• Inici
  •  » Noticies
  •  » Profunda reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

#1 21-03-2016 19:21:35

Webmestre
Administrador

Profunda reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Benvolguts amics:

Com sabeu, periòdicament reestructurem la llista de "Blavers d'ara", segons van evolucionant les coses. Aquesta nova llista té una important novetat, i és que hem incorporat gent antinacionalista, enemiga de la nostra nació, de la resta dels PPCC. Ens haguera agradat fer una llista a banda, però el nostre sistema informàtic no ho permet. Així mateix, el terme "blaver" pot entendre's en sentit ample també com a això, enemic de la nostra nació, que són els PPCC. I per tant, té més sentit que estiguen tots a la mateixa llista.

Destaquem així aquestes incorporacions a la llista:

-Inés Arrimadas. No cal presentació d'ella, i les seues faltes de respecte a la nostra nació són contínues, començant per negar-se a cantar els Segadors. Entra com a quarta de la llista.

-Francisco: Sembla un artista en hores baixes, i sembla voler suplir això i voler cridar l'atenció fent anticatalanisme (o millor dit, en el seu cas, antivalencianisme). Mereix, doncs, entrar en la llista, com a número 8.

-David Albelda: Aquest xic ha participat en actes del GAV. Deuria informar-se millor d'amb qui se junta. I en qualsevol cas, tenim ací una altra "clau" que obre portes a aquesta gent dins del València C.F. Entra com a número 17.

-Salvador Sostres: Aquest individu és un provocador per naturalesa, i un senyor que sembla que vol polèmica per a eixir en la TV i vendre llibres. Ha faltat el respecte a molta gent i molts col·lectius, com detalla la pròpia Viquipèdia. Els darrers temps, però, té una deriva cada volta més espanyolista i antinacionalista. La culminació d'ambdues coses (antinacionalisme i caràcter provocador) ha ocorregut amb la mort de na Muriel Casals el passat 14 de febrer, on escrigué un injuriant article burlant-se d'ella, que era una excel·lent persona (no com ell). Entra com a número 21.

-Federico Jiménez Losantos: Aquest individu tampoc no necessita presentació. Tota una vida dedicada a atacar la nostra nació, així es pot resumir la seua trajectòria vital. Una llista sense ell seria incompleta. No obstant, com ara està ja vell i decadent, el posem en el número 22.

-Jorge Campos: Aquest és el principal representant de l'antinacionalisme i dels enemics de la nostra nació a les Illes Balears, des de la seua Fundación Círculo Balear.Tanmateix, és un personatge fosc i no massa important. Entra com a número 23.

-Pugen posicions:

-Paco Albiñana: Aquest és un xic gairebé gens important dins del blaverisme. Potser per això vol cridar l'atenció, i ho fa escrivint a la web ultradretana valenciafreedom amb els pseudònims de "paco1983" i "nandivirus" sobre la nostra web i atacant de manera obsessiva un dels nostres col·laboradors. No obstant, qui fa una cosa ha d'assumir les seues conseqüències. Eixos atacs (que tampoc han estat tan importants com ell se creu, que no se faça il·lusions) no li eixiran debades. Aviat iniciarem una campanya contra ell com Déu mana. De moment, i com a part d'eixa campanya, el posem de número 1 de la llista. En aquesta posició estarà fins que el fiquem a la presó, la qual cosa, entre moltes altres, com a fruit d'aquesta campanya aconseguirem.

-Luis Santamaría & Jorge Bellver: Aquests dos formen un duo quasi còmic, si no fóra perquè semblen els encarregats del PP valencià d'atiar l'anticatalanisme. Per aquesta raó, pugen posicions.

-Voro López: En l'encertat i amb trellat procés que està duent la RACV d'abandonar per fi el secessionisme lingüístic, ell encapçala el sector de la RACV contrari a això. Per aquesta raó, doncs, puja posicions fins al número 11.

-Baixen posicions:

Tots els que estan immediatament darrere dels esmentats. A destacar la gran baixada de Manolo Latorre, que està vell i decrèpit i ja no escriu gairebé ni a valenciafreedom. per no parlar d'altres dos anticatalanistes històrics, Juan García Sentandreu i José Luis Roberto, totalment desapareguts.

-Ixen de la llista:

-Carolina Punset: Se n'ha anat a Brusel·les, i sense ella la política valenciana serà més avorrida, ja que les seues eixides de to al final eren divertidíssimes.

-Alberto Fabra: No se destacà quan era president de la Generalitat i ara que no és més encara, no se sap ni on està ni què fa.

-Juan Lladró: Dins del vot de confiança que anem a donar a la RACV (excepte a Voro López), és lògic que a ell el traguem també de la llista.

-Juan Cruz Sol: Totes les persones cometen errors, i potser ell l'ha comès recolzant el blaverisme en algun moment. Ha estat una llegenda com a jugador del València C.F. i el que ha donat al València C.F. (i als valencians), supleixen els errors que políticament haja pogut cometre.

-Alejandro Font de Mora: Ha fet moltes coses anticatalanistes en el passat, però a hores d'ara està desaparegut, com l'ex-president Fabra.

Seguirem actualitzant aquesta llista segons evolucionen les coses i informant-vos.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Profunda reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.