• Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

#1 12-09-2015 18:29:01

Webmestre
Administrador

Reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Benvolguts amics:

Com sabeu, periòdicament reestructurem aquesta llista, per a adaptar-la a l'evolució dels esdeveniments. La darrera reestructuració fou abans de les eleccions autonòmiques de maig, i cal fer, doncs, una nova després d'aquestes eleccions. Així doncs, aquests són els canvis més rellevants:

Entren a la llista:

-Antonio Cañizares: L'arquebisbe de València ja ha expressat clarament que no va a moure un dit per la normalització de la nostra llengua dins de l'àmbit eclesial valencià. La situació de la nostra llengua dins l'Església valenciana en aquest sentit és ja escandalosa. A aquestes altures, l'Església catòlica és, amb diferència, la institució més castellanitzada de la nostra terra, i no sols això, sinó castellanitzadora. El posem, doncs, en un indiscutible número 1 a la llista.

-Jaime Sancho: Aquest intrigant canonge de la Catedral de València és, segons ens han indicat fonts molt fidedignes, degut a la seua influència en els successius arquebisbes de València, el principal impulsor de que l'Església catòlica valenciana no moga un dit per la normalització lingüística en l'àmbit eclesial. És un home que sempre ha tingut contactes fluids amb els blavers, ja des de quan era deixeble de Josep Almiñana, principal artífex del blaverisme eclesial a la transició.

Així mateix, en tant que màxim responsable de les obres d'art de la catedral de València, és responsable de mantenir aquesta vergonyosa falsificació històrica:

https://www.antiblavers.org/galeria/albums/origens/normal_Marcaldesax.fals.JPG

d'aquest quadre original:

https://www.antiblavers.org/galeria/albums/userpics/10004/normal_Retaule_sant_Jordi.jpg

Se mereix, doncs, sense cap mena de dubte, figurar en segona posició.

-Carolina Punset: La màxima respresentant del partit Ciudadanos al País Valencià s'ha distingit d'ençà que ella dirigeix eixe partit, per la continuació del jacobinisme i antinacionalisme del partit matriu al Principat de Catalunya. Sí que és cert que aquest partit ha acceptat, de moment, la unitat de la llengua catalana i l'autoritat de l'AVL, però el seu menyspreu cap a la llengua dels valencians ha estat continu mi flagrant. I la seua qualificació d'aldeanos als valencianoparlants és insultant.

Com a cosa curiosa sols dir que son pare és del Principat, i rebé la Creu de Sant Jordi. També, que la família Punset prové d'aquest poble del Principat de Catalunya, que no arriba a 300 habitants i és, doncs...una aldea.

Tot i que el seu partit no és encara majoritari i sols té implantació forta a les grans ciutats, se mereix una tercera posició.

-Isabel Bonig: La nova líder del PP valencià després de la dimissió d'Alberto Fabra ha continuat la línia anticatalanista que sempre du la dreta valenciana quan té problemes, com ara. Tot això denota manca d'idees i simplicitat en el fons, i no deixa de ser com el panem et circenses dels romans. És del tot lamentable, en qualsevol cas, la veritable persecució a què la dreta valenciana ha sotmès Vicent Marzà, nou conseller d'Educació, durant l'estiu de 2015. Denota a més, que la dreta valenciana no ha evolucionat des del temps que usaven "Las Provincias" per a fer caces de bruixes contra tots aquells que no els agradaven. Aquest diari, per cert, sembla que ha tornat a la trista línia a què la dugué María Consuelo Reyna durant la transició. Denota, en definitiva, que la dreta valenciana viu ancorada en el passat, i no se n'adona que la societat valenciana ha evolucionat, i que així no van a aconseguir l'èxit electoral que tant anhelen.

La deixem, doncs, en una quarta posició.

-Juan Cruz Sol: Aquest ex-futbolista del València C.F., que té càrrecs dins del club, sembla que tindria una ideologia blavera. Ell és responsable, en definitiva, de dur futbolistes i ex-futbolistes del València C.F. a la penya del GAV, amb la qual cosa, doncs, ajuda a rentar la cara a eixe grup. Formaria part, doncs, de l'entramat blaver que hi ha dins del València C.F., que faça, en definitiva, que siga eixe club el màxim difusor de la ideologia blavera en la societat valenciana.

L'hem posat en dissetena posició.

Ixen de la llista:

-Fernando Chiva: Sembla que aquest xic ja no és president del Círcul (sic) Cívic Valencià. Tampoc fou mai en realitat una persona molt important dins del blaverisme, i per tant cal treure'l.

-Paco Rausell i Fernando León: Sembla que ja no són presidents de la Curva Nord. Quan sapiguem qui són els actuals presidents, els posarem a la llista.

-Alfonso Rus: Després de la desfeta electoral del PP el 24 de maig de 2015, ja no té opció a cap dels seus antics càrrecs, i ha anunciat que se retira i deixa la política activa.

Tots aquests canvis obliguen, evidentment, a alterar les posicions dels que ja estaven a la llista. No anem a entrar en detall de tots aquests canvis. Simplement dir que els presidents de les principals entitats blaveres: GAV, Lo Rat Penat i RACV, pugen posicions. I que els que ocupaven les primeres posicions abans, Luis Santamaría i Jorge Bellver, principals artífexs de la Llei de Símbols (que esperem que el nou govern derogue el més ràpidament possible), baixen a unes posicions intermiges pel centre de la llista (14 i 15 respectivament). Al cap i a la fi, no deixen de ser funcionaris foscos, que fan el que els diuen que facen. Amb el temps és possible que isquen de la llista i tot, degut a com són de poc importants.


I per últim, això no seria necessari, però hi ha molts que, o bé no són massa intel·ligents, o bé són enormement maliciosos. L'objectiu i el fi d'aquesta llista és estrictament científic i classificatori. Això està més que demostrat en l'exposició que hem fet. Així mateix, afegim una novetat, i és que hem posat al final de cada personatge de la llista un enllaç a la Viquipèdia o altres webs on figura informació d'ells. Així el lector podrà comprovar que el que diem s'ajusta bàsicament al que diuen altres enciclopèdies o pàgines webs.

Així mateix, estem oberts a les vostres suggerències o idees de cara a l'estructuració d'aquesta llista. Volem que siga, doncs, una cosa oberta, democràtica i participativa, conceptes que no entenen els nostres enemics.

Continuarem informant-vos, doncs, i actualitzant aquesta llista, segons evolucionen les coses.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

#2 27-09-2015 20:24:42

Webmestre
Administrador

Re: Reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Hem afegit un xicotet canvi, i és que hem posat a la llista a Francisco Albiñana Barber. La raó principal és que aquest xic semblaria estar vinculat a les JJGAV i a la secció del GAV de Gandia. Diguem tot això degut al secretisme habitual del GAV. Tant les JJGAV com la secció del GAV de Gandia mereixen estar representades a la llista, per les raons que esmentarem.

Com ja anunciàrem en el seu dia, sembla que els antics co-presidents de les JJGAV, Aitor Marquina i Gonzalo Palanca se jubilaren al voltant de 2013. Llavors n'assumí la presidència una tal Andrea, de la qual desconeixem el cognom i de la qual no tenim cap imatge. Sembla que també l'han tirat fora, degut a alguns confusos fets ocorreguts abans de l'estiu. Creiem que les JJGAV deuen estar representades d'alguna manera en la llista.

Quant a la secció de Gandia, sembla la més activa del GAV a hores d'ara, per davant de la de València, degut potser a que la mitjana d'edat de la secció de València era prou elevada i el temps ha passat.

Com no sabem qui és el president de les JJGAV a hores d'ara, i podria ser aquest xic, i com de la secció del GAV de Gandia sols coneixem el seu nom, és per això que l'hem inclòs, doncs, a la llista, en una posició immediatament darrera de l'actual president del GAV.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.