#1 28-05-2007 15:58:16

ixader
Membre

Reflexions postelectorals

- El PP ha millorat els resultats tot i les barbaritats que han fet durant tots aquests anys (un dia ja ho comentaré àmpliament) i farà i desfarà en el nostre país amb total tranquilitat.
- El PSOE no ha sigut capaç del canvi i ha perdut confiança, probablement per l'abstenció (que tot i aixó no ha sigut tanta comparant amb el global de l'Estat).
- El Compromís no ha tingut el suport que se'l suposava i ha sofert la caiguda relativament més important. Sembla ser que alguns votants no estaven d'acord amb la coalició nacionalista de progrés.
- Destaca també l'avanç de l'ultradreta i el blaverisme d'una forma, encara que residual, important. Caldria poder endevinar quina part d'aquests vots van anar al PP amb l'excusa del vot útil.
- L'únic partit nacionalista i d'esquerres que ha crescut ha sigut Esquerra, que està començant a aparèixer a un territori bastant hostil amb el catalanisme. Això sí, com deia abans, és molt difícil que arribi a aconseguir alguna cosa. També caldria veure quant de vot potencial a Esquerra s'ha acabat decantant al Compromís o PSOE.

També la campanya mereix una reflexió. En aquesta campanya s'han debatut temes que, personalment, no m'interessen gens ni mica. Realment, el perill d'ETA a mi, parlant en plata, me la bufa. És més probable que tingui un accident de trànsit que pateixi un atemptat d'una organització terrorista com ETA i la seguretat vial (i dintre d'ella l'adeqüació de les carreteres, una més que possible promesa electorial) no ha ocupat l'espai que es mereix així com la gestió neta de les administracions, la inversió pública en sanitat i educació o el desplegament d'un estatut que ens ha sigut imposat (però això ja és un altre tema). Igualment, sembla ser que a alguns els interessa mantenir a ETA, amb els danys colaterals que pot causar.

Ara toca avançar, amb l'esperança de que les coses algun dia canviaran, ja que no hi ha mal que cent anys duri...ni cos (en aquest cas país) que ho aguanti.

Desconnectat

 

#2 28-05-2007 19:35:02

Rogeta
Membre

Re: Reflexions postelectorals

Els votants manipulats pel PP, han continuat votant-lo, tot i que el dèficit cada cop va en augment. Si te n'adones, a pesar de les campanyes on s'ha tret molta merda dels ajuntaments i administracions manipulades pel PP, igualment han obtés la majoría. Increíble però cert. Fixa't a Castelló, amb Fabra, a les Balears després de tots els casos d'andratx, inclós a Marbella, on han estat corruptes tan concejals del PP com del SOe, han tret majoria absoluta el PP. Curiós però trobe que a la gent del poble li importa una merda tot i ells soles volen, viure bien, i si han de pagar per l'eduació o la sanitat ho faràn i tan agust, fins trobe jo que la situació arribe a ser tan insostenible, que es done un canvi.
D'ahi que nosaltres no pogum amb la decepció que portem damunt, i no parem de pegar-li voltes a l'asunt intentant trobar una raó que ens ho explique, per que el canvi ha estat per a mal. Ens queixavem d'un retor i ens ha vingut un altre pitjor!!!
En moltes poblacions el Bloc ha estat castigat per pactar amb el PP, fixat en Cullera no han tret res, i com que les llistes del PSOE, segons la gent del poble no eren convincents, la pallisa del PP ha sigut aplastant, 15 concejals ni més ni menys!!!! En eixe poble ja no hi ha oposicó i podran construir tot el que vullguen, podran desfer insclós el poc de muntanya que els queda!!! I tot això, a pesar que la gent del POble esta totalment en contra de les macrourbanitzacions projectades a l'altra banda del riu, i els PAIs estan paralatzitas als tribunals.És una aberració!!!!

Desconnectat

 

#3 28-05-2007 21:33:03

-àlex-
Membre

Re: Reflexions postelectorals

Ahir quasi vaig plorar.  Em donava vergonya ser valencià. Em donaba ràbia el que la gent no anara a votar.
I que ha passat vos pregunteu?? Encara no ho tinc massa clar però... diré algunes causes:
- Està mes que demostrat que la baixa participació afavorix el partit que n´hi havia al poder.
- Pareix que la campanya de crispació d´àmbit nacional(esp) que porta a terme el PP, està funcionant. Si funciona el altres partits la utilitzaran i les capmpanyes seràn menys netes i n´hi haurà fortes tensions.
- Els indecissos ha tomat per seua la frase de: "más vale malo conocido que bueno por conocer"
- De cara al futur: C. Alborch SÍ, JI Plà ja vorem. Encara que jo crec que trauràn un exministre per vindre a substituir a Plà, aquesta tàctica resulta efectiva: canàries,catalunya...
- Almeu poble el Pai li ha passat factura al PSOE encara que governara amb EU-PV
- El que encara no em crec és el fracás del compromís!!

De veres, que vos passa valencians?? Fins a Xàtiva, Orihuela, Ontinyent, Morella. Fins ahí ha guanyat el PP. perquè??? La gent ha oblidat la seua història i es deure de tots aconseguir que s´assabenten i la respecten.
Estic mol molt fotut però tinc il.lusions en les pròximes el.leccions quan ja votaré.


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#4 28-05-2007 21:41:56

ixader
Membre

Re: Reflexions postelectorals

Ei, que a Morella el PSOE encara governa bastant àmpliament.

Voldria destacar també que el creixement s'ha situat en els partits petits, d'ambdues bandes, es hora de canviar els papers i que altres partits agafen el protagonisme?

I una altra pregunta que ara des de Catalunya m'està ressonant en el cap: Podria existir una dreta nacionalista estil CIU a València? Seria un mal menor?

Desconnectat

 

#5 28-05-2007 22:22:22

puka
Administrador

Re: Reflexions postelectorals

ja en tenim prou de dretes.... siguen nacionalistes o no-nacionalistes...

Desconnectat

 

#6 28-05-2007 22:49:53

Re: Reflexions postelectorals

Jo crec que deguem fer un partit, com ha dit Maulet en altre post, que aglutine a totes les forces nacionalistes, siguen de dretes o d'esquerres, siguen republicans, federalistes, catalanistes o tercerviistes.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#7 28-05-2007 23:12:20

Joan_1707
Membre

Re: Reflexions postelectorals

Del mateix parlen els blaveros, pareix ser que una cosa comencem a estar dacord tots i no es altra que la de fer fora al PP.

Desconnectat

 

#8 28-05-2007 23:13:02

Re: Reflexions postelectorals

Lo mal es que aixo es gairebe imposible... Com se fa? Com conscienciem a la gent?


En lluita per salvar el Pais Valencia! No et deixarem morir MAI!!!!

Desconnectat

 

#9 28-05-2007 23:45:41

Re: Reflexions postelectorals

En el futur, no es pot crear un partit del no res.
Crec que les forces nacionalistes i independentistes han de seguir fent la seua feina. Els pactes ja vindran quan tots els partits estiguen farts del PP.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#10 29-05-2007 00:02:43

ixader
Membre

Re: Reflexions postelectorals

Jo no les tinc totes sobre això dels blaveros. No creus que, en el hipotetic cas d'entrar no hagueren pactat abans amb la dreta que amb l'esquerra?

Desconnectat

 

#11 29-05-2007 03:08:32

Joan_1707
Membre

Re: Reflexions postelectorals

No tots, possiblement CV si (pero xq tots els altres partits no volen saber res d'ells) pero els demes UV, UxV si que podiren pactar en partits d'esquerra.
De totes formes ja us dic que els blavers tambe estan fins els ous del PP, es que es aixi, per molt que mes o menys siguen de la mateixa corda el PP-Valencia esta cansant a tots els demes partits (per desgracia no passa el mateix en l'electorat...)

Desconnectat

 

#12 29-05-2007 13:30:44

ocell de foc
Membre

Re: Reflexions postelectorals

Deixeu de pactes dels partits que tots miren pel seu propi benefici i molt poc al poble. El que caldria fer es concienciar a la gent  d'allò que se 'ns ha oblidat, ser valencià o valencia. Una identitat que està sent manipulada pels polítics, ja ara som anomenats "levantinos" i no valencians. Açò significa que dintre d'uns anys adéu  al jo valenciana.

Desconnectat

 

#13 29-05-2007 21:07:18

-àlex-
Membre

Re: Reflexions postelectorals

Un partit nacionalista d´esquerres i de dretes crec que sería molt bona idea. Encara que tindriem que fer més extenses les raons per al sobiranisme: Llengua cultura economia costums història comuna...
Però no massa conservadora ni cristiana.. es possible però dificil.
Que preferiu: 1 la independència o l´esquerra?? jo nose nose, no ho tinc massa clar.!!


-ÀLEX13-    Rita bollera , que ja som de 1ª!!!  Campsnal9= xotos  PVSÍ

Desconnectat

 

#14 29-05-2007 21:32:19

Rogeta
Membre

Re: Reflexions postelectorals

De què val concienciar al poble, si fan com els burrets, vinga a dir sí, sí, i sempre a tropessar amb la mateixa pedra .
Tant de pacte sembla no ser massa bó.
El PP ha emprat la politica de la por. No voteu a estos per que ens atacarà ETA. No voteu als altres per que ens faran catalans. No voteu a estos per lo que siga. Generant por i crispació, el que ha fet es que la gent tinga por i aleeeeeeeeeeeeee, tots al PP. I l'esquerra cansà de ser sempre la que estire del carro, no ha anat a votar.

Desconnectat

 

#15 29-05-2007 21:49:26

Re: Reflexions postelectorals

La independència sense dubtar-ho.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#16 30-05-2007 00:56:06

ixader
Membre

Re: Reflexions postelectorals

Prefereixo un país valencià llure d'Espanya de dretes (perquè evidentment no seria el PP) que una regió espanyola d'esquerres. Això si, les dos coses ja seria l'ostia.

Desconnectat

 

#17 30-05-2007 04:13:07

Ramboide
Membre

Re: Reflexions postelectorals

Per si us interessa a algú, s'està debatent el tema del resultat de les darreres eleccions a una secció d'un altre fòrum, si incopleix les normes que s'edite o s'elimine aquest missatge.

http://foros.zackyfiles.com/showthread.php?t=513444

En un dels missatges de la pàgina 5 del fil, s'esmenta que una causa del baix resusltat dels patits bons és que han basat la seva campany en despotricar o atacar els altres partits, en comptes d'oferir candidats disposats a treballar per al poble. A llarg del fil s'han comentat coses similars a les que s'han comentat ací.


Adéu País Valencià.

Desconnectat

 

#18 02-06-2007 14:13:07

puka
Administrador

Re: Reflexions postelectorals

<<Camps compleix la seva 'promesa electoral'
Francisco Camps, flamant guanyador de les eleccions autonòmiques valencianes, ja pot donar per complerta la seva primera 'promesa electoral', el polèmic preacord amb Bernie Ecclestone per organitzar un gran premi de Fórmula 1 en un nou circuit urbà a la ciutat de València>>

http://www.avui.cat/article/esports/172 … toral.html

Desconnectat

 

#19 03-06-2007 15:39:22

Rogeta
Membre

Re: Reflexions postelectorals

Com diuen a la cartelera Turia: "Si els valencians forem negres, haveren votat tots al Klu-Klux-Klan".

Ai sinyor, on anirem a parar?!!!! Els PAIs ja van tots en marxa i apresurant-se. La F1 ja esta fet, i aleeeeeeeeeeeee. Trobe que no sels passarà la idea de presentar a les Olimpiades a la ciutat de valència, per que sino... kin altre esdeveniment de gran magnitud els queda per organitzar a València?
Mentrestant, nosaltres tropessant per que els rajols de les ceres estan tots trencats, les escoles caiguent, etc....

Desconnectat

 

#20 03-06-2007 18:46:07

Ramboide
Membre

Re: Reflexions postelectorals

Jo crec que ara els del PP falta que construeixen una gran piràmide i una gran estàtua amb la figura del faraó Camps en el lloc més visible del país, o dins de València.


Adéu País Valencià.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.