Descarregueu  el navegador Mozilla Firefox, per a una visualització web millor i més segura
Descarregueu l'Adobe Reader, per a documents PDF
lang: ca

<< | Índex | >>

Partits polítics i sindicats1 - España 2000

Aquest partit es pot catalogar d'ultradreta espanyolista. Tanmateix, sempre ha tingut una deriva anticatalanista prou gran. Els darrers anys, desapareguda "Coalición Valenciana", i reduït el GAV a la mínima expressió, podem dir que España 2000 representa el partit polític més anticatalanista a la nostra terra.

Així mateix, el seu líder José Luis Roberto ha tingut una participació en l'anticatalanisme valencià d'ençà que nasqué aquest en la transició.

Pàgina web d'España 2000


2 - Valencia Unida

Valencia (sic. Sense accent) Unida és un partit, o més aviat agrupació d'electors, fundada en 2023 de cara a les eleccions municipals i autonòmiques d'aquell any, i estructurada al voltant de Vicente González-Lizondo Sánchez, fill de l'històric dirigent del blaverisme en els anys 80 i 90 del s. XX Vicente González Lizondo. Es pretenia que aquest personatge entrara de regidor a l'Ajuntament de València i àdhuc esdevinguera alcalde, però els resultats foren minsos i ridículs.

Pàgina web de Valencia Unida


3 - Renovació Política

Renovació Política és un partidet fundat en 2013 per Benjamín Lafarga, que és un personatge poc conegut i del qual se sap poc. És un partit amb pocs recursos i pocs militants i simpatitzants, que sembla fruit de la desfeta total del blaverisme arran de la desaparició de coalición Valenciana, i la seua desorientació produïda per aquest fet. En 2021 formà junt a ANV i POBLE la plataforma electoral Decidix (sic).

Pàgina web de Renovació Política


4 - Acció Nacionalista Valenciana (ANV)

Acció Nacionalista Valenciana és un altre partidet blaver fundat en 2013. És un partit amb pocs recursos i pocs militants i simpatitzants, que sembla fruit de la desfeta total del blaverisme arran de la desaparició de coalición Valenciana, i la seua desorientació produïda per aquest fet. S'ha donat a conèixer a base d'unes poques tanques publicitàries i poca cosa més.

Aquest partit ja no té pàgina web.


5 - Poble Democràtic (Poble)

Informació extreta de la Viquipèdia: "En llengua valenciana i oficialment, Poble Democràtic (POBLE), i en català Poble Democràtic, és un partit polític valencià nascut l'any 2013. Es defineix com un projecte polític de proximitat i proposa una estructura interna plenament horitzontal, sense cap jerarquia. Aquest partit té previst presentar-se a les eleccions municipals i a les autonòmiques del 2015 com una opció política alternativa i innovadora". En 2021 formà junt a Avant i POBLE la plataforma electoral Decidix (sic).

Igual que l'anterior partit, sembla ser un partit de centre-dreta i lleugerament nacionalista, però amb un ideari clarament blaver.

Pàgina web de Poble


6 - Decidix

Decidix és una plataforma electoral formada bàsicament per gent del desaparegut partit blaver Avant, i per gent dels partits blavers Acció Nacionalista Valenciana. Té implantació sols en la comarca de l'Horta, amb uns pocs col·lectius en la Ribera i altres pocs llocs.

Pàgina web de Decidix


7 - Lo Nostre

Lo nostre és un molt minúscul partit blaver fundat en 2020 que en 2023 es presentava en la coalició electoral Coalició Units a les eleccions generala de juliol d'aquell any.

Pàgina web de Lo Nostre


8 - Coalició Units

La coalició Units és una coalició electoral que se formà per a les eleccions generalsm de 2023 entre el partit blaver Valencia Unida (dirigit per Vicente González-Lizondo), el partit blaver Lo Nostre, Contigo somos democracia (escissió de Ciudadanos) i la Unió Europea de Pensionistes.

Pàgina web de la Coalició Units


9 - Sindicato Independiente (SI)

Entitat que a nivell estatal es diu ANPE, i que aplega funcionaris, bàsicament del sector educatiu. El seu cap actual, anomenat Fermín Palacios, ha estret darrerament moltíssim els vincles amb Juan García Sentandreu, cap del partit ultrablaver CV, com acabem de veure, fins al punt que en la manifestació blavera del 27 de novembre de 2004, anava a la seua dreta.

Pàgina web de Sindicato Independiente


<< | Índex | >>

Page last modified on July 23, 2023, at 03:04 PM
Edit - History - Print - Recent Changes - Search<
Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.