• Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

#1 20-10-2014 01:20:04

Webmestre
Administrador

Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

Benvolguts amics:

Com sabeu, periòdicament reestructurem aquesta llista, segons evolucionen l'actualitat i les persones. La reestructuració que hem fet no és molt important, però cal destacar-la:

1-Baixen posicions:

-Aitor Alan Marquina Bañuls: Aquest xic, d'ençà que digué (perquè no sabem si és cert), que se jubilava de la presidència del GAV, està totalment desaparegut. Això vol dir que, potser perquè també ha estat pare fa poc (i aprofitem per felicitar-ho de nou, perquè una cosa no lleva l'altra), ja és un "bon xic" i no toca els pebrots. Raó per la qual baixa de posicions.

-José Luis Roberto: Aquest home, i el seu partit, estan totalment desapareguts. Enguany el 12 d'octubre no han fet cap acte a València tampoc. Sembla que la crisi econòmica colpeja fort el seu entramat empresarial. Al final farem una crida des d'aquesta web: Algú sap alguna cosa d'ell? El faríem baixar més de posicions fins i tot, però lamentablement ha tocat els nassos durant massa anys per a això.

2-Ixen de la llista:

-Carlos Osoro: Ja no és més arquebisbe de València. Al seu successor, Antonio Cañizares, tot i que sabem que és espanyolista furibund i és pràcticament impossible que faça res respecte a la nostra llengua en l'Església, anem a donar-li un temps de "gràcia" (usat aquest terme inclús en sentit teològic he he) abans de posar-lo en la llista. Esperem com a mínim que no reba en audiència al GAV, com féu ignominiosament el seu antecessor.

-Rafa Gozalbes: Aquest individu cridà molt l'atenció a mitjans de la passada dècada, però també està ara totalment desaparegut. En el fons, no deixa de ser un personatge poc important, per la qual cosa no mereix estar a la llista.

3-Entren a la llista:

-Cristina Seguí: Aquesta dona és bella de cara, no cal negar-ho. Però si analitzem les faccions de la seua cara, hi trobem els ossos de la mandíbula molt marcats, la qual cosa li dóna un aspecte un tant sinistre. Però més sinistra és la seua ideologia, no ja ultraconservadora sinó fins i tot ultradretana. Vaig donar una ullada pels seus facebook i twitter i em vaig quedar esgarrifat. També és sinistre el seu anticatalanisme de la gent castellanitzada de la capital, si es pot dir així, d'allò més castís. El seu cognom Seguí, però, prové de la Vall d'Albaida, la qual cosa fa més trista la seua castellanització, anàloga a la d'un altre que estava a la llista, Toni Cantó (la família del qual prové d'Alcoi).

És aspirant a dirigir el partidet Vox a la ciutat de València. Com aquest partit està per veure si traurà molt o poc, no sabem si la carrera d'aquesta senyora (perquè està casada i és mare d'un xiquet, tot i les fotos que penja en internet d'allò més insinuants, vet ací la "nova moralitat" de la dreta) serà llarga o curta. Les seues proclames anticatalanistes tan furibundes ens hagueren fet posar-la en les primeres posicions de la llista, però per aquest factor esmentat adés, de la incògnita del seu èxit, no ho hem fet. La posem, però, en una destacada onzena posició.

I bé, això és tot. Continuarem actualitzant la llista, on, insistim, sols posem gent important, fins i tot dins del blaverisme. Molts dels nostres enemics s'acollonen pel simple fet d'estar a la llista, però si no volen estar, ja veuen que és molt fàcil: Que desapareguen de la vida pública i/o que abandonen el seu anticatalanisme.

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 22-10-2014 00:54:40

Webmestre
Administrador

Re: Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

Davant les parides que han dit alguns del partidet extraparlamentari Vox en Twitter, tornem a dir (com ja hem dit en moltes ocasions), que la llista dels "Blavers d'ara" té un caràcter científic. És una simple classificació dels que pensen d'una determinada manera.

El que no entendrem mai és per què alguns d'ells s'acollonen tant per aparèixer en aquesta llista. Perquè són covards? Perquè no estan segurs de la seua ideologia? Perquè saben que allò que defensen en el fons és mentida?

I què hagueren fet si els hagueren fet com a molts de nosaltres d'ençà de la transició, que ens han posat bombes, amenaçat, fet pintades a la porta de casa amb una diana (i signades pels nostres enemics), trucades telefòniques a hores intespemtives i un llarg i trist etcètera? A nosaltres ens han fet tot això i més, i no sols no ens avergonyim de la nostra ideologia, sinó que la defensem i no tenim por.

Perquè com deia mon pare, si tens la raó, no tingues mai por.

Desconnectat

 

#3 22-10-2014 21:25:31

Webmestre
Administrador

Re: Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

Aquesta és l'única hora que jo, com tots els que treballem, puc connectar-me a internet i veure coses. He entrat al Twitter, i m'ha sorprès la quantitat de missatges que la senyora Cristina Seguí i els seus gossos faldillers o "palmeros" com se diu en castellà, ens han deixat. Llavors la primera pregunta que ve al cap és: Aquesta gent, no treballa??? Com és possible que tinguen temps per a dedicar-se al llarg del dia en cos i ànima al Twitter???

Ja deia sant Jeroni al s. IV que l'ociositat és la mare de tots els vicis.

Sobre el seu partidet extraparlamentari Vox podem afegir algunes cosetes, i és que per molt que ella, i altres, vullguen eixir a la tele i xuclar càmera, és impossible que l'any que ve treguen algun resultat. Perquè la barrera del 5 % a la Generalitat implica que s'han de treure 120-130.000 vots a nivell autonòmic, depenent de la participació. A la ciutat de València, posem 20-30.000 vots per a treure regidor, també depenent de la participació.

És del tot impossible que un partit fundat fa no res arribe a eixos resultats. A més, tenint present que el seu espai se'l disputen altres grups: UPyD, Ciudadanos et alii.

Però aquesta senyora i el seu partidet poden fer un servei enorme a l'esquerra i al nacionalisme: Li llevaran vots al PP, i facilitaran, doncs, la victòria d'un tripartit (o quatripartit, si comptem amb Podem).

Així doncs, endavant, senyora Seguí, li desitgem els majors èxits. Vostè, sense saber-ho, ajudarà a que l'any que ve hi haja un canvi polític, i a que canvien moltes coses a la nostra terra.

I ara, com aquesta senyora tal com hem dit, desitja xuclar càmera i ser el centre d'atenció, no anem a parlar més d'ella ni del seu partidet. I tampoc anem a perdre temps en el Twitter, que no deixa de ser una cosa de i per a xiquets.

Això sí, la denúncia que farem contra ella i alguns dels seus "palmeros" del Twitter demà o demà passat (perquè nosaltres treballem, no com altres), no se la lleva ningú. Veurem com justifica davant del jutge haver-nos anomenats "gàngsters", i haver-nos dit que ens anem de la nostra terra. O com justifica haver-nos relacionat amb Compromís, quan nosaltres som, tal com hem repetit fins a la sacietat, igual que diu l'eslògan del diari alemany Das Bild: unabhängig, überparteilich (independents, per damunt dels partits). Com els insults van adreçats també a Compromís, perquè aquesta dona ens relaciona amb ells erròniament, estic convençut que ells estaran encantats de denunciar també.

Dóna igual ara que ho esborre, ja que tenim unes magnífiques captures de pantalla.

Perquè qui riu últim, riu millor. I bé, ja s'acabat parlar d'ella. Si vol publicitat i fer-se famosa, que ho cerque en altre lloc, no a la nostra web.

Desconnectat

 

#4 28-10-2014 15:18:16

Webmestre
Administrador

Re: Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

Com ja hem dit en altre fil, Cristina Seguí ha eixit ja de la llista, perquè no anem a donar-li la publicitat que ella vol a tota costa. Ha complert, doncs, el rècord de curta permanència en aquesta llista que és de menys d'una setmana!

Al cap i a la fi, haguérem acabat traient-la perquè després de les eleccions municipals i autonòmiques de l'any que ve, qui se'n recordarà del seu partit i d'ella?

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Reestructuració de la llista de Blavers d'ara

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.