#1 02-11-2013 00:28:09

Webmestre
Administrador

Nou vídeo de "Nosaltres els valencians"

Un amic ens ha passat aquest enllaç del nou vídeo que s'ha fet sobre les relacions entre el Principat de Catalunya i el País Valencià amb el títol de Nosaltres els valencians.

Crec que dóna en el clau en moltes coses, i a banda de la reconducció de les relacions econòmiques i de les classes altes entre ambdós territoris, en un sentit de col·laboració i cooperació que abans no existia, hi ha dos coses que veig molt remarcables i que estan passant:

-A més de la derrota de l'anticatalanisme, com diu el vídeo, la societat valenciana comença a caminar pel seu compte, prescindint de la classe política corrupta i espanyolista, i el canvi polític wel 2015 és, doncs, possible.

-Des del Principat de Catalunya s'han deixat de banda també molts prejudicis, i a banda de començar a mirar i percebre el País Valencià d'una manera normal, es comença a veure l'interès d'un futur conjunt.

Curiosament, el procés d'independència d'una part del territori de la nació catalana, en aquest cas el Principat de Catalunya, podria alterar molt les relacions catalano-valencianes, però bé, això és altra història.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.