#1 26-06-2009 07:17:01

Iciar
Membre

Me presente.

Hola. Me dic Iciar i soc de Benimaclet, Valencia.

Soc valencianista. Que vol dir aixó?
Puix que yo entenc que la malnomenada "Comunidad Valenciana" es un Regne, el Regne de Valencia.
Entenc que els valencians fruim d´algo que no tenen ni bascs ni catalans: un segle d´Or.
I pense que l´herencia histórica es per a rebre-la en el cor, i defendre-la dels enemics de la pàtria.

Volia plantejar-vos una questió.
Si yo haguera dit, en la primera frase que soc del GAV, de segur que, no hagueras llegit res de lo que hi he ficat dalt.

Soc conscient de que me banejareu perque per a molta gent d´aci, ans soc GAVera que persona.
Pero, si en estos forums hi ha algú que vullga parlar en mi, no tindre cap problema en expondre tota informació que me ha fet pensar com pense.

I Deu sap, que, si estic en un erro... puc cambiar.
Lo que yo me pregunte es, se pot donar el cas viceversa?

Espere respostes.
Gràcies.

Desconnectat

 

#2 26-06-2009 09:42:40

Webmestre
Administrador

Re: Me presente.

Iciar, tu pertanys a un grup que ha fet nombrosos actes violents i terroristes.

Mira aquesta secció de la nostra web:

http://www.antiblavers.info/pmwiki/pmwi … ciaBlavera

Espere que te la lligques amb detall i, després, que tu també respongues.

Desconnectat

 

#3 26-06-2009 11:51:55

Re: Me presente.

Es un regne... de quin rei? Per que els valencians ja vam triar un rei i el vam perdre al 1707, l'actual rei del País Valencià es un rei il·legal.

A més, et banejariem si digueres que eres membre de Puteros2000 o Alianza Nacional (em fa asco només escriure els seus noms), no per dir que eres blavero.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#4 26-06-2009 12:20:36

grau_gandia
Membre

Re: Me presente.

Regne? I qui és el rei? Perquè voleu un rei, per servir-lo? No ho entenc... de veres.


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#5 26-06-2009 15:30:41

PALAMOS
Membre

Re: Me presente.

Que va grau-gandia, és per que la paraula "regne" els hi sona més glamurosa, país valencià son incapaços d'entendre que és una denominació que els dignifica i els magnifica..però ells la lliguen a "colònia catalana" ja que l'urticària que els provoca aquesta condició no els permet mirar més enllà de la pastanaga espanyolista que duen al davant.
Suposo que els "enemics de la pàtria" serem els 8 milions de catalans que tens allà dalt com jo, veritat?
Aix...Itziar


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#6 26-06-2009 17:45:12

DK-PV
Membre

Re: Me presente.

El que en fa gracia es la tesis del segle d´Or. Segons ells el Valencia va tindre un Segle d´Or i per aixo es una llengua, cosa que no es una tesis molt aceptable per ser una llengua, llavors segons ells els esquimals parlens com els micos, no tenen una llengua, i aixi moltes altres llengues del mon.
Es una imatge molt reduccionista de les cosses.
A mes la teoria de que el catala va apareixer quan Pompeu Fabra va possar una normativa, no se soste per si mateix, llavors que parlaven abans xinés. A mes, jo no soc filoleg, i que en corregisca un dels molts que pasen per aquesta pagina, pero el valencia no va tindre una normativa unificada fins les normes de Castello, a la renaixensa valenciana molts poetes escrivien com els eixia dels nassos. Aixo es tambe molt reduccionista, n´hi ha que vore una llengua com un esser viu que es nutreix de noves paraules, agafa extrangerismes i acaba eliminan les paraules que no gasta.
Ahi podem vore com el valencia-catala a causa de la seua evolucio en cada poble, abans de començar a haver una normativa, hi havia una paraula per anomenar la mateixa cosa. I no cal mirar de Barcelona a Valencia, cal mirar entre la costera i l´alacanti...
I ahi cualsevol estudios veuria una clara evolucio del rossello cap a baix, no hi ha frontera especifica entre el valencia i el catala, i dins del valencia tambe evoluciona de forma marcada. Es una barbaritat dir que jo necessite un traductor entre un lleidata i jo, quan jo l´antec perfectament.
A mes jo dic que aixo que anomeneu que el català es un "dialecte barceloni",es una simpleria ja que la normativa agafa moltes formes fonetiques que no son de barcelona, llavors mireu les normes del Puig son un pur "dialecte apitxat", a un alcoia com jo entenc que dieu el fonema"ch" pero diro jo em sembla ofensiu a mes que per aci no ho diu ningu.
Nomes es dic que si vols ser un valencia de veritat, mira fora de la ciutat, la forma de parlar, les seues festes i tradicions.. no tot son falles!, les fogeres de sant Joan no son una mera copia de les falles, no tots tenim una tradicio marinera... ser valencia no es lo mateix que soc de valecia ciutat.

Desconnectat

 

#7 26-06-2009 18:12:20

DK-PV
Membre

Re: Me presente.

Quin rotllo he soltat. Total per que li entre per una orella i l´isca per l´altre.

Desconnectat

 

#8 26-06-2009 19:47:29

almogaver
Membre

Re: Me presente.

No és cap rotllo el que has amollat, ho has dit a la teva manera i més clar no potser, aquell què no l'entenga no més pot ser per una cosa , "ser curt de mollera", no és així com ho dirien ells?,  doncs bé, jo a més a més afegiria una altra cosa, desconec quina és l'información que haurà rebut "Itxiar", ja què és així com deuria escriure's, però un "regne" no desixa de ser un País, governat pel mateix, mentre què un País pot ser governat per qualsseval altre tipus de govern què no una monarquia, una altra més, el segle d'Or es refereix al segle d'Or del Català pròpiament dit, encara que fos nomenat el segle d'Or Valencià, tots aquells membres de l'època escribien en la mateixa llengua, ja foren del Principat, del País Valencià o de les Illes, això és quelcom que aquesta persona deuria de tenir ben clar, i que pobres són de sentiment nacional, que es diuen ser sobiranistes, quan el rei que volen és el rei borbó, cal recordar-los'en qui vàren ser?, és això el què defenseu?, a on mireu?, on voleu realment anar a parar?.
Si hi ha una sobirania valenciana, aquella que per dret pròpi ens se'ns va ser otorgada pel nostre sobirà En Jaume I, per cert CATALÀ, ves per a on!, però això no ens separa fins el segle passat del sentiment nacional CATALÀ dels nostres pobles, sempre mantenint la nostra independència política i administrativa, per`al cap i a la fi, amb la mateixa cultura, llengua i fins i tot senyera, per molt què ells no vullguen.
Jo li vaig a dir una cosa més, llig moltissim més i de tot, no et centres només als teus amics, i veuràs com les coses no són com tu penses, jo fa 30 anys vaig passar pel mateix què tu, i també vaig ser menbre del gav, però quan veus que tot va adreçat a la mentida, la secessió nacional, els interessos particulars dels seus membres i comences a investigar des d'un punt de vista neutral al principi, veuràs que tot es just el contrari del que t'han dit.
No esperes a més, sigues valent, que rectificar és de savis.

Desconnectat

 

#9 27-06-2009 22:11:31

Webmestre
Administrador

Re: Me presente.

Què et passa, Iciar?

Per què no respons a res del que t'estem dient?

Potser no tens respostes?

Desconnectat

 

#10 28-06-2009 02:13:30

Re: Me presente.

Flexibilitat mental nosaltres en tenim de sobra. El que tenim clar és quina és la nostra cultura, la nostra llengua i la nostra nació. I si un independista li ve de gust dir "Regne de València", no tinc cap problema si lluita per la consecució d'eixe regne. Que per aconseguir-lo, primer s'ha fer independent d'espanya. Els que lluiten per l'anomenat regne, ja tenen prou faena independitzant-se d'espanya...o és que ens volen vendre un "reino de valencia con rey espanyol".... com el que tenim ara??


----------------------------------------------------------------------------------------------
Porta dels Països Catalans a Salses

http://img208.imageshack.us/img208/8452/ratpenatjohnnyborinottayu1.gif

Desconnectat

 

#11 28-06-2009 13:37:48

Re: Me presente.

ja......teniu rao smile jo esq d'historia de eixa no en se molt..

Desconnectat

 

#12 28-06-2009 19:14:20

almogaver
Membre

Re: Me presente.

No sap, no contesta!, és això simplement no tenen respostes, per què no hi han de les que ells volgueren fer, un segle d'or no és prou, ni de bon tros com per a dir i separar una mateixa llengua en dos, quan una gran majoria dels components d'aquest segle van ser precissament catalans del nord, en quant al regne que ells reivindiquen és amb el rei d'espanya, i no cap altre, perquè malgrat tot ells no deixen de sentir-se espanyols, què no és ridícul defendre la secessió d'una llengua la qual el 90% d'ells no tenen ni las més mínima vergonya de xapurrear?, gairebé tots parlen castellà, doncs que collons estan defenent?, si allò què ells defenen fora oficial el castellà seria la cosa més malsonant del món, això mateix és el que ells volen per al català del País Valencià, i fer pols tot allò què toquen, com podem veure el que va passar amb "lo rat penat", avuí fet una merda i una vergonya per a qualssevol valencià què s'ho estime.

Desconnectat

 

#13 01-07-2009 00:31:35

La Tuna Punk
Membre

Re: Me presente.

quant de temps sense venir per ací...xD

bueno,Iciar,no pense discutir res del que dius,ni del que dieu,obviament perquè ja estic fart.

El que no entenc, és com algu suposadament,com tu,pot anar pels carrers de Benimaclet tan tranquilament...

Per cert,saps d'on prové el teu nom?
Festeu mirar,xaval.


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#14 01-07-2009 09:31:19

PALAMOS
Membre

Re: Me presente.

Podiem donar aquest fil per acabat, ja que no ha respost i potser ha asimilat i tot les nostres postures ,jojo


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#15 02-07-2009 17:12:27

Mikel
Membre

Re: Me presente.

Almenys ha sigut educat encara que no apareix, a mi m'agrada conversar amb blavers i discutir civilitzadament sobre les seues postures(ho faig molts cops), les teues, no sé, pense que amb el tancament no se va enlloc.


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/62/Senyera_valenciana_preauton%C3%B2mica.svg/200px-Senyera_valenciana_preauton%C3%B2mica.svg.png

Desconnectat

 

#16 02-07-2009 19:50:08

PALAMOS
Membre

Re: Me presente.

Mikel, el que passa és que deuen ser en realitat tercerviistes, perque més ho sabeu vosaltres que jo, raonar civilitzadament amb un blavero de socarrel..és una tasca no-sostenible, per dir-ho finament, vaja.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#17 02-07-2009 20:46:59

almogaver
Membre

Re: Me presente.

I tant que si, es com parlar amb les parets, no seveix de res, per moltes coses què els hi digues i demostres, encara veient.lo davant els seus nassos, mai, però que mai els hi faràs veure, tot i què es puga parlar amb ells d'aquesta manera el qual trobe impossible.

Desconnectat

 

#18 07-07-2009 19:47:25

Buñolero
Membre

Re: Me presente.

Buenas tardes. Soy un valenciano de Buñol, como mi nick referido a mi gentilicio indica. Soy castellanoparlante (o churro, como entre cariñosa y en ocasiones ultraminoritarias despectivamente se nos llama a los valencianos castellanoparlantes, que seremos la mayoría hoy en día) y si no os importante voy a usar la lengua de mi pueblo, una de las dos oficiales de la Comunidad Valenciana, para intervenir.

Por lo que veo defendéis el concepto etnolingüístico que teorizó Joan Fuster en Nosaltres els valencians para defender el término País Valenciano, pero creo que vuestra argumentación adolece de enormes deficiencias. El término "País" es un galicismo que sólo se refiere a realidad geográficas, jamás culturales. Desde ese punto de vista, ¿qué univocidad geográfica puede tener la Comunidad Valenciana? Una tierra tan radicalmente plural en cuanto a accidentes geográficos y orográficos no puede ser un "país".

El término País no se usa en un sentido lingüístico tampoco. Veamos como en el País Vasco hay amplias zonas como casí toda Álava o Las Encartaciones en Vizcaya donde nunca se ha hablado vascuence. Y asimismo el vascuence también se habla en partes de Navarra. Pero paradójicamente intentáis usar el término País sólo a aquellas partes de la Comunidad en las que se habla valenciano (como si no se hablase otra cosa, pero ese ya es otro debate).

El término País tampoco es un término político. Ningún Estado Nación se configura constitucionalmente como "País", sino que consagra al más alto nivel normativo conceptos, como "Reino", "República", "Estado" o "Nación".

Por último tampoco País es un término emotivo o sentimental. En este caso sería más propio usar el concepto de Patria.

Respecto al término Reino sí que sería constitucional y posible usarlo. Tenemos el ejemplo de Principado de Asturias. Por otra parte el actual Rey de España (y anteriormente siglos antes de los decretos de Nueva Planta era igual) sigue siendo Rey de Valencia, al igual que es Príncipe de Gerona (aunque no de Cataluña, que como tal jamás fue Principado... aunque nueva poradoja Fuster y sus seguidores hablaban de Principado para referirse a ella mientras le negaban el título de Reino a Valencia) o de Viana y Conde de Barcelona.

Pero es cierto que la sociedad valenciana no es monárquica, sino que históricamente es más republicana o por lo menos carlistas. Por lo que creo que fue prudente usar el término Comunidad. Otra posibilidad sería usar el término Región Valenciana, que se usó durante la II República, el periodo más avanzado de nuestra historia en el que a la ciudad de Valencia le cupo el inmenso honor de ostentar su capitalidad.

Un cordial saludo

Desconnectat

 

#19 07-07-2009 21:18:00

grau_gandia
Membre

Re: Me presente.

Conclusió: El "rei Borbó" et mola. xD

Última edició per grau_gandia (07-07-2009 21:18:35)


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#20 07-07-2009 21:24:03

Webmestre
Administrador

Re: Me presente.

Bunyoler, no sé si saps que la teua comarca, abans de l'expulsió dels moriscos (1609), era valencianoparlant. Després es repoblà amb castellans i gent d'altres procedències i la llengua pròpia es perdé. Passà el mateix en altres indrets (Oriola, Segorb, etc.).

En altres llocs, d'això diuen "neteja ètnica". Ho trobes bé?

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.