#1 22-04-2009 11:49:06

ferbr1
Membre

De impura natione

Hola

Sabeu si hi ha una versió online d'aquest llibre?

Gràcies!

Desconnectat

 

#2 22-04-2009 18:22:16

UPV96
Membre

Re: De impura natione

Ho senc amic febr1. NO ENTENC RES!

Primer ens demanes referències del primer llibre neoblaver revisionista de les tesis fusterianes en versió online.

No em quadra. Visite el teu perfil i veig que ens recomanes el teu blog (http://ferbr1.blogspot.com/) totalment en castellà i ple de fanatisme sionista i on a més t'atreveixes a escriure coses com aquesta: "Un nuevo libelo de sangre en la prensa española (sí, amiguitos de Gara: aunque les joda: prensa española).

No sé qui t'assessora, però si acabes agafant-te aquest llibre com la Torà acabaràs sent un fanàtic neoblaver. El tic espanyolista ja veig que el tens i és aleshores quan ja em quadra tot, ves per on.

Última edició per UPV96 (22-04-2009 18:40:00)

Desconnectat

 

#3 22-04-2009 21:30:28

ferbr1
Membre

Re: De impura natione

A tu què et passa? Efectivament, dóno suport al sionisme, i què? T'importa? La Torà he intentat algunes vegades llegir-me-la, però sempre m'ha avorri; de tota manera, amb rebuig, m'he llegit fins i tot llibres com el Mein Kampf, o sigui, imagina't.

No tenia cap idea sobre la temàtica del llibre, només tenia una referència que podia ser un llibre significatiu.

Deixa de banda les elucubracions, sis plau, i aprèn a escriure missatges sense atacs personals, que tothom serà més feliç.

Desconnectat

 

#4 22-04-2009 21:51:25

ferbr1
Membre

Re: De impura natione

Home..., estàs segur que aquest llibre és "neo-blaverisme"? Està resenyat en aquesta pàgina: http://www.valencianisme.com/index.php? … ;Itemid=39 i segons es pot lleigr, va rebre el premi Joan Fuster d'assaig de 1986 (a més a més d'estar editat per la res blavera editorial tres i quatre: http://books.google.es/books?id=1sl2AAA … zgTF5dzWDA

Desconnectat

 

#5 23-04-2009 11:16:33

PALAMOS
Membre

Re: De impura natione

Jo trobo que no s'ha de fer el lleig a algú que per començar s'expressa en correcte català i no deixa anar marcianades del pal "vixca la rechió de balensia". No puc parlar amb coneixement de causa, doncs no he llegit el llibre, per vergonya meva, i respecte la defensa del sionisme; bé cadascú és lliure de fer públiques o no les seves inquietuds més inquietants...però almenys jo,no hi trobarçe gaires pegues si trobes punts de coincid÷encia amb la nostre innegable adscripcio nacional, els PPCC.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#6 23-04-2009 21:12:29

UPV96
Membre

Re: De impura natione

Faries un lleig a Albert Boadella de Ciutadans o el líder català d'UPyD per molt correcte català que parlaren?
Deixant a banda el tema de l'estat apartheid d'Israel i els insults que aquesta persona dedica als que no combreguem amb aquest estat: "Gentuza", "Islamofascistas"... i no continue, si pergueres el temps com he fet jo (abans d'escriure m'agrada tenir la seguretat del que dic), trobaries més perles ideològiques al seu Blog dignes de l'espanyolisme de Ciutadans o UPyD:

1. Una más de la CAL. Supera mis fuerzas leer que SAVATER debería ser envidiado por Goebbels, la verdad. Qué frivolidad deprimente. No sorprende mucho la manipulación transversal a todo el escrito, a fin de cuentas está firmado por este señor. Después se llenan la boca hablando del "nacionalisme excloent" que sólo sería patrimonio de los "espanyolistes". (11.9.08)

2. Yo no sé, realmente, si el colectivo Convivencia Cívica Catalana es un grupúsculo, pero desde luego estoy bastante seguro de que no son de extrema derecha. (6.7.08)

3. Aquí y aquí, muy buenos artículos sobre el Manifiesto por la lengua común. La retórica nacionalista tergiversa lo que dice y deja de decir este manifiesto, con la seguridad de que los convencidos seguirán convencidos, que los mojigatos seguirán mojigatos, los que se sienten culpables seguirán sintiéndose culpables, y los que no lo lean, seguirán sin leerlo. (4.12.08)

4. Me encuentro, también, que los integrantes de "la liga del norte" (ah, no, esos son los italianos racistas que quieren secesionar "Italia" de "África"), quiero decir, los nacionalistas catalanes (los que quieren separar una de las partes más ricas de España de las demás partes pobres, porque eso de tener que mantener a los demás, y de distribuir la riqueza está muy mal, dónde se ha visto que los catalanes deban mantener a los andaluces, Dios no lo permita), también utilizan a la lengua, además de hablarla, como arma política para defender su "causa". (24.8.06)

5. Que va dir l'Academia francesa?, que, precisament, cal evitar (dins la seua lògica, tan legitima com la lògica dels nacionalismes perifèrics) donar suport tan clarament a les llengües minoritaries a les primeres línies de la constitució. De fet, també dins el nacionalisme català, es dona suport a "idees" similars. Fa poc dies el col.lectiu Correllengua va dir, clarament, que el català hi hauria de ser l'unica llengua oficial als "països catalans". Ells també són feixistes? Ningú no va dir-lis que són feixistes... (20.6.08)

6. Rosa Cañadell afirma que la tercera hora de castellà és 'innecessària'. Però, si llegim perquè la Rosa Cañadell va afirmar aixó, va ser perquè "no hi ha cap estudi que demostri que els nens catalans parlin pitjor aquesta llengua que els nens d'altres comunitats autònomes", i, és clar, no existeixen eixos estudis, i tampoc no hi existiran en el futur... Tot sigui pel objetiu de l'independència, fins i tot utilitzar tàctiques dels feixistes... (6.07.08)

I això només és una mostra, el seu odi al món abertzale i especialment al diari Gara és patològic, segons ell també són "Gentuza". Potser no és un blaver lingüístic, però segurament cap dels dos que he citat al principi ho siguen tampoc. En definitiva em reafir-me en allò dit: No entenc res, o HO ENTENC MASSA.

Última edició per UPV96 (23-04-2009 22:41:54)

Desconnectat

 

#7 23-04-2009 22:30:25

Re: De impura natione

Ni puta notione

Desconnectat

 

#8 24-04-2009 12:36:51

PALAMOS
Membre

Re: De impura natione

Sí, es veritat, he passat de mirar el seu blog, però i que?..total tampoc ens ha deixat anar cap perla, quan ho faci, si es que trobo que val la pena, m'uniré a tu. Vulgues que no aquest és un espai que en part ens permet debatre amb gent de tot tipus de ideologies,(a part de tocar-lis les olivetes als blaveros) . I ja se que a molts no us agrada, però hi ha gent de dretes que simpatitza (a voltes amb veu baixa) amb la nostra causa, gent convençuda de la unitat de la llengua i el nostre fet diferencial, per tant, dins aquests termes, NO ELS HI FARÉ EL LLEIG.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#9 25-04-2009 00:53:07

ferbr1
Membre

Re: De impura natione

Però home de déu... què et passa? Torno a dir-ho: a tu què t'importa el que jo pugui escriure al meu blog? Un blog que no té ni cap ni mica de trascendència, home... Per què no esperes un poc a vore si estic trolleant o si escric coses com "vixca Valéncia lliure" o "putos catalufos" o "boicot als productes catalans" o qualsevol altre barbaritat. He entrat, després d'un any, a fer una pregunta molt concreta sobre uns llibres que tinc interès de llegir i saltes com si hagués insultat a ta mare. Un poc de sis plau, no?

No tinc cap intenció de tenir una interminable discussió amb tu ni amb ningú en aquest fòrum, és a dir, no tornaré a respondre cap missatge que no sigui sobre els llibres que he comentat. Només he entrat per a fer una consulta puntual. Si no estàs d'acord amb qualsevol cosa que hagi escrit tens dues possibilitats: 1) escrius amb educació un comentari al blog, jo et responc, i un convenç a l'altre (o no)  o 2) no tornes a llegir-ne mai.

Gràcies.

Última edició per ferbr1 (25-04-2009 01:28:25)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.