• Inici
  •  » Música
  •  » Concert de Falles a Burjassot: La Gossa Sorda, Orxata Sound System...

#1 14-03-2009 11:38:49

Marv
Membre

Concert de Falles a Burjassot: La Gossa Sorda, Orxata Sound System...

Després de la pluja i el fred, tornen els concerts als carrers dels nostres pobles. Comença la Festa de la Música en Valencià. La Universitat de València, l'Escola Valenciana i l'entitat de joves Reviscola amb la col·laboració de l'Ajuntament de Burjassot, convida al concert que encetarà la quarta edició de La Gira, el festival itinerant de música en valencià, que se celebrarà el proper dimarts 17 de març a l'Auditori de la Casa de Cultura de Burjassot.

A partir de les 22:30 hores començaran les actuacions de La Gossa Sorda, Orxata Sound System i un grup que podeu triar al Facebook de La Gira.

El concert de falles serà el primer d'una llarga llista, que durà arreu de les nostres comarques les millors propostes de la música en valencià. Més d'una vintena de concerts que clouran el cap de setmana del 10 i 11 de juliol a Benlloch.

Per a arribar al concert, que serà gratuït, podeu fer-ho amb el tramvia, que oferirà servei tota la nit a falles, baixant a la parada de La Granja.

Com triar el teu grup preferit per a actuar a Falles?
Per a poder votar pels grups, heu d'entrar a les causes d'Escola Valenciana,dins del Facebook, i escollir entre els grups que estan creant les seues causes. Els podeu trobar fent click al següent enllaç:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A … c4046043fa

Com proposar grups per actuar al concert de Falles? Heu d'enviar un correu electrònic a gira@fev.org, amb el nom del vostre grup, i el titular facebook que administrarà la qüestió, així com un número de telèfon per poder contactar amb vosaltres. Escola Valenciana i Reviscola crearan un Causa amb el nom del grup i us faran administradors de la mateixa, de manera que pugueu penjar la vostra imatge i el vostre propi text. Només caldrà que busqueu la causa al buscador facebook i la poseu al vostre perfil. Posteriorment ja podeu convidar els vostres amics del facebook a votar per vosaltres.

Estret de la pàgina de la Universitat de València:

http://www.uv.es/~webuv/noticies/notici … ticia=7999

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Música
  •  » Concert de Falles a Burjassot: La Gossa Sorda, Orxata Sound System...

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.