#1 13-04-2016 22:03:18

Manel
Membre

PDaD, ASM i ANC junts a València el dia 20 d'abril

Amics/-gues i compatriotes:

Vos convidem a que vingueu el dia 20 d'abril de 2016 a les 19 hores al Centre de Cultura Contemporània Octubre en un acte conjunt que faran la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD), l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià, juntament amb l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) presentarà el proper 20 d'abril l'Acord d'Agermanament entre les tres entitats sobiranistes.

A l'acte, que tindrà lloc a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, hi seran presents els presidents de les tres entitats. Toni Infante (PDaD), Cristòfol Soler (ASM) i Jordi Sànchez (ANC) explicaran els acords de col·laboració, que tenen l'objectiu comú de "fer créixer el sobiranisme arreu dels Països Catalans".

L'acord de col·laboració és fruit de la reunió entre les tres entitats el passat 4 d'abril a Barcelona, on les tres entitats van coincidir a elevar el grau de col·laboració així com la participació en les respectives activitats, especialment en les diades més significatives.

Vos convidem, doncs, gentilement a venir, participar, i dir la vostra.

http://www.racocatala.cat/imgMini/708/708/12463

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.