#1 10-01-2022 20:25:06

Webmestre
Administrador

Sobre Maria Abradelo

Benvolguts amics:

No volíem respondre, però els fets ens obliguen.

I és que un dels nostres col·laboradors féu un comentari desafortunat sobre l'ex-presentadora madrilenya de Canal 9 Maria Abradelo a Twitter. Val a dir que les contrassenyes dels nostres comptes de Twitter són compartides pels nostres diversos col·laboradors, per la senzilla raó que una persona no pot fer-se càrrec de tots els comptes i de la seua activitat, ja que la majoria de nosaltres treballem i tenim les nostes activitats, i per tant no sabem qui d'ells pot haver estat. Prendrem les nostres mesures disciplinàries que estimem pertinents i li llevarem l'autorització per a accedir als nostres comptes a qui haja estat.

Dit això, nosaltres sí que emprendrem les mesures legals contra l'autor del TWT que ens amenaça directament d'agressions físiques (@truitesambceba)  i els autors dels e-mails que ens estan arribant amenaçant-nos de mort per suposadament haver criticat aquesta senyora. La senyora Abradelo no és (volem pensar que no) la fomentadora de tot això, però la seua reacció agressiva envers el nostre compte de TWT és una clara inducció. Estudiarem imputar-la també.

Duguem anys, pràcticament des dels inicis de la web, suportant amenaces de tot tipus de blavers i espanyolistes al PV, i no ens espanten ni molt menys aquest tipus d'amenaces. Per això mateix sabem les mesures que cal prendre. I les prendrem.

Sobta, com diem, la reacció que aquesta dona ha tingut, dient coses com aquesta:

https://i.ibb.co/Hxpjjcb/Mar-a-Abradelo-1-1-22-1.jpg


És a dir, per a aquesta dona, ser de poble és una cosa lletja. Doncs sí, senyora Abradelo, molts valencians som originaris de poble, i n'estem orgullosos.

Però continua:

https://i.ibb.co/njyLrvb/Mar-a-Abradelo-1-1-22-3.jpg


Aquest TWT, tot i entenent l'estat d'ofuscació i d'ira en què el pot haver escrit, denota un profund menyspreu envers tots els valencians, que un dia, no ho oblidem, li donàrem de menjar amb els diners que paguem dels nostres impostos (perquè Canal 9 era una institució pública). I al cap i a la fi, se li pot dir, què ha aconseguit ella per sentir-se tan important?

Caldria analitzar a fons la figura d'aquesta dona i els llargs anys que passà exercint de presentadora en Canal 9. Primer que tot, com és que arribà a parar ací. Recordem que d'ençà que el PP arribà al poder de la Generalitat Valenciana en 1995, i posaren de director de Canal 9 Manuel Sánchez Carrascosa, marit de la llavors directora de Las Provincias i obsessa anticatalanista María Consuelo Reyna, Canal 9 se plenà, de manera misteriosa de presentadors madrilenys, la majoria d'escassa qualitat. La llista seria inacabable: Bárbara Rey (que segons el periodista Pepe Rey era llavors una de les amants del rei Joan Carles I), Sánchez Dragó (conegut per les seues simpaties ultradretanes i per presumir que tingué relacions sexuals amb menors quan visqué a Japó), molts tertulians de Calle Vostè, parle Vostè, molts tertulians de l'horrible programa Tómbola (presentat per Ximo Rovira, després tornarem sobre ell).

Això fou casualitat? En la vida no existeixen les casualitats, ja ho deia Albert Einstein parlant de la ciència. Fou un pla premeditat de la dreta hispànica per a espanyolitzar i amadrilenyar València. Es coneix que no tingueren prou amb 3 segles d'ocupació borbònica, amb anys de monopoli i influència de TVE (de continguts molts centrats en Madrid) en territori valencià, de la invasió de turistes madrilenys de cada estiu (en això també té culpa la classe alta valenciana, que ho fomentà en el seu dia), etc. Ara calia que la TV pública valenciana TAMBÉ fóra mig madrilenya.

Pensem a més què haguera passat si el fenomen haguera estat invers. Què hagueren dit els madrilenys si TeleMadrid s'omplira de valencians? I que de sobte començaren a fer programes de pilota valenciana, posaren a Joan Monleón cada dia amb la seua Paella Russa o feren aquell entranyable programa que es deia "El Camp", parlant de tarongers? Els exabruptes de la premsa madrilenya serien bestials. O simplement si en lloc de venir tants madrilenys a València en aquell temps, hagueren vingut catalans? El blaverisme encara tenia força social en aquell moment, i també haguera bramat a base de bé.

I Madrid és una gran ciutat, amb bellíssims monuments i una molt bona gent, que resistí fins al final les tropes franquistes en la Guerra Civil. Però el País Valencià no és Madrid. Ni volem ser-ho ni tenim per què ser-ho.

Però és que damunt la majoria de madrilenys que vingueren llavors eren d'escassa qualitat. I tornem a aquesta senyora. Respectem tot aquell que li agradara o fóra fan d'ella, però a molts valencians directament no ens agradava. Recorde que les velletes del meu poble s'escandalitzaven quan la veien amb les minifaldes i escots que duia. Ma mare sentia també una animadversió immensa envers ella, i és que, tornant als madrilenys, el que allà potser els fa gràcia, ací no sol fer-ne. De fet, amb els anys m'he percatat que moltes coses que els agraden, els agraden sols a ells, i no a la resta de l'Estat. La comparació amb una go-go (i tot el respecte per les dones que treballen d'això) és evident, però clar, una TV de qualitat deu tenir presentadores d'aquesta mena?
   
Això per no parlar de la conveniència o no que un personatge aital isquera en programes per a xiquets, però en fi, ja hem apuntat que el desficaci i la desmesura era la directriu de Canal 9 en aquell moment, i la causa de la seua ruïna econòmica i el seu ulterior tancament.
   

És cert que ella aprengué el valencià, i això és lloable. Ara bé, l'aprengué voluntàriament o perquè li ho van dir? Com hem dit adés, i deia Albert Einstein, a la vida i a la ciència no existeixen les casualitats. En qualsevol cas, en l'època que ella estava a Canal 9, se censuraven els naixents grups de rock en valencià. Estaven vetats, i en canvi se fomentava la música hispànica, fins i tot la més cutre, a Canal 9 (Vicente Ramírez, el Titi, flamenc, etc.). Ella va dir alguna cosa? O de la manipulació informativa flagrant? O de la corrupció del PP? No ho va dir, i ho podia haver dit, la qual cosa ens fa dubtar encara més de la veritable filiació política d'aquesta senyora i de les seues veritables intencions.
   

Tornant a María Abradelo, doncs ella hauria d'entendre que no és la reina del món, i que hi ha gent que no ens agrada. I que deuria ser respectuosa amb la terra que un dia li donà de menjar, ço que no és, com hem demostrat.
   
Farem, doncs, el que haguem de fer, i no donarem pistes.
   
Sobre la gent que li ha donat suport i que ha corejat les seues proclames, ens esperàvem veure gent del blavero-espanyolisme, per a les quals l'Abradelo és una icona. Però ens ha sobtat de ple veure Compromís en ple bolcats en ella, en lloar-la i en suposadament, defensar-la d'una gran ignomínia. I això ho han fet soltant uns insults i unes difamacions envers nosatres autènticament sorprenents.
   
Com hem dit a l'inici d'aquest comunicat, tenim diverses obligacions personals i laborals, que ens limiten molt el temps. I dedicarem un altre comunicat a rebatre tota la gent que, per a suposadament defensar aquesta senyora, ens han atacat i difamat.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

#2 16-01-2022 17:07:32

Webmestre
Administrador

Re: Sobre Maria Abradelo

I bé, vàrem dir-vos que anàvem a fer una resposta personalitzada als més importants difamadors nostres i "palmeros" de l'Abradelo.

Comencem pels blavero-espanyolistes. Ja hem apuntat que l'Abradelo era una icona per a aquesta gent, perquè com ells mentalment són madrilenys, connecten fàcil amb aquesta tipa. A més les formes garrul·les d'aquesta indivídua corresponen al seu ideal de dona hispànica. Ens diuen perles com aquestes.

https://i.ibb.co/K92m91m/Che-que-soc-03-01-2022.jpg

https://i.ibb.co/NZXL3S2/David-G-03-01-2022.jpg

https://i.ibb.co/cY28HpG/Deepclectic-03-01-2022.jpg

https://i.ibb.co/D1HTXf1/Malasangre-03-01-2022.jpg

https://i.ibb.co/wR920g2/Paco-1919-03-01-2022.jpg

https://i.ibb.co/jD3B595/Victor-LC-03-01-2022.jpg

https://i.ibb.co/fqK7sKD/Cazador-de-Orcos-03-01-2022.jpg

En fi, sempre les mateixes tonteries, escrites en castellà of course, i molt fàcils de rebatre. Noteu com abunden les banderetes espanyoles i la identificació amb el València C.F., que per molt que diga el Sr. Vicent Flor (després parlarem d'ell), tal com nosaltres demostrem a la web, ha estat el principal difusor de la ideologia blavero-espanyola des de la transició fins fa no res.

Sobta com els "nacionalistes" de Compromís callen com a putes (amb perdó), i ningú obre la boca, no ja per a defensar-nos, que no estaria mal, sinó per a rebatre'ls. Sols un usuari, un tal "General Basset", posa un poc d'ordre i dóna una resposta curta però certera.

https://i.ibb.co/f9bxDKG/A-S-Mesado-General-Basset-03-01-2022.jpg

També defensen a l'Abradelo una diputada autonòmica socialista, un de Ciutadans (pobrets, el seu partit està pròxim a la desaparició), companys de professió, etc. Bé, els polítics sempre volen eixir a la foto, com se sol dir, i no ens estranya, ni tampoc dels companys de l'antic Canal 9, coneguts per la seua docilitat amb el poder, per la seua absència de crítiques a les coses greus que passaven, i pel seu esperit corporatiu, gairebé mafiós.

Destaquem les paraules de suport que rep de Ximo Rovira, ex-presentador de l'infame programa "Tómbola" de Canal 9:

https://i.ibb.co/Ykhybt3/Ximo-Rovira-03-01-2022.jpg

Però Ximet, tu què pots dir de nosaltres i de la nostra web? Tu sí hauries de callar-te per a sempre. Tu tens el dubtós honor d'haver presentat un dels pitjors programes de la TV de tots els temps, anomenat "Tómbola". Un programa pioner del que s'ha conegut per "telebasura". Un gènere que embruta la ment de les persones i desperta els seus baixos instints. Un gènere que incita a la gent a pensar mal i ficar-se en la vida dels altres. Un programa el de Ximet on s'hi feren i digueren tot tipus de barbaritats, mentre ell somreia com un babau.

I què dir d'ell com a presentador? Doncs això, un presentador normalet, per no dir mediocre, si es vol un poc graciosset però res més. I quan guanyà Ximet per presentar eixa púrria de programa? Se sabrà del cert algun dia? Ell es mereixia guanyar eixe dineral per posar la careta de babau que posava quan davant d'ell es deien i feien tot tipus de barbaritats i salvatjades? Evidentment no.

Així doncs, Ximet, calla't la puta boqueta d'una vegada i en qualsevol cas neteja-te-la en parlar de nosaltres.

Però el que més ens ha sobtat és la intervenció de gent de Compromís, alguns simpatitzants o militants de base, i altres àdhuc càrrec importants. Semblaria que han rebut instruccions de dalt, ja que s'han tirat tots en massa. I és que Compromís se sembla cada volta més a un partit comunista vertical, on les instruccions van de dalt a baix. De nacionalistes ne tenen ben poc, per aquesta i altres raons, que anirem desgranant.

Comencem, doncs. Alguns missatges són de simple suport, però comencen després a proferir insults:

https://i.ibb.co/pL7DsZY/Jordi-S-i-Carbonell-03-01-2022.jpg

https://i.ibb.co/4g3BjBY/Rudiger-03-01-2022.jpg

https://i.ibb.co/9TswZKz/Dr-PV-03-01-2022.jpg

El Jordi Sànchez i Carbonell és un xic que simpatitza o possiblement milita en Compromís, sempre en fa propaganda a les xarxes. Quant als altres dos, està clar que falten el respecte, i ells sols se retraten, no anem a embrutar-nos responent-los. A eixe que du la bandereta palestina, simplement dir-li que nosaltres s'i col·laborem, àdhuc econòmicament, amb la causa palestina, i no posem la bandereta i ja està com ell. L'altre, el tal DrPV semblaria ser un pseudònim de Vicent Flor, destacada figura de Compromís, com podem deduir de diversos factors. Si així fóra, què dir de Vicent Flor, un individu que presidint una fosca institució de la Diputació de València guanya més que el president de la Generalitat Valenciana? No comment  Però en fi, no n'estem 100 % segurs que se corresponga aquest nick a aquest personatge

Però és que escriuren també destacades figures de Compromís:

https://i.ibb.co/ZJgr9dX/Amadeu-Mezquita-03-01-2022.jpg

El Sr. Amadeu Mezquida és una figura important de Compromís. El seu missatge és neutre, i no falta, però denota això que hem apuntat, a que algú de Compromís ha tocat el xiulet i tots han respost en massa. Per cert, té un souàs com a assessor municipal a l'Ajuntament de València. En aquest link podeu veure quant guanyen tots els seus càrrecs, lloable exercici de transparència d'altra banda. 

https://i.ibb.co/BsD20jG/Frederic-Aparisi-03-01-2022.jpg

I ací trobem a Frederic Aparisi. Aquest xic és de la colleta de Baydal, sobre el que hem encetat diverses campanyes ja a la nostra web, com aquesta i aquesta. Si és de la colleta de Baydal i Esquilache, a l'anomenat Grup Harca i altres mogudes, ja se veu que aquest xic és promotor de la ideologia neoblavera. Al Sr. Aparisi fins ara li teníem respecte, perquè no feia tanta vida social com els altres seus dos amigots i se suposa que investigava més. Però clar, mirant la seua foto ja es veu que està grosset, la qual cosa implica que treballar dur no és la seu. Fa cara d'autosatisfet i de sentir-se important. En darrer terme, si aquest xic ha arribat a professor universitari, això denota una volta més l'escàs nivell del professorat universitari a casa nostra. I que conste que al seu Departament hi ha excel·lents professionals, com Mateu Rodrigo, Antoni Furió o Vicent Pons, amb els quals tenim gran amistat, però veiem que no tenen dignes successors.

I arribem a un dels TWTs estrella:

https://i.ibb.co/D7D8FKy/Rafa-Xamb-03-01-2022.jpg

Vaja vaja, ni més ni menys que el Sr. Rafa Xambó, cantant de la Nova Cançó valenciana (sense pena ni glòria), professor universitari (enxufat, doncs, com la majoria) i ara vella glòria de Compromís. D'un del seu tarannà no ens esperàvem uns insults tan bròfecs. Però en fi, un que se posa com a imatge d'avatar a Pablo Hasel ja denota que alguna cosa no rutlla en ell.
Del Sr. Xambó un pardalet ens ha dit que prové d'una família de beatos d'Església d'Algemesí (Ribera Alta), i és que el PV és xicotet, tot se sap al final. Els ambients familiars excessivament religiosos solen generar reaccions adverses, com les d'aquest senyor. Però clar, qui és un riquet de poble ho continua siguent tota la vida. Perquè el fet que la família del Sr. Xambó foren uns beatets ja ens denota de quina classe social procedia. D'altra banda, en la seua generació, qui eren els que al poble podien estudiar a la Uni sinó els riquets i/o els que tenien un poquet de terra? Clar això explicaria també com és que se posa la imatge de Hasel, que per molt revolucionari i radical que diga que és també prové de bona família. Sí, el Sr. Hasel, que se diu en realitat Pablo Rivadulla, és fill del propietari de "Tresillos Rivadulla", eixa marca que diu al final "la decisión es tuya". Doncs això, els Srs. Hasel i Xambó, per molt que presumisquen de radicals, no ja és que no hagen agafat una aixada mai, sinó és que no han tingut mai problemes econòmics. Ja ens explicaven a l'escola que a l'antiga Grècia es podien dedicar a la filosofia aquells que tenien temps lliure (perquè els esclaus els feien la feina): Els rics. Els riquets de poble valencians a més estan acostumats a que tots els que els envolten facen el que ells volen, i no Sr. Xambó, Vostè no ens callarà. Direm el que creguem adient, com hem fet sempre, i continuarem fent, ja ho està veient. 
També ens ha contat un pardalet que el Sr. Xambó està divorciat i ha tingut una vida sentimental, diguem-ne, moguda. No anem a fer de "marujes", que faça el que vullga en la seua vida privada. Però clar, si els sociates, nacionalistes i gent d'esquerres de la seua generació sols pensaven en això, al final no feien res seriós. El Sr. Xambó escrigué en una revista que feia la Universitat de València que es deia Dise a principis dels 90 un article que es deia "Antologia del condó". El buscarem entre els papers vells que tenim. També entre la seua producció literària predominen títols sobre aquesta temàtica, com ara "Sexualitat provisional". Evidentment, d'una gent que sols pensava en aquestes collonades, no ens estranya que no li plantara cara al blaverisme, que llavors tenia encara tanta força social. Ni que en general no pensara en coses serioses.
Doncs això, com al Sr. Xambó sembla que tant li preocupen els temes sexuals, no podem sinó sentir llàstima, perquè als seus vora 70 anys poca cosa podrà fer ja he he he. Potser l'ajuda farmacològica (Viagra, cialis, etc.) li seria d'ajuda. Estudiarem fer una col·lecta per a donar-li productes d'eixos que li faran feliç.

I seguint en aquesta línia, els de Compromís diuen que són nacionalistes, però cada volta ho són menys, són més d'esquerres, internacionalistes, etc. Ja el súmmum de tot això és veure gent que suposadament defensa els Països Catalans defensant a aquesta dona madrilenya i suposadament pepera:

https://i.ibb.co/CB9Kmt5/Ausi-s-03-01-2022.jpg

Aquest se posa en la seua descripció de TWT: Alacant, País Valencià, Països Catalans (!!!!).

https://i.ibb.co/fv1tXhR/Lo-Riberenc-03-01-2022.jpg

Aquest xic (o xics, perquè sembla un compte col·lectiu), se posa el Penó de la Conquesta! Recentment m'agrada entrar en Facebook i veure perfils de gent coneguda de poble meua. I els veig sempre menjant, bevent i de festa. Sembla que molts pobles s'estan degenerant, ja no viuen de manera austera i treballadora com la gent gran de poble que hem conegut i que estan desapareguent, i aquests xics serien una prova, perquè ells sí que són imbècils...o potser prenen alguna substància que els altera la ment el cap de setmana? Ells sabran.

https://i.ibb.co/4MZhPSV/sus-Vic-03-01-2022.png

I això és el súmmum del súmmum. Una regidora de la CUP de Vic!!! Evidentment des del Principat de Catalunya tenen un gran desconeixement del PV, i aquesta dona no sap com era Canal 9 a finals dels 90. Contactarem amb la CUP, on també tenim contactes, i els explicarem certes coses.

Hem vist, doncs, com el partit Compromís s'ha volcat en ple per a defensar la Sra. Abradelo d'uns suposats atacs. Ja hem comentat que aquest partit s'asembla cada volta més a un partit comunista clàssic, d'estructura vertical. Però això ho han fet perquè algun pardalet els ha cantat. I creiem saber qui ha estat aquest. És una xica vinculada a l'entorn de Compromís, i fa de holligan seu a TWT, i vella coneguda nostra. És na Paula Menero i Saborit, que a TWT utilitza el nick de Redeula i també La figa de ta tia (!!!). Aquesta xica ja fou denunciada per nosaltres en 2020, i pensem que anem a denunciar-la de nou. Aquesta xica no és massa llesta, perquè se pensa que no podem llegir els seus TWTs per haver-nos bloquejat, i hi han mil-i-una maneres de fer-ho. Però bé, mireu com actua:

https://i.ibb.co/SQdv8s4/Redeula-03-01-2022-1.jpg

És a dir, no té inconvenients a col·laborar amb peperos i no nacionalistes. Quant a lo de delatar, què se pot dir d'això? Això ja ho féu abans, perquè sabem de bona tinta que aquesta xica ja contactà amb gent del GAV amb la intenció de fotre'ns fa un temps. Això ho fan els més traïdors i més miserables. I el més fort és que no sap ni pot saber a qui va a delatar, perquè els nostres comptes, com hem dit al principi, són col·lectius. Que afine bé a qui delata, doncs, perquè la denúncia falsa és delicte al Codi Penal espanyol.

Deduïm que és ella la principal instigadora de tot aquest atac en massa de Compromís perquè també hi participa gent del seu entorn:

https://i.ibb.co/gJKRzM9/Mirapaper-03-01-2022.jpg

https://i.ibb.co/2vk7pBW/Patri-Galvez-03-01-2022.jpg

https://i.ibb.co/kmW9gd3/Truitesambceba-03-01-2022.jpg

El darrer dels TWTs és el més greu i ja ho hem esmentat al principi: Prendrem les accions oportunes contra qui ens amenaça d'aquesta manera. Clar que, possiblement, serà un pobre xic que d'un bufit el tombem, però hi ha coses que no s'han de dir.

També escriu el germanet de Paula, Sergi Menero i Saborit, en to agressiu igualment:

https://i.ibb.co/5RZJ5rt/Sergi-Sergios-03-01-2022.jpg

Mirant la foto del perfil no sembla un gran portent físic aquest xic, i també, d'un bufit igual el tombem. Tranquil, Sergiet, Hi anem sovint a Vila-real, hi tenim coneguts...el que passa és que preguntem per tu i deus estar amagadet com un conillet. A més aquest xic parla en plural, es coneix que sols és valent si són 5 contra 1, com feia la gent del GAV. Doncs això, anirà un dels nostres a trobar-te, a tu a soles a veure què vols de nosaltres...i esperem que no continues amagadet com un conillet.

Paula i Sergi són de Vila-real, i allà sembla que tenen una colleta d'amics destrellatats, que diuen que són nacionalistes però que es passen tot el dia en TWT. I que són enormement inútils, perquè a aquestes altures no han aconseguit ni que el Vila-real C.F. valencianitze el seu nom, quan la denominació oficial del poble és Vila-real, i sols caldria aplicar la llei. Però d'on no n'hi ha no es pot treure, això seria demanar ous als pollastres, o demanar peres a les figueres, que se diu en bon valencià.

I com no, no podien faltar dos dels denunciats junt a Paula en 2020: el lletget Andreu Mas i el simpatitzant de Hamas David Segarra:

https://i.ibb.co/GsbTyR8/Andreu-Mas-13-01-2022.jpg

https://i.ibb.co/4KBFSLM/David-Segarra-03-01-2022.jpg

Però tornem a la Redeuleta. no para de dir estupideses:

https://i.ibb.co/NLyQ538/Redeula-03-01-2022-2.jpg

Escolta filleta, ja t'ho vàrem dir en l'escrit de la denúncia de 2020, tenim amistat amb Joan Ribó, amb qui vàrem contactar en 2014 a conseqüència dels conflictes que tinguérem llavors amb Cristina Seguí, que no parava de difamar Ribó. Igual que tenim amistat amb molta gent de Compromís, perquè malgrat tot, en Compromís encara hi ha gent honesta.

Però el súmmum ve en aquesta conversa:

https://i.ibb.co/db8VPCD/Redeula-03-01-2022-3.jpg

Aquest TWT és greu per dos raons:

a) Veiem el modus operandi d'aquesta xica: No dubta en fer-se, o intentar fer-se, amiga de fatxes i blavers amb tal de fotre'ns. No té principis ni, en realitat, ideologia, doncs.

b) Per molt que ella ho repetisca, no som feixistes, ni racistes, ni xenòfobs, ni misògins. No tenim per què suportar aquestes desqualificacions, i això li costarà, doncs, altra demanda.

Perquè nosaltres tenim una llarga trajectòria de lluita contra el GAV i els fatxes espanyols a València. Tots aquests anys, on estava ella? Fent la mona en internet? Amagant-se com un conillet igual que el seu germanet? No tenim per què ni anem a suportar desqualificacions aitals, que embruten la nostra trajectòria de lluita antiblavera i antifeixista, mentides que a costa de repetir-les contínuament, com feia Goebbels, al final hi ha gent que pot creure-se-les.

Quina mala sort que té aquesta xica que sabem parlar anglès. Perquè contactarem amb les autoritats mundials de TWT perquè li tanquen el compte. I sense compte, què farà ella? Segons les nostres darreres infos ha trobat un maromo que la manté econòmicament, i ara viu a Gandia. I es coneix que està tot el dia ficada en TWT, sense pegar brot i perdent el temps. Potser per això també està un poc grosseta. Ja deia sant Jeroni al s. III que l'ociositat és la mare de tots els vicis. Per tant, xè Redeuleta, fes alguna cosa de profit, treballa, fes esport, ix de casa i deixa ja de fer l'haca en TWT. També deixa d'acosar per favor qui et du la contrària, com nosaltres, @valenciadesoca, @14091968 i tants altres.

I per què ens té tanta mania aquesta xiqueta? Perquè en el seu dia li diguérem que no era la més guapa ni la més guai? Es coneix que és açò. Molts xics joves se creuen els millors del món i no se'ls pot dir res perquè patalagen com a xiquets. Doncs mira, Redeuleta, a nosaltres ens encanta dur la contrària, i continuarem dient-te que no ets la més guapa ni la més guai. En el fons aquesta xica aspira a cridar l'atenció i a eixir a la TV. Potser per això també defensa l'Abradelo, perquè li agradaria ser com ella.

Ens fa molta gràcia també el recurs al feminisme fàcil (no sols per part d'aquesta xica sinó per part de molts dels que defensen l'Abradelo). Diem feminisme fàcil perquè eixe feminisme progre o pseudo-progre no aborda els grans patiments de les dones al s. XXI: El patiment enorme de les dones musulmanes, les dones que exerceixen la prostitució (perquè després diguen, ja sant Vicent Ferrer se preocupava d'aquesta qüestió al s. XIV), la utilització i aprofitament sexual de les dones que es fa a la indústria pornogràfica (amb gent gracioseta però repugnant com Torbe, que no para d'eixir a les TVs), el difícil accés de moltes dones al mercat laboral (que impulsa moltes a prostituir-se per a poder subsistir), etc. Aquests i altres són els temes que deuria tractar el feminisme del s. XXI. No ho fan, ni sembla que pensen fer-ho, demostrant a més una insensibilitat enorme front al patiment de tantes dones.Sort que sí que hi ha feministes conscienciades com na Regina Laguna, gran amiga nostra.

Quant a l'etiqueta fàcil de racistes i xenòfobs, doncs és molt fàcil d'explicar. Farem una explicació per a dummies: Quan hi ha un problema greu, el que no se pot fer és negar que existeix, perquè si no el problema va a més. La immigració desmesurada implica un problema. I la immigració musulmana actual també. Perquè deuríeu de saber, estimats progres, que la majoria de les mesquides d'Europa les finança Aràbia Saudita, on impera una visió radical i integrista de l'Islam. L'Islam moderat i progressista que tant vos entusiasma, ha quedat reduït al Kurdistan i al Sahara Occidental. Per tant, amiguets progres, ja no estem als anys 60 del s. XX, on sí hi havia visions progressistes de l'Islam (Algèria, el Baas, Nàsser, Sukarno a Indonèsia, etc.). En el fons, com no eixiu de casa no veieu el món que vos envolta. Coneguem un poc el N d'Europa i la situació allà és terrible respecte a aquest tema. En qualsevol cas, si no voleu que se parle del tema, o penseu que no existeix un problema, al final pot passar com a França, que el dubte és si guanyarà les eleccions presidencials de 2023 Marine Le Pen o Zemmour. I vosaltres no voleu això veritat estimats progres? Doncs comenceu a tractar això com el que és, un problema, o passarà igual ací.

Quant a Compromís, costa d'entendre per què ens han agafat tanta mania. Sobretot, perquè part del seu èxit electoral el deuen a nosaltres. Sí, a nosaltres. Perquè fa sols 20 anys, sobretot a la ciutat de València i la comarca de l'Horta, que formen la base del seu èxit electoral actual, quan feien un acte electoral de seguida tenien damunt a blavers i fatxes, els arrencaven els cartells, els pintaven o destrossaven les seues seus, etc. I això, és clar, impedia el seu èxit electoral. No volem posar-nos medalles, però sense la nostra lluita contra el blaverisme violent, potser encara les coses continuarien igual per a ells. No els hem demanat comptes mai per això, ni volem un premi, però en la vida cal ser agraït i enrecordar-se de les coses. I no està de més, doncs, tornar a recordar-los tot això.

Si algun militant seriós de Compromís m'està llegint, ens agradaria també que reflexionara veient com han caigut de baix en aquesta història: Anant de la maneta de fatxes, blavers i expanyolistes, com hem demostrat a l'inici de l'escrit.

En fi, concloem aquest escrit, que ha estat massa llarg ja, resumint alguns punts essencials:

1-Estudiarem accions legals contra els que ens han amenaçat d'agredir-nos i amenaçat de mort. També contra la Sra. Abradelo per aquest tema, perquè ixen en defensa seua i parlen en el seu nom.

2-Tornarem a denunciar 3 dels 4 que ja vàrem denunciar en 2020 (Paula Menero, David Segarra i Andreu Mas). Llavors potser no els van fer res, però les denúncies són acumulatives, així que al final ens faran cas. També denunciarem Immeta Peremarch, que no apareix esmentada ací però que és qui inicià tota aquesta història.

3-Informarem els col·lectius de Compromís de Vila-real, Gandia i Aldaia, i de la CUP de Vic sobre alguns dels seus simpatitzants i/o militants.

4-I en darrer lloc, last but not least, farem una col·lecta entre l'equip d'antiblavers per a comprar Viagra o Cialis per al Sr. Xambó. El pobret als seus 70 anys ho necessitarà de veres, i així doncs, farem una bona obra per a la tercera edat ha ha ha

A l'equip d'antiblavers ningú no ens callarà ni ningú no ens espantarà.

I actuarem, com hem dit moltes vegades, seguint l'eslogan del diari alemany Das Bild: Unabhängig, überparteilich (independents, per damunt dels partits)

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.