i valencià. Alguns són tan acomplexats que es pensen que ser dels Països Catalans és només parlar en dialecte barceloní o es que ja han arribat a tal grau de seccesionisme mental que si parles com a València es pensen que no és llengua catalana també?, és com deia el gran escriptor i pensador Joan Fuster, "tan acomplexats que estan, es pensen que passaran de dependre d'un centre com és Madrid a fer-ho d'un altre com és Barcelona". Esquerra a nivell nacional tindrà cada vegada més pes de valencians i balears, i aleshores eixiran els alter-ego dels bloquers al Principat, els de Convergència i Unió, a dir que si Esquerra s'està descatalanitzant amb tanta gent de fora de la seua Catalunya autonòmica.   

Són molts els entrebancs i dificultats que s'hi trobarà Esquerra i que dificultarà projectar les tasques realitzades i les futures pel silenci orquestrat per part dels principals mitjans de comunicació televisius i escrits. Tot un repte!!!

Bé, ha sigut un plaer i esperem que les persones que s'estimem aquest país, a que es sume, no tenim pressa perque el camí és molt llarg i al mateix temps fascinant i no estem nugats amb ningú.

Sobre el "Pacte" diré la meua en una altra ocasió, però si diré que les telesèries fastigoses i vergonyoses al mateix temps no són del tot higièniques per a la salut pública. Decebedor es faça o no.

Finalment salutacions, per ser la meua primera intervenció, a tots els antiblavers (valencians, catalans i balearics estrictament) participants de manera directa o indirecta a aquest portal d'antidot contra la malaltia espanyolista.

Última edició per el jonc (19-11-2006 15:39:52)


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#22 20-11-2006 00:34:46

Re: ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

Benvingut Jonc. T'he llegit amb interès. Fins la propera.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#23 20-11-2006 17:24:25

Rat-penatman
Membre

Re: ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

Benvingut Jonc. Crec que tens molta raó en lo que has dit, en la meua opinió Esquerra està creixent poc a poc a la nostra terra i es vorà a les pròximes eleccions.

Desconnectat

 

#24 16-02-2007 11:42:25

el jonc
Membre

Re: ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

AGUSTÍ CERDÀ SERÀ PROCLAMAT CANDIDAT A LA PRESIDÈNCIA DE LA GENERALITAT EN UN MÍTING AMB CAROD I PUIGCERCÓS

El proper dissabte 10 de març serà proclamat oficialment Agustí Cerdà candidat d'Esquerra a la presidència de la Generalitat, en un míting al Palau de Congressos de València. L'acte tindrà lloc a les 17 hores i en ell, Cerdà estarà arropat pel secretari general d'Esquerra i conseller de governació de la Generalitat de Catalunya, Joan Puigcercós, i pel president del partit i vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira.

Cerdà, que en l'actualitat és president del grup parlamentari d'Esquerra al Congrés dels Diputats, ha comentat que "amb aquest míting volem explicar la ciutadania del País Valencià que hi ha una opció d'esquerres, valenta i no subordinada a ningú que vol transformar de soca-rèl la realitat d'aquest país".

El diputat valencià ha explicat que "els darrers quatre anys el partit ha crescut i s'ha implantat molt bé. Bona prova d'això és que hi haurà candidatures municipals d'Esquerra escampades per tot el territori valencià, de Vinaròs a Crevillent. Passarem de 15 llistes a més de 60. El projecte transformador d'Esquerra és imparable gràcies a la bona gent que està treballant dia a dia des del seu poble o ciutat per aconseguir un País Valencià més just, amb una sanitat i educació públiques de qualitat, amb bones infraestructures, amb una economia potent i un medi respectat".

Font: www.esquerra.cat/paisvalencia


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#25 16-02-2007 13:53:42

el jonc
Membre

Re: ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

ESQUERRA TRIA JOSEP HERAS CANDIDAT A L'ALCALDIA DE VALÈNCIA



La secció local d'Esquerra a la ciutat de València ha triat com a candidat a l'alcaldia Josep Heras i Portalés. El candidat republicà té 34 anys, és llicenciat en Geografia per la Universitat de València i treballa com a professor de secundària. En l'actualitat desenvolupa el càrrec de president d'Esquerra a la ciutat de València.

Heras ha comentat que "Esquerra vol fer una aposta decidida per la ciutat de València, que és clau per a la recuperació nacional del País Valencià" i ha afegit que "el meu equip de col·laboradors i jo tenim molta il·lusió i moltes ganes de treballar per millorar la qualitat de vida dels veïns de la ciutat". Heras ha indicat que "Esquerra donarà la sorpresa el proper mes de maig. En les passades eleccions europees ja vam ser quarta força política a València, amb més de 2.300 vots, i superàrem fins i tot al Bloc i a UV". Per últim, el candidat d'Esquerra ha valorat la gestió dels 16 anys de govern de Rita Barberà com a "nefasta", amb "un centre -la plaça de l'Ajuntament i poc més- preciós i uns barris amb múltiples dèficits en dotacions. Açò ha de canviar".

Fonts: www.esquerra.cat/paisvalencia i www.esquerra.cat/valencia

PS: Ho havia d'inserir en aquest fòrum per informació vostra i perquè hi col.laboraré amb el meu amic i gran persona de vàlua Josep Heras i Portalés, candidat al cap i casal. Salutacions


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#26 17-02-2007 00:29:49

Sogorb89
Expulsat

Re: ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

ERC-pv no hi pinta res en la nació valenciana, es normal que no s'haja arrelat.

Ya heu diuen, que els ocupes estan a l'orde del dia...


VIXCA LA NACIÓ VALENCIANA, LLIURE I SOBIRANA!!!

http://img441.imageshack.us/img441/8277/estreladaqx2.jpg

Desconnectat

 

#27 17-02-2007 01:05:46

Re: ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

Jo anime als candidats d'Esquerra. Tenen mèrit perquè treballen en un terreny difícil i a contra-corrent. Tant de bo vagen guanyant acceptació entre els votants.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#28 17-02-2007 03:32:45

Re: ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

ERPV s'estan arrelant carapà, han crescut crec que un 200% en els últims anys o algo aixina.
Tu eres l'ocupa espanyol amagat de nacionalista valencià.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#29 17-02-2007 04:02:39

el jonc
Membre

Re: ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

No és la meua intenció desvirtuar fils de debat i informació però faré l'excepció amb aquest antivalencià anomenat Sogorg89 on s'ha d'aguantar continuament estupideses pròpies del seu nivell cerebral. És molt fàcil escribint ací desprestigiant l'organització política d'esquerres autòctona que representa Esquerra o més sentit té la seua implantació al País Valencià cercant la normalització política valenciana que qualsevol altra existent. És per això que la reiteració d'aquest antivalencià en alguns dels seus comentaris cap a Esquerra, demane doncs, la intervenció dels moderadors per a que aquest energumen no intervinga en aquest fòrum i així es podrà dedicar amb més temps a escriure les seues dèries insulses i impròpies de valencià, com valencianisme punt com, que ho fa i s'ho aguanten.

Última edició per el jonc (17-02-2007 04:09:21)


"Una llar sense llibres és com un cos sense ànima." M.T. Ciceró

Desconnectat

 

#30 17-02-2007 11:14:59

Re: ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

Es que no diu res amb sentit i que es puga argumentar, no li fem cas i au.
Es que no podem tirar-lo si no fa alguna falta, per que si no ens dirien "fascisteeeees" (i els que van fent gamades per ahí son ells).
Jo anime a Esquerra també encara que no compartisca els seus ideals.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » ¿Per quina raó ERPV no acava d'arrelar majoritàriament al PV?

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.