#1 08-01-2008 11:20:03

amunt
Membre

Més mobilitzacions per TV3 a Elx, Vila-real i Alacant

Més mobilitzacions per TV3 a Elx, Vila-real i Alacant
Concentracions, concerts i conferències arreu del país


                                   www.acpv.cat



Concert de solidaritat a Vila-real
Les respostes als atacs a la llibertat d'expressió continuen arreu del País Valencià. Tant per part d'ACPV com altres agents socials i polítics valencians es continua amb el programa de mobilitzacions per donar a conéixer la situació de TV3 al País Valencià i els intents del PP valencià per silenciar una de les úniques veus mediàtiques lliures i en valencià. Les properes convocatòries tindran lloc a Elx (Baix Vinalopó), Vila-real (Plana Baixa) i Alacant (Alacantí).






El proper dijous 10 de gener, a les 20:30h, hi haurà una conferència informativa al Casal d'ACPV a Elx sobre el tancament dels repetidors de l'entitat. La coordinadora de la campanya d'ACPV, Jacinta Rubio, explicarà l'estat dels procediments. A Elx, cal recordar, la passada Nit de Reis membres del Col·lectiu Volem TV3 ja van muntar un taula informativa a la plaça del Raval que va ser tot un èxit (vegeu elvídeo).


Per la seua banda, a les comarques de Castelló, concretament a Vila-real, el proper dissabte 12 de gener tindrà lloc un concert de solidaritat amb ACPV i en favor de TV3 organizat pel Bloc Jove (vegeu imatge ampliada).


Com bé sabeu, el passat diumenge 9 de desembre, el govern de Francisco Camps va desmuntar i precintar amb nocturnitat el repetidor de la Carrasqueta, a l'Alacantí. Per condemnar aquest atac a la llibertat d'expressió dels alacantins i alacantines, ara us convoquem a eixir al carrer, Per la cultura i per la nostra dignitat, el dissabte 19 de gener, a les 18h, a la Plaça del Ajuntament d'Alacant.

Desconnectat

 

#2 08-01-2008 11:22:26

amunt
Membre

Re: Més mobilitzacions per TV3 a Elx, Vila-real i Alacant

Concert solidari contra el tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià       



Des del BLOC JOVE de les Comarques del Nord hem llançat una campanya per les llibertats democràtiques i en contra de la censura que esta patint TV3 a les nostres terres que porta per nom “No me toques el Bartolo”, com a resum de la voluntat popular, que ja s’ha fet visible en tantes concentracions i que demana que no és tanque el repetidor que dona cobertura a les nostres comarques i que fa d’enllaç amb els de València.


Una de les bases d’aquesta campanya és el concert solidari que celebrarem el dia 12 de gener a les 23:00 al Japan Rock Club de Vila-real (www.japanrockclub.com) amb grups com:

Pau Alabajos i els músics furtius (www.paualabajos.com): Cantautor que és una de les joves veus més emergents de la música en valencià i que vindrà a Vila-real a estrenar en concert alguns dels temes del seu nou disc.

Agraviats (www.agraviats.net): Un dels grups amb més força de les nostres comarques, amb la seua música mestissa i potent. Ja han tret dos discs i han tocat en festivals amb prestigi, l’últim d’ells el Festivern, aquest cap d’any.

Malagäna (www.myspace.com/malaganaska): Grup ska amb gran projecció en el panorama musical en valencià. Joventut i energia dalt de l’escenari. Acaben d’estrenar el seu nou disc “l’Ona Dissident”

Almorranes Garrapinyaes (www.almorranesgarrapinyaes.com): Aquestos joves de Vila-real i Betxí han aparegut amb força i en pocs anys han acumulat una gran experiència dalt dels escenaris, la festa esta assegurada.

El preu de l’entrada serà de 6 euros i la recaptació del concert es donarà íntegrament a Acció Cultural del País Valencià per col•laborar en el pagament de la injusta multa de 300.000€ que li ha imposat la Generalitat Valenciana per mantenir durant 20 anys els repetidors de TV3 a les nostres terres.

Us esperem a totes i a tots aquest dissabte per cridar ben fort als que ens volen censurar:

No me toques el Bartolo!


El BLOC JOVE CdV fa balanç del 2007
http://es.youtube.com/watch?v=JWAYeIn_V … e.org/web/

Desconnectat

 

#3 08-01-2008 11:33:55

puka
Administrador

Re: Més mobilitzacions per TV3 a Elx, Vila-real i Alacant

gràcies per la info.

Desconnectat

 

#4 08-01-2008 14:31:09

amunt
Membre

Re: Més mobilitzacions per TV3 a Elx, Vila-real i Alacant

Entrevista a 'La nit al dia'
Clos no detecta un "interès especial" del Govern valencià per assegurar les emissions de TV3 a la comunitat
El ministre espanyol d'Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos, ha explicat avui que no ha detectat un "interès especial" del govern valencià per assegurar les emissions de TV3, i li ha reclamat "voluntat d'arreglar el tema", com la que ja té la Generalitat catalana.
  El  ministre espanyol d'Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos, ha explicat avui que no ha detectat un "interès especial" del govern valencià per assegurar les emissions de TV3, i li ha reclamat "voluntat d'arreglar el tema", com la que ja té la Generalitat catalana.

En una entrevista a 'La nit al dia', Clos confia que s'arribi a un "acord" entre la Generalitat catalana i la valenciana, ja que "els mitjans hi són i la capacitat per difondre TV3 a València també".

Clos va justificar també l'actuació del seu ministeri, criticada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per la seva reacció davant del tancament de repetidors, assegurant que no podien "intervenir sobre el poder autonòmic", com "algunes vegades" els suggereixen.

     www.avui.cat

Desconnectat

 

#5 08-01-2008 15:36:23

SeRcH
Membre

Re: Més mobilitzacions per TV3 a Elx, Vila-real i Alacant

En clos va dir a la nit al dia que va enviar diverses cartes i fins i tot va trucar al govern valencià.


http://img139.imageshack.us/img139/7131/renaixenazd2.png

Només es pot convèncer amb la paraula smile

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.