• Inici
  •  » Noticies
  •  » El GAV es convertix en un grup islamista

#1 02-02-2008 12:47:49

puka
Administrador

El GAV es convertix en un grup islamista

Font:
http://lavanc.com/lavanc/externes/notic … p?id=29783

Reproduïsc a continuació el comunicat del GAL, perdó del GAV, convocant demà un parell d'actes, en el dia del natalici de Jaume I, desacredidant el rei conqueridor i fundador del Regne de València...

Comunicat escrigué:

"HOMENAGE AL REI ZAYAN I ALS MONARQUES MUSULMANS DEL REGNE DE VALÉNCIA".

http://i25.tinypic.com/34pzvqv.jpg
Carles Recio - GAV

Organisa: Grup d’Acció Valencianista.
Lloc: Mesquita musulmana de Russafa. – 7 vesprà.
Orde de l’acte: Ofrena Floral en la Mesquita.
Conferencia coloqui en la teteria Al Russafí.
Carrer Buenos Aires 3 – Valéncia.

Davant l’hipocrita i manipulaora maniobra del Govern de la Generalitat de tributar un homenage al rei Jaume I com a supost fundaor del reine de Valéncia en motiu de l’aniversari del seu naiximent, el “Grup d’Acció Valencianista” vol manifestar lo sigüent:

El Reine de Valéncia fon fundat en l’any 1009 pels reis Mubarak i Mudafar, i no per Jaume I en 1238. Afirmar lo contrari es plegarse a les teories imperialistes i pancatalanistes que volen fer dependre el reine de Valéncia d’un esperpentic Comtat de Barcelona.

Durant més de dos sigles els valencians tinguerem reis musulmans, a més del periodo de regencia del Cid Campeador. La conciencia del Reine de Valéncia es anterior a Jaume I, per molt que els desagrade als expansionistes catalans que volen convertir Valéncia en una colonia catalana.

Des d’abans de la fundacio autentica del Reine de Valéncia en 1009 ya es parlava en estes terres la Llengua Valenciana, filla del llatí i el substrat dels habitants ibers originaris i autoctons. Baix la dominacio musulmana es parlava l’Idioma Valencià én lo nom de “romanç”, com es pot atestiguar abundantment. La llengua catalana ni existia ni tenia nom.

En l’any 1208 el rei Jaume estava naixent en el Sur de França i no tenia cap relacio en Valéncia. Ningú podia ni ensomiar que eixe bebé poguera conquistar 30 anys despres un regne tan important. Conmemorar eixe naiximent es un acte d’ignorancia, de mala fe o de voluntat d’enganyar totalment als valencians actuals, furtantmos mils i mils d’anys d’historia.

Entenem que la repentina voluntat de reivindicar la figura del rei Jaume I no es sino una burda maniobra per a ficarse una volta mes el disfras del valencianisme de cara a les proximes eleccions del mes de març. El Partit Popular vol demostrar de cara a la galeria que son mes valencians que ningú, i els inutils dels Partit Socialiste estem segur que els acompanyaran en esta funcio esperpentica.

Tots els actes organisats per al dia dos de Febrer i tota la parafernalia montà al voltant de la figura de Jaume I, en l’indispensable colaboracio del servil Consell Valencià de Cultura, no es mes que una patranya per a guanyar els vots valencianistes dins d’un mes. “Pa i circ” per al poble, i res mes. Es fa totalment necesaria la denuncia i el desenmascarament dels farsants, el Sr. Camps i els seus consellers, que a mes han demostrat ser uns racistes i uns xenofobos, puix han marginat i minimisat l’historia dels musulmans valencians unicament per questió de la seua religio. Fer una interpretacio sectaria de l’historia valenciana a estes altures del sigle XXI mos retrotrau a les idees exterminaores dels nazis i els fascistas que ya pensavem desparegudes per a sempre.

En consecuencia de tot lo anterior i per tal de reivindicar la veritat historica dels reis de Valéncia, el “Grup d’Acció Valencianista” convoca a un sentit homenage al rei Zayan de Valéncia, que ha segut fins ara el gran oblidat de la nostra Història. En este homenage volem comprendre a tots els monarques valencians d’epoca musulmana, des de Mubarak i Mudafar fins el famós Ibn Mardanix el “rei llop” i totes les seues dinasties. Des del respecte a tots els credos i com a recort d’aquella maravillosa epoca historica en la qual totes les religions vivien en pau i en convivencia, la nostra entitat cultural celebrarà este homenage el mateix dissabte dia 2 de Febrer a les 7 de la vesprà en la Mesquita de Russafa, el lloc a on es firmà el pacte de transmissió del reine de Valéncia entre el rei Zayan i el rei Jaume. La

mesquita de Russafa està ubicada en el carrer Buenos Aires 3 de la Ciutat de Valéncia. Alli convoquem a tots els bons valencians, de qualsevol idea política, cultural o religiosa per a que tots junts tributem un autentic homenage als nostres fundaors com a Poble: els monarques musulmans que convertiren Valencia en un reine prosper i famos. Primer farem una ofrena floral en recort dels reis musulmans de Valéncia i després celebrarem una conferencia-coloqui en la teteria “Al Russafi” del mateix carrer Buenos Aires.

Per primera volta el valencianisme rendix homenage als vertaders fundaors del Reine de Valéncia, i es un gran acontenyiment historic. El “Grup d’Acció Valencianista” per damunt de creences íntimes i particulars seguirà defenent sempre i en tot moment l’autentica Personalitat Valenciana, com ve fent des de fa més de 30 anys.

¡¡Vixquen els reis de Valéncia!! ¡¡Vixca el Regne de Valéncia!! ¡¡Vixquen els ciutadans valencians!!

Valéncia, a 30 de giner de 2008"

Així que ja ho veu, al crit de: Primer moros que catalans, la colla del GAL, perdó del GAV, homenatja demà el rei Zaian en contraposició al rei Jaume I, que com se sap era català i no podia ser home de bé... Per cert, vos heu fixat qui dóna la xarradeta? Sí, home, sí, este senyoret Carles Recio, que fou mamporrero dels fatxes durant la Batalla de València, convers al pancatalanisme després (i va ser rebut amb honors en certs cenacles fusterians...) i hui torna al seu cau..., la vida, xé que sí, la vida...

http://i27.tinypic.com/x543kg.png

Desconnectat

 

#2 02-02-2008 13:24:34

Webmestre1
Equip

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Carles Recio a més és o era propietari d'un prostíbul masculí, la qual cosa demostra la seua catadura (o millor dit, cara dura) moral.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#3 02-02-2008 14:04:15

LarsenAlacant
Membre

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Degenerats mentals

Per cert webmestre, hi ha poca informació sobre Carles Recio a la pàgina d'antiblavers, no es podria ampliar? Lo del prostibul seria una bona història


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#4 02-02-2008 19:48:06

Webmestre1
Equip

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Larsen, mira la secció, "Blavers d'ara". Crec que d'aquest eprsonatge en tenim prou dades precisament, perquè sempre ha volgut cridar l'atenció, com expliquem:

Personatge d’allò més curiós. Ex-militant del GAV en la seua joventut, va participar en una de les “gestes” d’aquesta banda: soltar ratolins quan estava fent una conferència a la ciutat de València David Rosenthal, traductor del “Tirant lo Blanc” a l’anglès. Després va fer un gir cada volta més “moderat”, acceptant l’ortografia oficial i acostant-se a sectors catalanistes des de mitjans dels 80. Fins i tot a principis dels 90 semblava l’exemple modèlic de blaver reconvertit.

D’aquesta manera, començà a ser col.laborador habitual del “Levante-EMV”. Però els seus articles traspuaven una obsessiva tendència a negligir tot símbol o rastre de catalanitat a València. Això el va anar allunyant dels seus nous “amics” catalanistes. Els darrers anys, “ha eixit de l’armari”, com diuen ara, i s’ha alineat amb les tesis blaveres de la seua joventut.

Ex-cap de publicacions de la Diputació de València, presidida per Fernando Giner, de qui ja hem parlat. Des d’aquest càrrec, un dels primers llibres que tingué molt d’interès a reeditar va ser “El Perill Català”, de Josep Maria Bayarri, de qui ja hem parlat.

Ha intentat, fracassant rotundament, crear un nucli blaver en les comarques centrals del País Valencià (d’on prové el seu cap Fernando Giner. Potser ho fa això per indicació seua). Així, ha participat en diversos actes “culturals” per eixes comarques, alguns dels quals han acabat en escàndol. Així per exemple, va ser pregoner de les festes de Montaverner (Vall d’Albaida) i va fer un pregó insultant i burlant-se d’algunes persones del poble, a conseqüència de la qual cosa, en aquell poble s’enfadaren amb ell de tal manera que literalment hagué d’eixir per cames.

I això ens revela la seua complicada psicologia. És un individu que té un estil provocador, sovint ofensiu amb els que no li cauen bé, i sempre en el límit de la legalitat. D’aquesta forma, els seus escàndols han estat continus. Recordem sense anar més lluny com va ser guionista d’un còmic anomenat “Fallerel.la”, en què ofenia els fallers, que s’enfadaren amb ell.

Una altra prova de la seua recargolada i polèmica personalitat l'hem tinguda fa poc en juliol de 2005. Resulta que s'ha sabut que aquest senyor regentava en plena ciutat de València un prostíbul masculí. I davant d'això no sols ha intentat negar-ho sinó que ha dit que estava fent una "obra social" (!). L'escàndol en la política valenciana ha estat majúscul i tots els partits de l'oposició demanaren al seu cap Fernando Giner que el destituïra de cap de publicacions de la Diputació. En aquest enllaç se'ns explica tots aquests vergonyosos fets.

I la darrera prova de la seua complicada i conflictiva mentalitat l'hem tinguda fa poc. I és que aquest senyor, tot i estar casat, sempre ha tingut coquetejos amb l'homosexualitat, mai millor dit. El fet del prostíbul masculí ja és indicador, però hi havien altres indicis, com ara una novel.la que escrigué on el protagonista era un suposat príncep de la casa reial catalano-aragonesa homosexual, o un guió per a un còmic que va fer ell, al voltant del casament de Felip de Borbó amb Letizia Ortiz, on el protagonista era un príncep que deixava la seua princesa promesa per a juntar-se amb el seu criat. Doncs ha fet pública aquest senyor la seua homosexualitat (cosa que, com diem, a València era un secret a veus), i això ha fet que el seu cap Fernando Giner l'haja destituït immediatament per no combregar això amb l'ideari de la dreta valenciana.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#5 02-02-2008 20:13:05

LarsenAlacant
Membre

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Vaja, és que jo entrava ací i no veia molt: http://www.antiblavers.info/galeria/dis … &pos=7


"La sang del meu esperit és la llengua i la meua pàtria arreu on és parlada." Acció Valenciana, 1931

Desconnectat

 

#6 02-02-2008 20:24:12

Mallorca
Membre

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Mes que GAV jo li diria GBA(Grup de Bajanades Antivalencianistes)

Desconnectat

 

#7 02-02-2008 23:55:57

Webmestre1
Equip

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Ja estan actualitzades les dades, Larsen.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#8 05-02-2008 21:13:00

Webmestre1
Equip

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Estava pensant que molta gent de l'entorn del blaverisme són ultracatòlics, com Juan Lladró, vinculat a l'Opus Dei, o el mateix Sentandreu, que té un germà del grup ultracatòlic "Legionarios de Cristo".

Si se n'assabentassen d'això...He, he, he...


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#9 06-02-2008 08:53:28

Curial
Membre

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Jo crec que realment els donaria igual, Webmestre. Si has llegit el llibre 1984 de George Orwell (autor que per cert, va estar lluitant contra el feixisme i per la revolució obrera als Països Catalans durant la Guerra Civil), dominen a la perfecció la tècnica que en eixe llibre s'anomena "doblepensar". Poden sostindre dos creences absolutament contradictòries dins del seu cap, i creure-les ambdues com a totalment certes.

Així s'explica que puguen sostindre que el valencià el parlaven els moros, després que ve de l'Occità, després que el parlaven els romans, en fi, qualsevol cosa, sempre i quan no implique reconeixer la unitat de la llengua (que posaria els seus esquemes mentals d'espanyolisme a tremolar).


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#10 08-02-2008 17:56:27

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Hola a tots bona vesprada,

Feia temps que no escribia res i ara he vista el post i quasi em descollone de la parida dels descervellats del GAV.

Si home ara resultarà el el 9 d' Octubre de 1238 quan entra Jaume I a València estaven els "Chenuins Balensians" esperant a les tropes de la Corona Catalano-Aragonesa amb Senyeres Blaveres i al crit de:

No mos fareu catalans¡
Llengua valenciana mai catalana¡

I uns altres per ahi cantant el "Per ofrenar noves glories a Espanya...."

hehe hehe hehe

Val que el Regne de València ja existia quan el va conquerir Jaume I, pero una volta conquerit pasa a adquirir una personalitat idiomatica, politica i cultural totalment diferent de quan era un Regne mussulmà.


Que Vos Passa,
Que Vos Passa,
Que Vos Passa Valencians?
Que El Nostre País Vol Viure Sense Perdre.... LA IDENTITAT

Desconnectat

 

#11 11-02-2008 00:00:27

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Es blaveros diuen que el català s'originà a dues zones diferents: Al nord dels Pirineus i a la Serralada de l'Atles -nord d'Àfrica- perquè donen a entendre que els musulmans valencians ja parlaven català...


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#12 14-02-2008 03:07:32

xoco
Equip

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

crec que mai m'havia partit tant el cul en esta web! per a flipaaar i això ja es més que un problema el que tenen! la imatge del logo GAV moro se n'ix!! mira que ma pogut riure, No mos fareu cristians jajajaja.
Molt bo el comentari de darrer diumenge, no puc parar de riure,hahahaha
I els d'España2000a.c. van en estos? hi ha que vore de tot, pero aço, ja s'en va de mare.
Moros fora de lo regne!! xD


defensar la terra no es cap delicte

Desconnectat

 

#13 02-06-2008 21:02:14

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Vamos,aixo ja es la repera,ara van diguent que el rei Jaume era un catalanista???? Per que collons volen aquesta gent?? Jo ja flipe,negar al Rei Jaume es com negar la teua senyera i la teua terra.Ale doncs mira una cosa positiva hi haura,si ara odien al Rei Jaume,en el dia 9 d´Octubre,´´Dia que el Rei Jaume conqueri Valencia als arabs,que parlaven ARAB i no llengua VALENCIANA``.Doncs en volta d´estar tocant els collons en la processo civica,estaran ofrenant glories a Mahoma,enkara que ho dude,la gran majoria dels GAV son uns racistes de merda.


VISCA LO NOSTRE REI EN JAUME I

VISCA L´ANTIC REGNE DE VALENCIA

VISCA EL PAÍS VALENCIÀ

VISCA LO NOSTRA CULTURA VALENCIANA I LES NOSTTRES ARRELS

VISCA ELS PAïSOS CATALANS

Desconnectat

 

#14 02-06-2008 21:16:51

Mikel
Membre

Re: El GAV es convertix en un grup islamista

Ja!jajaja!!! Com m'agraden aquestos personatges, amb això es podria fer una serie de televisió i tot.
Vixca lo regne do mahoma!!! som musulmans mai cristians , fora jueus de lo regne XD


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/62/Senyera_valenciana_preauton%C3%B2mica.svg/200px-Senyera_valenciana_preauton%C3%B2mica.svg.png

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » El GAV es convertix en un grup islamista

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.