• Inici
  •  » Noticies
  •  » Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

#1 16-05-2013 12:48:52

Webmestre
Administrador

Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

Benvolguts amics:

De tots són conegudes les darreres "accions" blaveres en Burjassot: Embrutar l'estàtua de Vicent Andrés Estellés per enèssima vegada i intentar interrompre un acte d'homenatge a ell. Ara planegen una més: Fer una "manifestació" el dia 28 a les 7 de la vesprada en la plaça on està l'Ajuntament de Burjassot contra el "catalanisme" de l'alcalde.

I per què li tenen tanta mania a Burjassot? Doncs per moltes raons. En primer lloc, perquè és una ciutat important de l'Horta Nord, que pot indicar-los que estan perdent el segon dels seus feus després de la ciutat de València: La comarca de l'Horta. En segon lloc, perquè com a bons feixistes que són, no accepten o no entenen que les eleccions les va guanyar un altre partit, i com ells a soles ja són totalment insignificants i no tenen pasta ni per a montar un partit (el màxim que poden fer és eixe penós "Círcul Cívic"), doncs intenten imposar la seua voluntat saltant-se les regles del joc democràtic. En tercer lloc, perquè com ells no són ja res ni ningú, qualsevol acte és bo per a intentar captar adeptes desesperadament. En quart lloc, perquè Burjassot és el poble de Guillem Agulló, pare i fill, i l'exemple de lluita i integritat d'un i altre és quelcom que els feixistes del GAV no acaben de pair. Per cert, eixe dia no consentirem que insulten a Guillem Agulló fill davant nostre els quatre xiquets de merda de les JJGAV.

Dos actes terroristes i vandàlics són massa, i no anem a consentir, doncs, un tercer. Perquè "aprofitant" aquesta manifestació, ja sabem el que passarà: Apareixerà el poble ple de pintades i propaganda blaveres i el que és més greu, de ben segur intentaran malmetre altra volta l'estàtua d'Estellés, diguent que ha estat "el poble valencià", qui ho haurà fet això (com diuen ara).

És per això, que des de la nostra modesta web convoquem a totes les entitats nacionalistes, valencianes i culturals a tirar els feixistes de Burjassot i fer que tornen al lloc d'on no deurien haver eixit mai: les seues clavegueres. Per això, proposem diferents mesures alternatives i/o complementàries:

1-Demanar la suspensió de l'acte del GAV, com s'aconseguí en Alboraia quan volien rebentar les Trobades.

2-Fer un cordó humà de protecció de l'estàtua d'Estellés eixe dia per a evitar que la tornen a malmetre.

3-Fer una gran contramanifestació, que òmpliga la Plaça de l'Ajuntament i que impedisca els feixistes actuar.

Anirem fent una campanya d'e-mails individualitzada a totes les entitats nacionalistes, culturals i valencianes, i vos anirem diguent les novetats respecte a això.

El GAV no pot ni deu ni va a tornar a actuar en Burjassot.

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 16-05-2013 15:10:54

Webmestre
Administrador

Re: Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

El primer pas, doncs, és impedir que els feixistes tornen a Burjassot. Per a això, cal primer escriure a l'Ajuntament, perquè ho impedisca. He trobat dos adreces a la web municipal:

alcaldia@ayto-burjassot.es

info@burjassot.org

Desconnectat

 

#3 16-05-2013 19:06:33

RutgervonBlum
Membre

Re: Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

Doncs jo crec que el principal responsable de tant d'odi, tanta violència i tants aldarulls públics no és altre que l'actual president del GAV, Manuel Latorre Castillo.

Aquest tio no deu tenir res a fer al llarg del dia, ja que es passa tot el dia dient parides en internet, sota el pseudònim de Elcapo71. Deu ser a més una persona molt acomplexada, ja que sempre va de dur i creu que fa por, quan en realitat l'únic que fa és llàstima. Pareix mentida que un tio amb 50 "tacos" (la seua edat aproximadament) diga tantes parides i faça tant l'imbècil.

Crec modestament que deuríem de fer una campanya contra ell directament, ad hominem, com en el seu dia se va fer contra Toni Rochina i Aitor Marquina, i ara els dos estan amagats com a rates.

Manolo Latorre porta ja massa anys tocant-nos els nassos, i no tenim per què aguantar-lo indefinidament. La seua tàctica sempre és la mateixa: Agafar xiquets amb problemes, ganes de cridar l'atenció o descervellats, i vellets sense res a fer al llarg del dia, embrutar-los de merda el cervell, i usar-los per a cometre actes vandàlics i/o terroristes. Ell, encara que li agrade xuclar càmera, en el fons, sempre està en un segon pla, és la vella tàctica de tirar la pedra i amagar la mà. Per exemple, les pintades a l'estàtua d'Estellés dubte molt que les haja fet ell, però segur que ha donat l'ordre i/o n'estava assabentat.

Per això, crec que li hem d'atacar en tots els fronts, ja que a l'enemic se li ha d'atacar per tots els cantons possibles. Sobretot hem de fer que el seu negoci de merda de protèsic dental del costat de l'Estació del Nord perda clients. Si li toquem, doncs, la cartera, haurà de fer una cosa que sembla que no ha fet mai en sa vida: Treballar dur (així de pas s'aprimarà un poquet ja que té certa tendència a l'obesitat he he).

També podem demanar formalment que el tiren del Col·legi de Protèsics Dentals de València, al·legant el seu passat (i pel que es veu present) violent i terrorista. Això seria el millor, ja que així es quedaria sense feina directament. Aquest és l'enllaç de la web, on fer reclamacions.

Animeu-vos, doncs, i acabem entre tots amb eixa rata feixista (perquè a més, com indica el llibre "Ofrendar noves glòries a Espanya" de Vicent Flor, prové de la Falange, igual que el seu amic Sentandreu).

Desconnectat

 

#4 16-05-2013 19:12:50

RutgervonBlum
Membre

Re: Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

Se m'ha oblidat dir-vos que els missatges els envieu sota nom fals, i amb dades falses, per a no deixar rastre.

Per cert, també he trobat un blog (perquè no arriba ni a web) de la seua empreseta.

Sembla això, una empresa molt poc important, per la qual cosa serà més fàcil enfonsar-la per complet.

Desconnectat

 

#5 16-05-2013 20:27:50

Webmestre
Administrador

Re: Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

Per favor, Rutger, aquesta web no és el lloc per a fer publicitat de les teues accions, les quals a més evidentment no compartim.

Recordem una volta més el que diu el punt 12 de les normes del fòrum:

Codi:

12- Els moderadors d'aquest fòrum no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges.

Estimem no obstant, i en això estem d'acord amb tu, que Manolo Latorre és una persona autènticament malalta d'odi i sens dubte el principal responsable actual de la violència blavera, en tant que president del GAV. Totes les denúncies que se facen al GAV deurien anar adreçades a ell, en tant que màxim president seu.

Per això, en qualsevol cas, l'anem a posar en primer lloc de la llista de Blavers d'ara, on sembla que tant li agrada estar.

Desconnectat

 

#6 16-05-2013 23:21:47

Webmestre
Administrador

Re: Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

En fi, tornem al tema central.

L'estratègia primera ha de ser, doncs, intentar impedir que els feixistes tornen a Burjassot. Per això, a banda de l'Ajuntament de Burjassot, anem a enviar demà un fax (perquè no apareix en cap lloc adreça d'email) a la Delegació del Govern perquè cancel·le aquesta manifestació feixista.

Desconnectat

 

#7 17-05-2013 17:10:24

Webmestre
Administrador

Re: Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

He vist que han obert un compte de facebook per a fer propaganda d'aquest acte. Hi apareix la gent que diu que assistirà. Això és molt útil, perquè així, si l'estàtua d'Estellés pateix desperfectes, sabrem a qui hem de denunciar (una denúncia col·lectiva a tots ells). A més, pot ajudar-nos a establir una base de dades provisional de gent del GAV o simpatitzant. La informació prové del Facebook, i és per tant pública.  Aquestes són, doncs, les persones, que diuen que assistiran (si l'acte finalment se celebra, clar):

Armando Serrano Navarro.

Marcos Campos.

Antonio Sanz Quilis.

María José Bartual Martínez.

Silvia Barberá Peñuelas.

Toni Mir.

Josué Perelló.

Jaime Hurtado.

Pepa García.

Enrique Palanca Sanchís.

Vicenta Gil Gascó.

Juan Schwarzkorpf Hojalatas.

Amparo Baruiz.

Rebeca Reyes Moreno.

Cristóbal Rodríguez Botía.

Cristóbal Monllor Ruiz.

Populares Burjassot.

Jm Ac

Azucena Pelayo Sanz.

Amics de la PLV.

Albert Romaguera Machancoses.

Colectiu Jovenil CJAV - PLV.

Cristina Andrés Estellés.

Amalia Lydia.

Luis el Chafarder.

David Trenor.

Carla Pérez.

Vicente Cabo Domingo.

Merche Ricart.

Sheila Navarro Tarazona.

Jesús Domínguez.

Adrián Sánchez Burgos.

Inma Silvestre Ferre.

Voro de Valencia San Gay.

Rubén Simó.

Ramón Villena Díaz.

Álvaro Gómez Castillo.

Pere Cerimoniós.

Julio Navarro.

Tomás Soler.

Vicentis Vcnt.

Pilar Quintero.

Pedro J. Peñalver.

José María Cano Espada.

Lorena Vila.

Ana Bautista.

José Sanahuja.

Jordi Burguera Cremeller.

Fernando Cano Ferrandis.

Sergio Valencia.

Paco Carbonell.

Maximiano Fernández Jiménez.

Johny Villanueva Martínez.

Tonico Alagarda Cáceres.

Maxi Ruiz Vera.

Marián Navarro Muñoz.

Toni Jiménez Castillo.

Víctor Zanón Calabuig.

Alejandro Hernández Folgado.

Fernando Chiva.

Tamara Jiménez Peñalver.

Juan Rafael Jiménez Castillo.

Inma Azul Azul.

Víctor Pérez García.

Luis Castañeda.

Miguel Pérez Pérez.

Comunicació Círcul Cívic.

Ana Jiménez Peñalver.

David Usero Cavaller.

España 2000 Burjassot.

Miguel Quilis.

Raül Cerdá.

Mariajo Marco Tormo.

José Parra Roig.

David Tórtola Carrillo.

José María Pata Palo.

Patricia Valls.

Vicente Martínez Rodríguez.

Reme Garcerá Constancio.

Juan Carlos Moreno Matíez.

José Miguel Pérez.

Lydia Gómez.

Álex Bautista.

Álex Esteve.

Miguel Blat Romero.

Nuestras Fallas.

Arturín Turi Turi.

Javier Navarro Andreu.

Javier Rodríguez.

Luis Sánchez Martínez.

Gustavo Martí Llopis.

Emilio Gimeno.

Fernando Sáez Giménez

José Sánchez Chacón.

Iván Sanchis Romeu.

Verónica Beltrán.

Miguel Torres Herrera.

Amparo Mira Luján.

Mónica Vidal Marco.

José Ignacio Diego Lázaro.

Estela Cerverón Ruiz.

Sonia Marina.

Desidia Goodgirl.

Mónica García Abad.

Amparo Penadés.

Sheyla Alonso Pérez.

Tatiana Sanchis.

España 2000 Catarroja.

Fernando Pérez Frías.

Agustín Gómez.

Vicente Eduardo Gadea Solera.

Mari Castillo Carrilero.

Damián Pérez Soler.

Kike Coll.

Grupo Monologuistas Trece.

David Cuadros.

Weris Salvachua.

Desde Frankfurt sin Jamón

Ana de la Asunción.

Amparo Llopis Balaguer.

Manuel Benlloch Tortosa.

Tomás Rincón.

GAV Carlet.

Ana de la Asunción.

Julia Pazos Gabarda.

Jesús Boti Ja.

José Vicente Caballer Moreno.

Amadeo Martí.

Ángel Marrón Sánchez.

Chari Pitarch.

Tino Valero.

María José Comeche Borrell.

Francesc Josep Martínez Baixauli.

Francisco Ruiz Verde.

Álex Foigras.

Juan Carlos Ponce Martín.

Julián Carrillo Berruga.

Borja Borredá Torres.

Carmen Badía Pla.

Paolo Futre.

Sam Polo.

Lionel Fernández.

José Jorge Micó Rodrigo.

Pepevi Fayos a.k.a. Fayostros.

David Guzmán.

M Ángeles Muñoz Albert.

Salvador Ramón Comes Sierra.

Amparo Subiela Escribá.

María Alberola Bailach.

Toni Sánchez Ruiz.

Luis Estivalis.

Raúl Ferrero Giménez

Lucía Llorens Orts.

Maxi Baena Monzó.

Pili Fernández Marín.

Juansito Sánchez Mancebo.

Juan Carlos Gutiérrez Hoyos.

Dori Granell Romero.

Rafael Esteve Beltrán.

Roberto Soriano Doménech.

Victoria Meex La Beltraneja.

Fernando Moreno Puchol.

Ricardo Pérez.

Alberto Cabrera Vera.

Vicent Ramon Gil Andreu.

Artur de Valencia.

Rafael Agustí Jaén.

Vanesa Aleixandre Soriano.

Lluís Subiela.

Beatriz Acuña Martínez.

Mari Carmen Ponce Martín.

Rafael Tobías Garcerá Constancio.

Cristo de la Expiación Burjasot Valencia Devotos.

Sonia Casaus Lara.

María Pilar Andreu Hilario.

Jaime Navas.

Jorge Burguete García.

Vicente Manzana de Pedro.

Federic Adán.

María José Tella Hervás.

España 2000 Alberic.

Adrián Valenciano.

Trini López Pla.

Manolo Llerandi Vera.

Andrea Sevilla.

Se suposa que en primera línia estarà el president del GAV, Manuel Latorre Castillo, a qui si l'estàtua d'Estellés torna a patir danys denunciarem de forma especial. Després hi ha una sèrie de gent que va deixant comentaris confirmant la seua assistència, entre els quals hi han alguns vells coneguts nostres he he:

Eva Acu Mar

José Carlos Grau Enguita.

Ricardo Alós.

Emi Jiménez.

Desconnectat

 

#8 17-05-2013 18:33:16

Webmestre
Administrador

Re: Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

Hi ha, en fi, un apartat de "possibles assistents", al qual també cal que parem atenció, ja que és gent ideològicament en l'òrbita del GAV:

Alfonso Grande Dámaso.

Javi Cebolla Revilla.

Jorge Navarro.

Toni Vendix Mirón.

Daniel Belenguer Fernández.

NuestroPartido de Burjassot.

Myriam F. García García.

Vicente Almenar Martínez.

Pedro Ángel Gallén López.

Vicente Torres.

Celia Hernández Magalló.

Ramón Bartual Peso.

Víctor Silvestre Sanchís.

José Carlos Grau Enguita.

Rafael Real Marzo.

Javier Roig.

Florián Arráez Antón.

Carlos Alfonso Cuñat.

Alejandro Sahuquillo Falaguera.

José Antonio Martínez Guijón.

Joan Benet.

Juan Vicente Doménech Casany.

Jésica Gómez Serrano.

Álvaro Ruiz Morón.

Miguel Ángel.

Luis Albert Ferrer.

Guillermo Pons Pons.

Carlos Piles Mor.

Patricia Peris Luján.

José Manuel Molins Peñalver.

Eliseo Puig Arcos.

Álvaro Chimo.

Oso Rekords.

Nacho Corbella.

Amparo Escat.

Iván Sellés Vayá.

Raquel Bort Martín.

Marco Portillo.

Ricardo Alós.

Manuel Ferrer Gadea.

David Moncholí.

Andrés Santo Fullana.

Mario LN.

Tafi Verdeguer.

José María Granell Romero.

Javier Martínez.

Gci TSansano Mora.

M Angeles Soriano Doménech.

Mario Mares.

Robin Burj.

Jésica Salvachua Molina.

Victoria NM.

Xavier Castelló.

Eugeni Soler Serrano.

Marc HS.

Amparo Varea Burguete.

José V. Bau Giménez.

Mireia Blas.

Gema Gemita.

Aroa Gómez Campos.

Héctor García Tortosa.

Cris Flowerpower.

Eva Sepúlveda López.

Mónica Trujillo.

Sandrita Tinoco Abellán.

Javier Espí.

Nerea Beltrán Escuriola.

Edu San José.

Marta Pérez Herrero.

Fran Izhan.

Ximo Parra.

Alba RC.

Inma Puchol.

Mayte Molla Esparza.

Ignacio Ferrandis Perpiñán.

Alberto Albert.

Marián Mejías.

Paula Maestro.

Salvador Fructuoso Grande.

Javier Rubén Nocito.

José Jorge Guardiola Piqueras.

Amparo Sánchez Martínez.

Felipe Sanchis Romeu.

Emilio Corbín.

Fran Valencia.

Estefanía Lorente Cucarella.

Soledad Juste Ruiz.

Pablo Cillo Allons.

Ricardo Plana Estruch.

Claudio Aragonés Cervera.

Mg Mmg.

Tito Cebo.

Ana Salas.

Asunción Guerola Sánchez.

Marta Alegre Férriz.

Sergio Manuel Gómez Morro.

Camilo Albert.

Lola Ballester.

Fernando Escrich Moreno.

Sardi nita

Twocrows Cross Bercet.

Rafael Chaques Alcaraz.

Vicente Muñoz.

Sergio Alario.

Mireia Albiach.

María Isabel Garzón

Minerva Peiró Ruano.

Carmen Sancho.

Manuel Villafranca.

Bo, d'alguna cosa ha servit de moment aquesta història, i és per a fer una xicoteta base de dades de gent del GAV, que anirem ampliant i actualitzant evidentment. Per cert, entre els assistents no veiem ni Toni Rochina ni Aitor Marquina, que continuen amagats com a rates i als quals hem, doncs, derrotat per complet.

Desconnectat

 

#9 18-05-2013 12:06:29

Webmestre
Administrador

Re: Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

Dos més que diuen que aniran:

Benjamín Lafarga Vázquez.

Francis Pitarch.

Desconnectat

 

#10 18-05-2013 23:53:22

Webmestre
Administrador

Re: Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

M'he mirat el perfil del facebook de molts d'aquests xiquets i la gran majoria van a col·legis religiosos de noms ben coents (tipus "La Pureza de María"). Xè, si en aquests llocs suposadament els ensenyen educació i urbanitat, com és que es mesclen amb gent del GAV, que promou actes incívics i vandàlics?

Aquesta és la hipocresia i doble moral de la classe alta valenciana. Ja els va retratar el gran Lluís el Sifoner a la cançó Yo soy Vicente. Un gran cantant, Lluís Fornés, encara que no estem d'acord amb algunes de les seues idees neoblaveres. Un dia li farem en qualsevol cas un homenatge com cal en aquesta web.

Per cert, a la seua web ja no parlen d'aquest tema. Estan  acollonits? Doncs això sembla he he he.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Convocatòria de contramanifestació contra el GAV en Burjassot el dia 28

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.