#1 18-10-2010 12:50:19

La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Mireu aquest fil.

Aquest fil apareix ni més ni menys que com a notícia, i està tret d'una espècie de magazine que està dins de valencianisme.com anomenat "Pica'm". És a dir, que un rumor, el converteixen per art de màgia en notícia. A banda, que eixe rumor diu coses que disten molt de ser certes: d'entrada no és cert que ERPV "haja demanat l'ingrés en el BNV" com diuen, a banda que tampoc poden afirmar amb certesa que la situació econòmica d'ERPV siga dolenta (ells tenen informació directa?), i tantes i tantes coses.

Però el més greu és que està en la línia de contínues difamacions i atacs que el sector neoblaver del BNV ve dedicant a ERPV pràcticament d'ençà de la seua fundació. Aquest sector neoblaver sembla que està obsessionat amb ERPV. I ara que no vinguen amb històries, perquè no sóc d'ERPV.

He titulat aquest fil com mala fe de Pere Fuset perquè ell és l'administrador, sembla que únic, de valencianisme.com. Aquest xic s'està convertint en un autèntic càncer del valencianisme, i als fets em remitisc. I la pregunta és molt simple: Eixa mania que ell i els neoblavers li tenen a ERPV, per què no se la tenen al GAV, CV o valenciafreedom? Els borreguets de Pere Fuset, que ensinistra perquè escriguen tot el dia en el Racocatalà (Sicània, Baix Maestrat, el Polisero, Roig de Metil, etc.), no saben fer altra cosa que atacar el "pancatalanisme"? No saben fer altra cosa millor dit que passar-se el dia en internet diguent parides?

Fent coses així, eixe "valencianisme de construcció" que diuen practicar, demostren que és totalment fals, que són uns sectaris, que es creuen que ho fan tot bé i tenen la veritat absoluta. Després diuen alguns que per què els tenim mania als neoblavers, i en concret, a Pere Fuset.

Última edició per El Roder de Benimaclet (18-10-2010 12:51:47)

Desconnectat

 

#2 18-10-2010 14:44:01

saforenc
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

no el lleve raó però açò ho has obert també a valencianisme.com?

TAmbé hi ha que adonar-se que hi ha gent que esta obcecada en altres coses i no es baixa del ase, o posem tothom els peus a terra d'una puta vegada o se'ns acaba la força.

Desconnectat

 

#3 19-10-2010 03:26:21

Perefuset
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

M'envien l'enllaç a este post i sense ànim d'entrar a valorar algunes de les afirmacions que fa l'usuari roder de benimaclet només vull aclarir que.

a) Valencianisme.com i Pica'm són dues iniciatives independents.
b) En l'actualitat la redacció de Valencianisme.com esta composada per un grup ampli de persones, la major part d'elles sense afiliació partidista. I cada article té un autor que sempre signa les seues entrades.

A l'espera que m'extirpen, i sense cap ànim d'ensinistrar a ningú, rebeu una cordial salutació.

Desconnectat

 

#4 19-10-2010 09:50:55

saforenc
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Llavors Pere perquè feu el que feu i no condemneu certes coses?

perquè eixe neo-blaverisme?

jo soc de la safor i eixa bandera que tu alces no es la meua i no em diràs que valencià no soc.

si esteu amb PJV es que defeneu les normes del Puig? ( pregunte )

Última edició per saforenc (19-10-2010 09:51:56)

Desconnectat

 

#5 19-10-2010 13:16:29

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Benvolgut Pere:

Si respectes les regles d'aquest fòrum, supose que els admins no tenen per què tirar-te fora. Saps què? Ací n'hi ha llibertat d'expressió, cosa que en la teua web a voltes no n'hi ha. En la teua web, tu figures com administrador, per tant se suposa que tu ets que gestiona eixa web. D'altra banda, alguns "expulsats" de la teua web, com Víctor Baeta, han parlat directament amb tu per a ser readmesos, i per tant se suposa que tu ets qui talla el bacallà, com se sol dir, a la teua web.

Però anem a pams:

1-Potser Pica'm no té relació amb valencianisme.com, però en eixe cas, per què en val.com poseu com a notícia un simple rumor? D'altra banda, Pica'm apareix dins de val.com, per tant, alguna (o molta) relació sí que n'hi ha.

2-Per què en val.com doneu canxa desmesurada a personatges foscos com Joan Sorribes o el susdit Víctor Baeta? Aquesta gent en el fons és d'extrema esquerra, i en el fons volen fotre el BNV, en el qual tu Peret, milites. Fent això, doncs, demostres que no ets un militant lleial del BNV, perquè dónes canxa a gent hostil al BNV.

3-El que t'ha dit el company saforenc de la PJV és molt fort? Com podeu donar canxa també a un grup que, tot i que el darrer 9 d'Octubre es va barallar, comparteix quedades amb les JJGAV, a banda que defensa el blaverisme més tancat (secessionisme lingüístic, hotilitat amb Catalunya, etc.)?

4-Per què en la vostra web vos atreviu a tirar per terra TOT el pensament de Fuster? D'acord que Fuster no és perfecte, i que tot és revisable, però d'ací a dir que ell és el culpable de que el nacionalisme valencià haja fracassat, com heu tingut l'atreviment de dir, hi ha molta distància. Ja diuen, però, que la ignorància és molt atrevida.

5-Com ja t'han dit, per què "ensinistres" xiquets perquè es passen tot el sant dia dient parides en internet? Eixe és el vostre nacionalisme? Eixe és el "valencianisme de construcció?

6-Per què teniu tanta obsessió amb el "pancatalanisme" i tan poca amb el GAV i les JJGAV? Té això alguna relació amb que tu militares en el GAV quan eres adolescent? M'agradaria creure que no, però tinc alguns dubtes.

7-A la vostra web, practiqueu un fals "valencianisme de construcció", perquè sols doneu canxa a un bàndol. Preteneu convertir subtilment els nacionalistes valencians en neoblavers. Però saps què? Per molta web tque tingueu, això no ho conseguireu mai.

I ara si ets tan amable, m'agradaria que respongueres punt per punt a les preguntes que t'he plantejat, i no de manera genèrica, com has fet abans. I perquè tu i els teus amiguets no digueu les mateixes ximpleries que diuen a valenciafreedom, dir simplement que no sóc la mateixa persona que algun dels administradors de la web, ni tinc res a veure amb l'administració de la web.

Desconnectat

 

#6 19-10-2010 15:02:58

Perefuset
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Tinc un blog i en ell unes quantes xarxes socials enllaçades, inclosa una per a preguntes i respostes personals, des d'on respondre al que calga. M'agrada el debat i mai no amague tot allò que pense.  El que no pense fer és respondre a preguntes esperpèntiques per part de qui m'acusa de ser un cancer, ensinistrar joves i ser permissiu amb el feixisme. Qui vulga debatre amb mi no tindrà problemes en fer-ho.

Desconnectat

 

#7 19-10-2010 15:33:29

Webmestre
Administrador

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Pere, començant pel final, jo no veig que se t'hagen fet "preguntes esperpèntiques", sinó preguntes que preocupen a molts nacionalistes, així com el rumb que ha pres la teua web (quan parles de blog, te refereixes a ella?) valencianisme.com. El que començà siguent un projecte il·lusionant, de valencianisme moderat, ha acabat siguent una escola de neoblaverisme, on sí, se dóna canxa a gent de la PJV, d'Unió Valenciana i fins i tot algú del GAV camuflat, que ho senc molt, però no estan en el vaixell on estem la majoria de nacionalistes (tu potser sí que estàs en el seu vaixell?).

A mi també m'agradaria que respongueres a aquestes preguntes que t'han fet dos usuaris, tingues present que l'usuari saforenc també t'ha preguntat coses. Llavors ja som tres les persones que t'ho demanem. I ens agradaria que ho feres en aquesta web. Ja veus que a tu no se t'ha banejat, com tu i el teu amic Xilxeiro sí que heu fet amb usuaris de la nostra web que han intentat escriure en val.com. Si ens remets al teu blog, no podrem evitar pensar que tens por a respondre, i que esquives respondre com millor pots.

Desconnectat

 

#8 19-10-2010 16:28:21

saforenc
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Pere Fuset, el puc dir que conec a gent grossa del BLOC ii en el seu moment ja vaig parlar amb ells de tu, per a mi eixa valenciania que exhibeixes es una pura perversió i com estan dient els companys estan venent-mos al blavers, neo-blavers o com vulgues anomenar-los.

Que quede clar que a mi la reial senyera es una bandera que m'encisa, es molt bonica i els mereix tots els respectes, però al CAP I CASAL i PROU.

Voldria vore algun dia que ataqueu als violents i els tragueu de les vostres files, però com tu abans eres un d'ells mai ho faràs.

Les preguntes no son esperpèntiques es que tu no tens collons a respondre sense estar al teu "camp de joc" on pots traure a passejar el ramat i que t'acompanye per un camí molt senzill i cec.

Respon, tinc valentia o actua de una puta vegada i deixa't de vendre el cul a compromisos que no es mereixen, la terra, es més important que tots els enllaços polítics/econòmics que pugues abastir en la teua vida.

nota: jo vote BLOC, perquè dir que no, però aneu a quedar-se sense el meu vot si no canvieu les coses, votaré a un partit d'esquerres i vos oblidaré fins que tireu al carrer a eixos fills de puta, i quan dic fill de puta es amb moltíssima raó personal i FÍSICA.

nota 2: he estat davant de tu i t¡he donat la ma amb educació però per a que veges que es seriós el que diem, la propera vegada t'ho diré tet-a-tet i ben alt a vore si així tens nassos a respondre i no quedes en evidencia, ja que ací no dius res.

Última edició per saforenc (19-10-2010 16:41:41)

Desconnectat

 

#9 19-10-2010 19:34:56

senderi
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Webmestre.Quan l'usuari Perefuset es refereix al seu blog, no parla de val.com, sino d'un blog personal d'ell mateix que se'n diu "veges tu" crec.

I Perfuset, no es tracta aqui d'anar tots a una contra tu, pero pensa una cosa, aixo de "construir" un nou valencianisme volent descatalanitzar el Pais Valencia i fotent per terra el treball que de practicament el no res va fer el valencianisme de Fuster, Sanchis-Guarner, etc, i culpabilitzant-lo del fracas del nacionalisme valencia, posantli l'etiqueta peiorativa de "pancatalanisme" es, crec, ferir la memoria d'aquells que es van trencar la cara pel PV davant el trado-franquisme...

Sense aquell valencianisme no existiria avui un valencianisme estricte, tinga-ho present.

Per ultim, dir-te que un PV acatala resta condemnat a apropar-se mes a l'espanyolisme.

Desconnectat

 

#10 19-10-2010 20:14:19

Almogaver.cat
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

.

Última edició per Almogaver.cat (19-10-2010 20:14:54)

Desconnectat

 

#11 19-10-2010 22:04:30

Webmestre
Administrador

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Hauríem de parlar del neoblaverisme, quan parlem de Pere Fuset i val.com, i això donaria per a un fil sencer.

El problema d'aquesta gent és que ells justifiquen l'evolució que pretenen que prenga el Bloc en que "això dóna vots". Però llavors, la pregunta és òbvia: Si el nazisme posem per cas, donara vots, ells se farien nazis? Els vots ho justifiquen tot? Per què volen tant de vot, per obtenir ells una poltroneta?

I en qualsevol cas, el cabàs de vots que prometien molts no el veiem enlloc. En eixe cas, són ells els que deurien de reconèixer que han fracassat, tenint present que els principals manuals teòrics del neoblaverisme (De impura natione, Document88), són de finals dels anys 80 del passat segle, i ja han passat, doncs, més de 20 anys, temps més que suficient.

Fins i tot, diria jo, el problema no és que diguen el que diuen: Tenen dret  a creure que existeix una "nació valenciana" diferent a la "nació catalana", des d'un punt de vista teòric és legítim. El que no tenen dret és a fer creure que tot el BNV pensa com ells, perquè no és així. El sector neoblaver del BNV té un pes absolutament minoritari, i els seus dirigents quasi es podrien contar amb una mà: El susdit Pere Fuset, Pepa Chesa, Joan Mansanet, etc. Si tenen tant de ressó és, precisament, per la canxa que els dóna val.com, i perquè en el Racó Català els fan el joc (potser perquè els seus admins s'han fet amics de Pere Fuset?).

En relació a això està la manera que tenen de fer les coses: Mentint, enganyant, difamant (com en la "notícia" que ha obert aquest post), etc. I no sé si Pere Fuset té alguna relació, però és del tot lamentable que un grup de xiquets (que semblen ser amics de val.com i potser d'ell, això no ho pot negar), es passen el dia escrivint en el Racó i val.com parides quasi sempre. El cas més lamentable és el del Polisero en el Racó, sens dubte. D'aquesta manera a més, fan veure que són molts quan en realitat són això, quatre, cinc, sis xiquets.

No vull allargar-me més, perquè aquest tema donaria per a un fil sencer, però simplement he de dir que de cap de les maneres es pot dir que tot el BNV siga neoblaver. Això voldrien ells. Conec molta gent del BNV, militants de base i fins i tot alguns dirigents, i de cap de les maneres pensen així. Per això, saforenc, els que esteu en el partit, o vinculats a ell, no vos heu d'anar de cap de les maneres, perquè si no, serà el que ells pretenen, un partit neoblaver.

Per últim, ja a títol personal, dir que l'actitud de Pere Fuset i val.com envers la nostra web ha estat hostil des de quasi els començaments de la nostra web. Nosaltres afirmem amb orgull que no hem fet el mateix, sempre els hem tendit la mà, i fins i tot hem posat links a alguns documents seus, com per exemple eixe dossier sobre la senyera "coronada" del que tant parlen, que nosaltres enllaçàrem en la secció de Bandera, perquè el lector tinga dos punts de vista diferents i puga triar.

De manera semblant, nosaltres els hem ofert participar en diverses campanyes conjuntes, i la resposta ha estat més aviat minsa per la seua part. Per exemple en la campanya per a evitar que el GAV torne a Expojove (que enguany continuem evidentment). Un dels seus admins, anomenat Xilxeiro, ens digué textualment l'any passat que "tenia fil directe" amb un dels diputats autonòmics del BNV, i que dirien quelcom a les Corts Valencianes. Doncs ha passat el temps i no ha estat així. Hem deixat passar el temps, però algunes coses s'han de saber.

En fi, per a acabar amb optimisme, si m'estan llegint (que segur que ho fan), esperem que enguany eixe diputat, o els 2 que té el BNV a les Corts, facen quelcom per a evitar que el GAV torne a Expojove.

Desconnectat

 

#12 20-10-2010 03:54:41

Perefuset
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Insistisc, per al debat sobre idees em trobareu al meu blog personal; per entrar en una espiral de desqualificacions, ni ací, ni enlloc. Qui em coneix sap que sóc tant ferm en les meues conviccions com respectuós amb les formes. I estes al meu parer no són formes de parlar, per que ja no sóc apriorismes, són insults i desqüalificacions.

Emplace especialment a senderí, que ha estat l'únic amable en la seua discrepància, a que es passe per allí i xarrem del que vulga.
Salut i valencianisme!

Desconnectat

 

#13 20-10-2010 09:09:09

saforenc
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

que passa jo no he sigut amable per que t'he dit collons?

eres més fals que les monedes de 3 duros.

respon o es que el que vols son visites al teu blog?

A mi em sembla que segueixes la corrent i que idees en tens ben poques, com les que expresses, per la meua banda gracies a la teua resposta heu perdut un recolzament.

nota: pel edit veig que feina en tens ben poca a les 4 del matí d'un dimarts.

Última edició per saforenc (20-10-2010 10:24:25)

Desconnectat

 

#14 20-10-2010 13:07:16

Almogaver.cat
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Company Saforenc,no esperis gaire d'aquesta neo-blavera web,
(i...no tan neo... neo, nomes de formes, però no de fets) que regenta aquest Senyor... Alguns pensem que també firma amb el pseudònim, que es una extensió d'en Pere Fuset, però esperpèntica. I que amb aquest seudonim, esta mes temps al Racó Català que a casa seva.

Mira aquesta web, en qüestió, (al meu entendre) Canvie el nom Catalunya (realment per a nos es una ridícula formiga) Peró de facto, van contra el País Valencià. Es una corretja de transmissió que segueix fil per randa; el tempo i les vies, tòpics i odis; que marque el Tardo-colonialisme castellanista.
Diu el llibre savi que: "Per ses obres els coneixereu".
Dons aixo es al 100% aplicable a aquesta Web destructora real del País Valencià. Com les termites un noble Roure.
Pero es pot saber quin mal els ha fet, En Joan Fuster, el mes gran pensador del PPCC del segle XX a aquestos Cipayos?
I On son les seves denuncies contra l'atropell diari contra el País Valencià?... ON SON?...ON?

La por, els fa abandonar covardment la lluita que tenim contra el tardo-colonial castellanisme, i contemporitzen com Indis Cipayos amb els seus amos.
centrant-se en el mes facilon i el folklorisme mes ridícul.
QUE MOS VOLEN FURTAR LA PAELLA!!!!.
On els seus, odis esperpèntics prejudicis i sa reeducada subcultura colonialista i escassisima visió de nació, els porta a la dissolució del País Valencià, per una València (ciutat) de cartró pedra.

I odien el somni que molts tenim des-de, Mallorca i Principat; València i Catalunya nord, de un dia
( injustament i colonialista-ment l'article 146 ens ho impedeix)
Reagrupar-nos en un, tan noble com antic somni.
Refer Nostra Galana Confederació dels PPCC. Com fou feta per els nostres nobles i venerables ancestres:
"Tots iguals i sobirans però tots diferents i sobirans"

I aixo germans, es lo que mes tem, Ejpain,
[ Que, segun convenga se actue:
" Con ruegos o amenazas"  unas veces, "Extorsion  o crimen" otras,
i/o "Con Disimulo para que se note el efecto, pero sin que se vea el cuidado" ]

El castellanisme, envia i enviara; adoctrina i adoctrinara; els seus satèl·lits, ejpain2000, levantinas de Seguridaz, GAVeros, Blaveros, neo-blaveros i no tan neos.
De fet nomes en la Posiblitat del PPCC, ja els treu la son i aquesta neoblavera web, en qüestió, com el amaestrat i servent gos de la horta, que ni mengen ni deixen menjar; malviuen i desitgen fer malviure, als que desitgem la Independència i de refer si possible es:
Nostra Antiga i Noble; Enyorada i Agermanada; Confederació dels PPCC

Última edició per Almogaver.cat (21-10-2010 04:33:29)

Desconnectat

 

#15 20-10-2010 14:40:17

saforenc
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

No puc fer res més que donar-te la raó Almogàver.cat i recomentar-li a Pere Fuset que li faré la mateixa pregunta davant de tota la gent del bloc quan em siga oportú a vore per on ix.

I ara si que soc maleducat, Pere les normes del Puig te les clavaré per lo puto cul, m'abellia ser maleducat amb un personatge tan sobrat.

Desconnectat

 

#16 20-10-2010 23:39:57

HERETGE
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

He estat llegint este fil i he de dir que hem sent prou decebut amb l

Desconnectat

 

#17 20-10-2010 23:57:49

saforenc
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

i tu trobes que es normal que li faces una pregunta i el vinga amb estupideses ?

Desconnectat

 

#18 21-10-2010 00:01:05

Webmestre
Administrador

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

En fi, crec que ha restat clar quina classe de personatge és Pere Fuset: Quan se li diuen les coses clares s'amaga com una rateta i evita donar la cara.

Ací tenia una bona oportunitat per a debatre i clarificar moltes coses. Ja hem dit adés que no se li anava a banejar. També és possible, com ha dit el company saforenc, que estiga acostumat a moure's en terreny favorable, i per això ens remet al seu blog, on per així dir-ho, té la paella pel mànec (igual que en val.com).

Saforenc, no et calles davant de la gent del Bloc, igual que jo tampoc no ho faré. No podem pretendre que aquest grupet se faça amb el control del Bloc i el convertisca en un partit neoblaver.

Fa uns anys me vaig trobar a Pere Fuset en una mani, i el vaig saludar educadament, tot i que el xic se posà nerviós i feia coses rares. D'ara endavant, crec que no li saludaré si me'l trobe (de fet fa poc crec que vaig coincidir amb ell en una pizzeria i tampoc no li vaig dir res). O potser sí, i li preguntaré directament les coses que ací s'han dit, a veure què diu. Però veient com s'ha portat ací, el més probable és que diga que té molta presa i no contestarà...

Desconnectat

 

#19 21-10-2010 00:44:00

saforenc
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

hui ja he despotricat prou d'esta pseudo-persona i quan torne a creuar-me amb algú ho tornaré a fer.

Última edició per saforenc (21-10-2010 00:46:21)

Desconnectat

 

#20 21-10-2010 01:04:09

Almogaver.cat
Membre

Re: La mala fe de Pere Fuset i valencianisme.com

Company Saforenc, Es que tu i a mes amb educació (con sempre fas),
Amb les teves dues qüestions (que son cuatre), els has desmantellat tot el seu rocambolesc discurs de prejudicis, autoodi de subcultura i, de reeducació colonial-castellansita i nua visió i ambició de nació,
Ideològicament, amb dues preguntes has enfonsat el "Titànic Blavero".

Mirem quines preguntes mes domoledores, des-de  l'apassionadament fa en Saforrenc.
(La veritat es que en Saforenc es un Crac).


saforenc escrigué:

Llavors Pere perquè feu el que feu i no condemneu certes coses?

perquè eixe neo-blaverisme?

jo soc de la safor i eixa bandera que tu alces no es la meua i no em diràs que valencià no soc.

si esteu amb PJV es que defeneu les normes del Puig? ( pregunte )

Vers a aixo, no tenen resposta...
Vers a aixo els carregues de vergonya (el que encara en tenen) ...
Vers a aixo ,aquest senyor en qüestió, avergonyit... ha fugit

Última edició per Almogaver.cat (21-10-2010 04:25:01)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.