#1 11-01-2008 18:35:03

amunt
Membre

Joan Ridao espera que no ens obliguin a cantar-lo...

El portaveu d'ERC recordat que els catalans tenen un altre himne que "ja té lletra de fa molts anys"
Ridao: "nosaltres ja tenim himne"

El portaveu d'ERC al Parlament i cap de llista per Barcelona al Congrés, Joan Ridao, ha comentat aquest divendres des de la capital del Segrià respecte al fet que ja s'hagi escollit una lletra per a l'himne espanyol que espera que "no ens obliguin ni a cantar-lo ni a conèixer-ne la lletra"43 opinions

Esquerra Republicana de CatalunyaUlt. El portaveu d'ERC al Parlament i cap de llista per Barcelona al Congrés, Joan Ridao, ha comentat aquest divendres des de la capital del Segrià respecte al fet que ja s'hagi escollit una lletra per a l'himne espanyol que espera que "no ens obliguin ni a cantar-lo ni a conèixer-ne la lletra".

En aquest sentit, el dirigent independentista ha recordat que els catalans ja tenim un altre himne que "ja té lletra de fa molts anys" tot i que ha reconegut que li sembla molt bé que qualsevol nació vulgui tenir el seu himne amb lletra, com en aquest cas han fet els espanyols, i per això ha mostrat el seu màxim respecte.

Desconnectat

 

#2 11-01-2008 18:36:56

amunt
Membre

Re: Joan Ridao espera que no ens obliguin a cantar-lo...

El líder de Ciu recorda que quan es parla de pàtries, "cadascú té la seva"
Mas creu que els que critiquen el nacionalisme s'haurien d'haver "estalviat" posar lletra a l'himne
El president de CiU, Artur Mas, considera que "es podrien haver estalviat" posar lletra a l'himne d'Espanya ja que PP i PSOE són del parer que la defensa de la identitat és una actitud "antiquada" i els nacionalistes, "gent anacrònica"
EUROPA PRESS
Convergència i Unió El president de CiU, Artur Mas, considera que "es podrien haver estalviat" posar lletra a l'himne d'Espanya ja que PP i PSOE són del parer que la defensa de la identitat és una actitud "antiquada" i els nacionalistes, "gent anacrònica".

Mas, que ha assegurat no voler ridiculitzar cap símbol nacional, ha demanat el mateix respecte cap els catalans. El líder de CiU ha puntualitzat que quan es parla de pàtria, tal com fa la proposta de text, "cadascú te la seva". "Per a mi, és Catalunya", ha indicat

Desconnectat

 

#3 11-01-2008 20:42:58

SeRcH
Membre

Re: Joan Ridao espera que no ens obliguin a cantar-lo...

Està clar, a mi el que faci espanya me la porta ben fluixa, el meu himne ja se quin és. Mentre no ens toquin els collons per aquí a mi com si li volen posar videoclip a l'himne. Al país valencià pero no m'extranyaria gens que l'obliguessin a apendre a les escoles ahahahaha.


http://img139.imageshack.us/img139/7131/renaixenazd2.png

Només es pot convèncer amb la paraula smile

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.