#21 28-05-2007 01:01:16

puka
Administrador

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

No ho sé... La dignitat valenciana hui està pel terra.

Desconnectat

 

#22 28-05-2007 01:03:25

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Això d'Alberic i Sueca em fa mal.


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#23 28-05-2007 01:03:43

puka
Administrador

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

És a dir... que com és possible que a Onda el compromís passe de 1019 vots a 700 i el partit  espana2000 (que no sé perquè es presenta perquè no creu en la democràcia) passe de 11 a 364.

Desconnectat

 

#24 28-05-2007 01:22:14

Rogeta
Membre

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Si els meus iaios alçaren el cap!!!!!!
Per l'amor de dèu!!!!!!!!! On esta el civisme de la gent? On esta el criteri propi? On estan les forces per lluitar i defensar tot allò que és nostre? Cada cop perdem més unitat!!! La dreta manipula massa. Vivim a una societat cada cop més ignorant històrica, cultural i socialment parlant!!!!
Estic buscant encara raonaments. Pot ser, ens hem mogut per un optimisme desmesurat. Pot ser l'abstencionisme ha estat per estar fart de que sempre prometen coses que després no s'han aconseguit. En fi, tot un cúmul de circumstàncies que han fet virar tota esperança que teniem en contra nostra.
A hores d'ara, he de felicitar al Bloc a Catarroja i Almussafes, on han sortit sino guanyadors amb una aplastant majoria contra el PP. Aci a Silla, encara estem esperant que surten els resultats. Sempre ha sortit guanyant el PSPV, però enguany tot apunta a que guanya el PP i amb majoria, kina llàstima. E-2000 de moment 148!!!!!! El Bloc,amb sort farà algo, però la gent del poble no simpatitza gens amb el cap de llista que ha estat aquesta última legislatura l'alcalde, i per a mi un dels millors que hem tingut fins ara.
Xikets, demà tots de DOL. Us presenten les meues més sinceres condolències i us done ànims per aguantar aquesta etapa negra que se'ns apropa.

Desconnectat

 

#25 28-05-2007 01:40:26

puka
Administrador

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

<<RitaRitaRita:  eres infinita...>>

He vomitat.

http://www.vilaweb.cat/php/audio/index. … tabarb.jpg

Desconnectat

 

#26 28-05-2007 01:42:34

puka
Administrador

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Desconnectat

 

#27 28-05-2007 01:51:23

Joan_1707
Membre

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Pareix ser que els que deien que el Compromis en lloc de sumar restaria han encertat, molts d'EU no volien pacte en nacionalistes i molts del Bloc no volien un pacte aixi en "espanyolistes"...
Valencia ciutat esta totalment perduda...21 per a Rita, 12 per a Alborch i para de contar...en la capital del pais ja tenim el bipartidisme que busquen PP-PSOE a la nostra terra.

Desconnectat

 

#28 28-05-2007 02:06:03

ixader
Membre

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Igualment, il·lusiona (en certa manera) el petit augment d'Esquerra que tot i així encara no arriba al 0'5% a les Corts.

Desconnectat

 

#29 28-05-2007 02:23:59

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Mai hagués pensat que arribaria a dir açò però avui més que mai senc vergonya de ser valencià...


Som i Serem.
QUATRE BARRES, TRES PAÏSOS, UNA LLENGUA
País Valencià lliure i Independent //*\\
(No reconec més llengua que la Catalana ni més país que els PPCC). Joventuts Independentistes d'Alacant

Desconnectat

 

#30 28-05-2007 03:56:27

Ramboide
Membre

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Jo també em sent avergonyit de ser valencià. La primera vegada que va guanyar el PP a l'actual cadàver del país Valencià ja vaig pensar que el País Valenciá havia mort. Cada quatre anys era com si el tornaren a matar. Avui pense que, definitivament, el País Valencià és totalment mort.

Ja és hora de passar de dir "adéu PP" a dir "adéu País Valencià".

Ara ja falta que a aquest territori li tornen a canviar el nom i passe a anomenar-se "Comunidad Popular".
    __
__|   |__
| R.I.P. |
¨¨¨|P.|¨¨¨¨
   |V.|
   |__|


Adéu País Valencià.

Desconnectat

 

#31 28-05-2007 12:04:11

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Jo també estic abatut, però el que tenim que fer es lluitar, com vam fer en el passat, quan el sentiment nacionalista i antiespanyol estava molt arrelat, ens han envaït però encara els falta envair molt més per acabar de vèncer, este és el nostre país i no ens l'han de prendre. T_T
La veritat, jo pense que estem envaïts i dubte si vençuts, però encara quedem uns quants que defensem lo nostre, i no ens l'han d'arrebatar.
Al territori ja li estan canviant el nom, ara es diu "Comunidad"en conter de "Comunidad Valenciana", per que? per que som "Valencianos, Castellonenses, i Alicantinos", 3 provincias 1 región, la puta provincionalització ens ha fotut, i ara els espanyols ho estan aprofitant.

La veritat, pense que el poble valencià o està molt cegallot o es que ha arribat fins a tal punt la manipulació dels mitjans de comunicació valencians, que els valencians ja no veuen 3 dalt d'un burro.
Com el Compromís, si al 2003 va traure un 11% ara trau només un 7% de merda?
Com es que als llocs on el PP està als tribunals per corrupció (Castelló, Andratx(a les illes)...) guanya vots?
Com es que no veuen els barracons on estudien els seus fills?
Com es que no veuen la destrucció del territori?
Es subnormalitat, imbecilitat o llavament de cervell?

Ací una reflexió personal:
Hi ha que tindre en conter que el 15% de la societat valenciana es sent només valenciana (no espanyola), justament la meitat de valencianoparlants (30%), i l'altre 15% de valencianoparlants es dividix entre "més valencia que espanyol", "tant valencià com espanyol", "més espanyol que valencià" i "solament espanyol"... penseu açò si forem un país normal amb la llengua autòctona amb els percentatges normals (80%, 70%), una bona part de la població estaria a favor de l'autodeterminació. La caiguda de valencianoparlants (per immigració, auto-odi...) comença al 1960 1970.
Ara jutjeu vosaltres mateixos.

Això és el que ha passat en les últimes eleccions
    __
__|   |__                        RIP Dignitat valenciana, RIP record dels nostres avantpassats morts en combat contra les tropes espanyoles invasores,
| R.I.P. |                        RIP valencians, RIP sentiment nacional, RIP valencià, RIP Territori verge valencià
¨¨¨|P.|¨¨¨¨
   |V.|
   |__|

Jo em senc valencià, i no estic avergonyit de ser-ho, m'avergonyisc de la gent que viu al meu país i fa dir-se valenciana i vota per nosaltres com un valencià més... Forasters vindran, i de casa ens trauran
T_T


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#32 28-05-2007 12:07:22

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Rep+ind a Sueca no ha guanyat el PP, crec que un pacte entre Bloc, ERPV i EU agafarà l'ajuntament.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#33 28-05-2007 12:15:24

Curial
Membre

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Jo m´exilie en un parell de setmanes...

Noo, és broma. Xe, jo que havia vingut a aquest forum a que m´animareu i res de res... vos hauré d´animar jo.
No ens hem de deixar enfonsar pels resultats. La victòria del PP es deu en gran part a la utilització que han fet de la por al "tripartit" i de com han venut les seues obres faraòniques.

És feina de tots els valencianistes el treballar en l´aspecte cultural en el que es fonamenta aquesta por al tripartit, que no és més que catalanofòbia. Parlar valencià, fomentar la cultura valenciana i fer que la gent es sentisca orgullosa de ser de la seua terra crec que poc a poc van minant l´efectivitat que la catalanofòbia que el PP usa quan li convé pot tindre.
Les obres faraòniques i Copes Amèriques no penseu que ixen sempre als governs autonòmics. Això és una qüestió de sort, que li toque la canditatura, que es celebre etc.
I per últim, l´abstenció, que ha sigut prou important. Pense que en part és deguda també a maniobres de psicologia de masses del PP. A vore: si la precampanya en comptes d´estar centrada en el tancament de TV3 (sí, és algo injust, és un atemptat contra la llibertat d´expressió, tots ací estem d´acord... però la realitat és que és un tema que arriba a relativament poca gent al menys en proporció a la població, perquè la gent no veu massa canals autonòmics), haguera estat centrada en coses que afecten més a la població d´a peu (com el problema de la vivenda, l´especulació, la precarietat laboral, la destrucció medioambiental que patim), potser la gent s´haguera sentit més implicada.
Que conste que no és una crida a que deixem de defensar lo que és just. Però que els partits d´esquerres han de ser més cucos i no deixar que la iniciativa la porte el PP, tota l´estona defensant-se d´atacs d´aquest. La millor defensa és un bon atac! (en sentit dialèctic, clar, a vore si ara em detenen per lo de les seus del PP hehehe).

Parlant de les seus, jo de veres, digue-me paranoic, però pense que tot ha estat montat per algun grup dins del PP. No m´explique com COLLONS en el País Valencià cremen una seu i posen pintades en euskera. Qui collons pinta en euskera ací? És que pareix tan ADIENT per al PP per a que puga llançar el seu missatge de "QUE VIENEN LA ETA AQUI TAMBIEN VOTARNOS PEÑA QUE OS SALVAREMOS"... no?

No estem vençuts, estem ocupats, que no és lo mateix.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#34 28-05-2007 12:55:13

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Definitivament els valencians som idiotes.


Que Vos Passa,
Que Vos Passa,
Que Vos Passa Valencians?
Que El Nostre País Vol Viure Sense Perdre.... LA IDENTITAT

Desconnectat

 

#35 28-05-2007 12:59:29

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

No crec que siguen els valencians, si no els invasors que fan dir-se valencians.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#36 28-05-2007 13:00:45

Joan_1707
Membre

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

En Silla un altre per als nazis d'E-2000

Desconnectat

 

#37 28-05-2007 13:09:04

Vallblanquí
Membre

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Salutacions a tots, amics.

Aquest és el meu primer missatge, i crec que no podia haver triat un dia més trist per a enviar-lo, però de totes maneres, hi ha que seguir endavant, treballant i lluitant per la nostra terra, la nostra llengua i la nostra gent...

Ànims a tots i a seguir treballant!

Desconnectat

 

#38 28-05-2007 13:12:43

ixader
Membre

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Benvingut, ara es el moment de captar més gent i difundir la idea.

Desconnectat

 

#39 28-05-2007 13:23:18

Rogeta
Membre

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

Trobe que jo m'exilie a viure a la marjal!!!!! Per l'amor de Déu!!!! En Silla un concejal d'E-2000!!!!! Com poder san tan reinútils la gent del meu poble?!!!!!!!!!! I mira que jo a voltes l'estime poc per que són tots més burros que tacó, però maaaaaaaaaaaaaaaaa, es que açò es denigrant!!!!!
Ja us ho vaig dir, aci els d'E-2000 es passejaven pels instituts rentant-los el cap als xavalets que no tenen encara la materia grisa i el sentit comú desenvolupat!!! I clar, pos a qui van a votar per primera vegada? A qui dia rere dia, es mostra al costat d'ells, per que porten ja uns dos anys ahi a les portes dels instituts, fent el lelo. I ara què? Amb un concejal què vindrà més? Canviaran la poca horta que ens queda per Camps de concetració? Genocidi? Càmeres de gas? Tortures?
Ara per ara tinc por d'ixir de ma casa!!! Si me veuen amb alguna samarreta independentista m'agrediran!!!!

Desconnectat

 

#40 28-05-2007 13:28:07

puka
Administrador

Re: avui es l'hora de dir adeu PP+

A Oriola el Compromís ha passat de 1.695 vots a 744  !!

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.