#141 19-10-2007 22:43:58

Llenguacatalana
Expulsat

Re: República Federal, autonomies solidaries.

A Cuba si s'imposa el comunisme perquè no estan autoritzats altres partits polítics. Si als sistemes capitalistes es permet l'existència de tots els partits: comunistes, ecosocialistes, liberals, socialistes, etc... Per què als sistemes comunistes no estan permesos altres partits que no siguen el comunista?. Això té un nom: "dictadura contra el proletariat", "la dictadura de l'Estat contra el proletariat", "la dictadura de o penses com jo o t'elimine". Jo crec en la democràcia i en un sistema capitalista regulat per l'Estat per acabar amb els excesos de l'ultra capitalisme, i amb drets socials. El millor sistema per a mi seria un capitalisme moderat capitanejat per un govern entre la social democràcia i l'ecosocialisme, en el que en Espanya seria juntar PSOE i IU, i en els Països catalans independents seria juntar Esquerra republicana i un partit ecosocialista. Però l'última paraula la de tenir el poble siguem independents o no i no un Estat. És a dir, el poble té dret a decidir si vol ser governat per la dreta o per l'esquerra, això és la democràcia que els ultra comunistes no enteneu i així us va.

Última edició per Llenguacatalana (19-10-2007 22:46:16)

Desconnectat

 

#142 21-10-2007 20:24:38

olocaui
Membre

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Llenguacatalana, que opines sobre els que s'han anat de EU i ara es diuen Iniciativa (avans coneguts com esquerra i país)?

T'ho pregunte perque com tu ets de juntar PSOE i EU...

Jo estic en contra ja que pense com el conegut company Julio Anguita.

O no tens conciència de clase o ets un burgues...


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#143 21-10-2007 20:59:25

Llenguacatalana
Expulsat

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Clar, Isaura Navarro és burgesa, Llamazares és burgés, Joan Ribó és burgés, Joan Saura és burgés, i Julio Anguita pertany a la classe baixa i viu en una cabana sense vàter, sense dutxa i sense aigua potable. El comunisme radical i antidemocràtic que tu defenses no el defensa cap partit comunista europeu ni el defefensarà mai cap persona amb seny. El comunisme marxista i l'estalinnisme és una cosa del passat, igual que el nacional-socialisme.

Sobre Mònica Oltra i companyia pense que fan bé en anar-se'n d'EUPV perquè no hi ha democràcia al partit de l'estalinnista Glòria Marcos. Ara, pense que haurien de deixar els escons a les Corts, ja que IPV no formava part del Compromís i per tant els escons haurien de ser d'EUPV perquè la gent va votar Bloc i EUPV i no a IPV que no existia. Pense que el Bloc va trencar el pacte del Compromís a l'unir-se a les díscoles d'EUPV (Mònica Oltra i companyia). Malgrat tot això, done suport a IPV perquè no és normal que al segle XXI encara hi haja qui defense ideologies caduque i errònies com és el comunisme marxista o tot tipus de comunisme radical.

Jo no he dit mai res sobre unió de PSOE i EU. He dit PSOE i IU. A Espanya PSOE i IU (de Llamazares) i al País valencià Esquerra més un partit ecosocialista que ni de lluny és EUPV.

Última edició per Llenguacatalana (21-10-2007 21:01:56)

Desconnectat

 

#144 21-10-2007 21:50:57

olocaui
Membre

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Bó, a mi Julio Anguita no m'ha invitat a la seva casa i per tant no puc contestarte, pro si que et dic que no tens educació i caldria que callares la boqueta quant tampoc saps del que parles.

L'estalinnista Glòria Marcos?

Perdona, pero de tots els escons que a tret el grup parlamentari Compromís, només un es per EUPV, els altres han sigut per al bloc i tots els altres partits que formaven el grup Compromís, EU només s'ha quedat un escon i aquest escon no ha sigut per al partit comunista.
Aquesta gent hauria de deixar els escons a les Corts, ja que, com bé dius, IPV no formava part del Compromís i per tant els escons haurien de ser d'EUPV perquè la gent va votar Bloc i EUPV i no a IPV que no existia, la política d'aquest nou partit es acostarse al PsoE per tal d'aconseguir algun paper polític.

Son llepaculs i buitres de les sobres del PsoE.


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#145 22-10-2007 16:18:55

Llenguacatalana
Expulsat

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Olocauí, sí, sí. Per la teua informació, Julio Anguita va llepar el cul al PP per fer fora Felipe González. El tàndem Pedro J. Ramírez-Julio Anguita van per la pinsa perquè guanyès Aznar. Clar, que a la millor tu ets massa jove i no vas viure l'epoca en que IU-PCE capitanejada per Julio Anguita va utilitzar el diari El Mundo per posar a parir el PSOE i aconseguir un canvi cap a la dreta. Llamazares llepaculs de Zapatero i Julio Anguita llepaculs d'Aznar.

Desconnectat

 

#146 22-10-2007 16:26:53

Llenguacatalana
Expulsat

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Ah, i segons la llei, les actes de diputat són de les persones i no dels partits, per tant legalment les díscoles d'EUPV no tenen perquè deixar les actes. Això no significa que per mi siga més digne que les entreguen a EUPV per dignitat política i respecte als votants. Si per exemple 30 diputats del PP es passaran a ERPV el PP no tindria cap dret en demanar les actes d'aquests diputats perquè segons la llei es vota a les persones i no als partits. Si es votara als partits no caldria que a les paperetes posara els noms de les diputades i dels diputats de cada partit. De fet un diputat del PP es va passar al partit castellanista hereu del falangisme "Coalición valenciana" i el PP no ha pogut fer res per recuperar l'acta.

Desconnectat

 

#147 23-10-2007 16:10:25

puka
Administrador

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Ad infinitum

Desconnectat

 

#148 23-10-2007 18:26:38

olocaui
Membre

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Llengua catalana, estas equivocat...Anguita no llepa el cul a ningú, (si anem aixi, tots llepem el cul de tots, no?) la seva politica es: no al pp i no al psoe, tots tenen a regidors imputats per urbanisme entre altres coses. TOTS! tant la extrema dreta del PP com la dreta del PsoE

Et conteste al teu 2ºn missatge:

Les llistes a les eleccions son tancades i per tant els votants no voten a les persones que estan al paper, sino al partit polític que representen, en aquest cas els votants d'EUPV han sigut enganyats per el nou partit Iniciativa, per ara dins d'EUPV (prompte al PsoE, ya voreu, només volen un paper polític), les llistes obertes son al senat, allí si que es voten a les persones i no als partits polítics.


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#149 23-10-2007 19:25:01

Llenguacatalana
Expulsat

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Erre que erre amb el "ya". Les actes de diputats corresponen a les persones i no als partits per molt llistes tancades que hi haja. En Izquierda unida també hi ha corrupció i només en el PP i en el PSOE. Izquierda unida quan pot pacta amb el PP i dóna alcaldies al PP. Si vam tenir Aznar vuit anys va ser gràcies a Anguita i la seua pinsa.

Desconnectat

 

#150 23-10-2007 19:47:24

olocaui
Membre

Re: República Federal, autonomies solidaries.

En Esquerra Unida no hi ha corrupció (si busques trobaras un o dos) encara que m'extranyaria molt, ja que aquest partit es caracteritza per ser una opció d'esquerra front als macroPAI's que protagonitzen el PP i el PsoE.

A Olocau jo estic al govern, a un govern format per el PP i EU.

Perque aquest govern?
El PsoE, com es tant d'esquerres, que esvolia fer un macro-PAI, el poble d'olocau amb 800 habitants anava a transformarse en un poble mes gran que la capital del Camp del Turia, Lliria.

Recorde aquestes paraules que ens digueren alguns veïns d'Olocau:

Prepareu-vos, ara us van a dir de tot, el PSOE d'Olocau és un cau de gent de dreta, de la més rància y faran tot el que puguen per difamar-vos, són artistes de la mentida amb uns estudis de 20 anys i un bon mestre (governaren 20 anys amb el mateix alcalde). Ja han començat a dir-vos traidors i poques-vergonyes.

Com sempre, qui més parla es qui hauría de callar, els que han traicionat l'esquerra que diuen ser, la democracia que diuen representar, el principis de la Constitució que prometen i al seu poble, al qual pensaven vendre per a beneficiar a uns quants (l'alcalde tenia numerosos legados compartits amb la familia Roig, reconeguts blavers i empresaris, els de Mercadona) acusen als altres perquè en nom de l'esquerra no els han deixat continuar fent, quan el que havien de fer es donar les gràcies a la candidatura d'EU per alliberar-los del llast d'Agustín (l'alcalde) i este hauria d'estar agraït al poble perque, gràcies a la pressió popular hague de retirar uns PAI's que d'aprovar-los i adjudicar-los l'hagueren dut a la Presó. (Al final, amb nosaltres al govern, em descobert que ell no els retirà, els retirà la fiscalia perque hi havia indicis de delicte)

El PsoE encara ens insulta a les nostres esquenes, per haver-li llevat altres 20 anys d'amiguisme i feixisme.

Aquest es un exemple dels molts que ets pots trobar a la resta de l'estat espanyol.


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#151 23-10-2007 19:54:50

Llenguacatalana
Expulsat

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Sí sí, molt comunista però al final vas amb el PP. Per què? Potser no hi tanta diferència entre la dreta i el comunisme. La dreta defensa la dictadura de Franco i el comunisme defensa la dictadura del proletariat on s'assassina a milers i milers de persones. Per això no us costa molt ajuntar-vos.

Si fóra per gent com tu viuriem encara a les cavernes. Sí a l'ordenació del territori, prou de missèria.

Última edició per Llenguacatalana (23-10-2007 19:57:09)

Desconnectat

 

#152 23-10-2007 19:58:28

olocaui
Membre

Re: República Federal, autonomies solidaries.

He olvidat dir que, nosaltres tenim la regidoria d'urbanisme i serveis socials, ames que hi ha unanimitat en les properes decisions que es prenguen per part del PP.

El PAI esta paralitzat, perque encara estem revisant papers dels ultims 20 anys i de tota la merda que hi ha, ja que no hem tingut cap suport per part del PsoE.
No ens han explicat en que s'han gastat 2.119.680 € que diu el BOP que ha sigut el pressupost de "gastos" de l'ajuntament d'Olocau en el 2006
I et podria contar de coses...

Si, als del PP els tenim agarrats dels ous, com te que ser!


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#153 23-10-2007 20:02:48

olocaui
Membre

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Llenguacatalana escrigué:

Sí sí, molt comunista però al final vas amb el PP. Per què?

Aquest TIO es tonto o no s'antera... torna a llegir el missatge de dalt, i no sigues tan irracional, jo soc comunista, pero de segur que molt independentistes d'aquest forum estan d'acord amb mi.


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#154 23-10-2007 20:07:09

olocaui
Membre

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Llenguacatalana escrigué:

La dreta defensa la dictadura de Franco i el comunisme defensa la dictadura del proletariat.

Fins aon arriva l'ignorancia de la gent...no es el mateix una dictadura feixista que una dictadura del proletariat.
La dictadura feixista es una dictadura de les dretes a les esquerres.
La dictadura del proletariat o comunista, es una dictadura de les esquerres a les dretes.

Perfavor, pensa havans d'escriure.


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#155 23-10-2007 21:32:36

Llenguacatalana
Expulsat

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Una dictadura de l'esquerra a la dreta?. Ets un feixista. No a la dictadura, ni de la dreta cap a l'esquerra ni de l'esquerra cap a la dreta. Clar per tu no és el mateix un lladre que qui roba a un lladre, ni és el mateix un assassí que mata un assassí. No sé si sabràs que això que tu anomenes burgesia o la dreta i que tu vols eliminar, són persones. Clar, que com el comunisme ha matat a milions de persones, de sentiment  tenen pocs.

Pensaré "havans" d'  "ascriure" perquè no me n' "antere".

Última edició per Llenguacatalana (23-10-2007 21:35:16)

Desconnectat

 

#156 23-10-2007 22:13:20

olocaui
Membre

Re: República Federal, autonomies solidaries.

La burgesia o la dreta si, són persones, pero persones que ens exploten i es queden part del nostre salari, per tant, no son ben rebudes.

Tu ets independentista, i et pregunte: Els espanyols són persones? I perque vas en contra d'ells?

Espere que penses "havans" d'  "ascriure" perquè no t' "anteres".


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

#157 23-10-2007 23:07:38

Llenguacatalana
Expulsat

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Jo vaig en contra dels espanyols?. No tinc res en contra de l'existència d'Espanya si la majoria de la gent vol que existisca, igual que done suport a la creació de la República catalana si la gent ho vol. O és que un francés està en contra de l'existència d'Espanya per ser francés i no espanyol?. Olocauí no sé com amb la teua ignorància pots ocupar un càrrec públic. Dius que els botiguers (la burgesia per a tu) són uns explotadors. No seràs tu l'explotador des de la teua posició privilegiada en un càrrec públic?. Per què fas i desfàs des del teu càrrec públic?. Per què paralitzes el PAI d'Olocau i no t'atreveixen a anul·lar-lo?. Això em sona com a allò de la "moratòria urbanistica" que deia la Glòria Marcos. De comunistes teniu ben poc!. O sí, us agrada el luxe i malbaratar com ho feien i ho fan els dirigents comunistes.


Tu dius que els "burgesos" es queduen amb part del nostre salari. I no serà que el proletariat es queda amb un salari gràcies a la feina oferta pels burgesos, desagraït?.

Mira, tio. No estem en l'època de la "burgesia", "proletariat", ni òsties. Ara no existeix ni la burgesia ni el proletariat, això és del segle XIX. Ara el que hi ha és una clase mitjana majoritària i les polítiques socials es fan pensant en la majoria i no en les palles mentals del segle XIX.

Visca la propietat privada. Erradiquem el comunisme del Planeta !. Feixisme i comunisme cosins germans.

Última edició per Llenguacatalana (23-10-2007 23:13:28)

Desconnectat

 

#158 23-10-2007 23:14:37

La Tuna Punk
Membre

Re: República Federal, autonomies solidaries.

''us agrada el luxe i malbaratar com ho feien i ho fan els dirigents comunistes.''
Potser que ara el comunisme siga una cosa distinta,i avui soles hi hagen dictadures,però per exemple,en la URSS quin dirigent comunista es dedicava a malbaratar?Fidel en la época de quan el Che era viu,malbarataba?
Avui el Comunisme es mal interpretat,el manifest es va fer per tindre un model a seguir,pero pocs l'han respectat i han convertit el comunisme en dictadura,son feixistes disfressats de rojos.

Per cert,Llenguacatalana,podries dir en quin partit simpatitzes tú,segur molt segur,que el dirigent d'eixe partit malbarata molt mes que malbaraten els comunistes.


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#159 23-10-2007 23:26:46

Llenguacatalana
Expulsat

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Home, Stalinn vivia a tot luxe, Tito vivia a tot luxe, Castro té luxes que cap cubà es pot permetre, i alguns dirigents comunistes tenen la fixació en tenir les aixetes dels lavabos de casa seua  d'or amb incrustacions de diamants. Castro viu en un palau a tot luxe i la població en cases en ruïna. El comumisne és un error i explota perquè la gent no aguanta la gana que passa i que els dirigents visquen a tot luxe amb diamants, or, milions de dòlars, vicis, etc....

Desconnectat

 

#160 24-10-2007 22:04:48

olocaui
Membre

Re: República Federal, autonomies solidaries.

Jo no ocupe ningun càrrec públic, la regidora d'urbanisme i S.socials es la cap de llista d'EUPV-Olocau, per tant ella es la que ocupa aquest càrrec.
Dir ignorant a una persona es una falta de respecte, bé que discrepes en les meves idees, però aixo es pot dir sense insultar, porte molt de temps demanante RESPECTE I EDUCACIÓ i es un bon motiu d'altra sanció per part del Webmaster.
El PAI d'Olocau esta paralitzat perque la fiscalia encara està revisant papers, amés no sabem com està el tema amb l'empresa constructora, el PAI sera anul·lat cuant la fiscalia ho diga, com te que ser.
Et demane un favor, si no saps del tema, no parles.

Frase per recordar a la nostra memòria:

Llenguacatalana escrigué:

Tu dius que els "burgesos" es queduen amb part del nostre salari. I no serà que el proletariat es queda amb un salari gràcies a la feina oferta pels burgesos, desagraït?.

Simplement no vaig a contestar a aquesta burrada, Llenguacatalana, ara soc jo el que no sé com amb la teua ignorància pots anar de progre per el mon.


Mira, tio. Ara tampoc estem en l'època de la Corona d'arago ni en la batalla d'almansa, ni òsties. Hi ha que recordar el pasat, pero per a no cometre els mateixos errors en el futur i per poder fer-ho millor. 

Ara tampoc existeix ni FelipV ni l'arxiduc d'Austria, això és del segle XVIII.

Podries estalviar-te les frases solemnes que escrius al final del missatge, ja que com diu Raimon, EN FRASES SOLEMNES NO HEM CREGUT MAI.


Estic fart d'haver de demanar perdo per existir!! (Joan Fuster)

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.