#1 28-04-2008 16:18:59

amunt
Membre

l'Springdome Festival

Neix l'Springdome Festival, l'esdeveniment de música electrònica a l'aire lliure més gran de Catalunya
La primera edició de l'Springdome Festival reunirà més de 6.000 persones en l'espectacle de música electrònica més gran de Catalunya que se celebrarà a l'espai Oasis Bcn del Complex Esportiu Hospitalet Nord (l'Hospitalet de Llobregat) dimecres que ve a partir de les 20.00 hores


La primera edició de l'Springdome Festival reunirà més de 6.000 persones en l'espectacle de música electrònica més gran de Catalunya, que se celebrarà a l'espai Oasis Bcn del Complex Esportiu Hospitalet Nord (l'Hospitalet de Llobregat) dimecres que ve a partir de les 20.00 hores.

El festival neix com a alternativa als tradicionals esdeveniments electrònics d'estiu de l'Estat espanyol i com a conseqüència de l'èxit del Sunlife Festival, l'únic espectacle electrònic d'hivern a Catalunya que organitza la productora de l'Springdome Festival.

Entre els 20 DJ nacionals i internacionals convidats destaquen Robbie Rivera, Mastiksoul, DJ Oliver, Taito Tikaro i Wally López, que seran els encarregats de punxar la música electrònica en els dos escenaris que hi haurà.

Un dels grups més importants en performances, Decoliflor, farà més de 30 actuacions amb 20 ballarins que actuaran al costat dels 300.000 watts d'il·luminació i 80.000 d'àudio.

La promotora Bside, sota la direcció del locutor de ràdio Oriol Carrió, és l'organitzadora de l'Springdome Festival, que té la intenció d'ocupar el buit en l'agenda d'esdeveniments electrònics durant la primavera a Catalunya.
www.avui.cat

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.