• Inici
  •  » Debat general
  •  » #IndignadosSOL i #AcampadaBCN moviments feixistes d'UPyD i C's

#1 13-05-2012 13:28:17

TirantLoNegre
Membre

#IndignadosSOL i #AcampadaBCN moviments feixistes d'UPyD i C's

Tal i com ja es sospitava, el moviment de Indignados de Sol y els seus companys de plaça Catalunya #AcampadaBNC , es demostra que són un moviment creat a UPyD i C's per a contraprogramar la forta pujada de l'independentisme Català, i per a desmobilitzar els joves del nostre país contra el Catalanisme Polític.

Aquest article a on es mostra a Francisco Garrobo (militant actiu de C's y UPyD), com a cap de la organització i ordre del moviment #AcampadaBCN...

UPyD al darrere de SOL i AcampadaBCN

Francisco Garrobo, cap de la organització, va intentar minar la votació del Dret a l'Autodeterminació dels pobles, i per tant del poble català

Aquest personatge va provocar que la votació  de "El Dret a l'Autodeterminació dels Pobles, i per tant del poble català", s'allargués més d'un mes, després d'haver estat votada 3 cops i haver sortit SÍ al dret al'autodeterminació dels pobles, i per tant del poble català. Aquest individu va dur persones d'altres indrets (no catalans) a les votacions per a minar-les.

Una vegada més es demostra la teoria que els INDIGNADOS SOL son un moviment feixista disfressat de moviment social. I els catalans que li donen suport estan cecs.

Tal i com ja va passar al segle XIX, amb el moviment anomenat Lerrouxisme, que eren un moviment feixista espanyolista disfressat de moviment obrer, l'objectiu del qual era també contraprogramar la societat obrera catalana per allunyar-la de l'independentisme incipient de l'època.

La història es repeteix.

Última edició per TirantLoNegre (13-05-2012 13:31:10)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » #IndignadosSOL i #AcampadaBCN moviments feixistes d'UPyD i C's

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.