#21 27-01-2009 16:06:03

grau_gandia
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Si, però el problema ve quan persones majors de 20 i de 30 anys es proclamen els caps d'aquesta gent, com si fossin generals o algo paregut... Eixes persones crec jo, són les que més mal fan als joves, ja que si un jove veu a un adult que fa i diu les mateixes bajocades blaveres-espanyolistes ells sempre pensaràn que eixe té la raó, o siga que amb aquestes fal·làcies tan simples, i el tema de la llengua fan un grup i ja està, tots són guais i mola molt fer terrorisme contra els cacalans i tal... En fí, una llàstima!


__________

No "mos" fareu escriure mal  ll*ll

Desconnectat

 

#22 27-01-2009 17:57:36

La Tuna Punk
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Almogaver: ''Pujalt, estem d'acord''

això ho diràs per tu almogaver, jo no pense ni molt menys que ERC siga la solució ni per la ''catalunya sud'',com diu pujalt,ni tampoc per la que ell denominarà ''catalunya'' aseques.

pujalt,dir que ens deixem,segons tu,de ''babauades'' no sé jo si beneficia molt a la teua estimada ERC...quan vosaltres deixeu de pactar amb espanya i totes les demés coses (al final em canse d'estar escriguent-lo tot en cada tema...xD) ja vorem...i jo no soc del Bloc.

A la gent que ataca a les seus,casals...etc se l'ha de combatre,però d'això s'ha d'encarregar les propies jerpv,que son les afectades,no tenim que fer res per ells,que ja son prou majorets.

i almogaver, el Bloc,ERC,i EUPV,no son els mes indicats per fer país,pense jo.


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#23 27-01-2009 20:45:47

almogaver
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Tal com he dit adés era la meva opinió, què en aquest cvas coïcideix amb la d'alguns companys, tú pots o no estar d'acord, tal com els altres no podem estar d'acord amb tú, com jo en aquest cas,  si pensem què el problema d'ú no és problema nostre tenint per drecera el mateix destí, crec què tenim i prou totes les de perdre, per aquest camí el nacionalisme al País Valencià esta sentenciat de mort, qualsevol atac a qualsevol organització de ideologia nacionalista és problema de tots, o fem una pinya, o ho perdem tot, per això ells estan on estan, i fan el què fan i no passa res, a més a més, segons tú, qui son els més indicats per a fer nacionalisme d'esquerres en aquest cas?.
A tampoc crec que s'hauria d'anomenar tot Catalunya, això esta clar, a cadascú el seu, però tots plegats en una Nació.

Desconnectat

 

#24 27-01-2009 22:43:53

PALAMOS
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Ara l'has clavat, tic d'acord en tu, una mica de solidaritat no està de menys ni molt més.
L'opinió de quina esquerra ha de gobernar, cadascú te la seva i de fet millor no fer gaires matisos per tal d'evitar el sectarisme, ja que el concepte en comú i d'unió aqui és l'anti-feixisme en definitiva, l'antiblaverisme.
No tinc ganes de clavar-me en ningú( per internet XD) et recrimino només, Tuna punk, la falta de sensibilitat i de pocavergonya que suposa desitjar que s'espavili al seu aire i "aqui us quedeu" a una formació amiga com es erpv. Perque has de dir aixó? sobra.
Dius que sovintejes la cajei i tot aixó,.. dons a mi em sabria greu que pateixin accions en contra. No perque pensi puff! "aquells punkis arreplegats que no son del meu rollo..que els bombin"  NO..Si hi han coses de la meva mà que pugui fer les fare en solidaritat, que son companys.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#25 27-01-2009 22:59:03

UPV96
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Tuna punk no entenc la teua actitud. Sóc més simpatitzant de la CUP que no d'Esquerra, però em solidaritze amb les organitzacions catalanistes que pateixen les urpes de l'espanyolisme, fins i tot si li toca al Bloc, tot i què els tinc per "un partit de retorets" tant moderat que ni son pare el reconeixeria.

En aquest cas és qüestió simplement d'antifeixisme. Qualsevol agressió feixista i anticatalanista vaja dirigida al partit que vaja, ha de ser combatuda per tots.

Per cert, a hores d'ara ni PP ni PSOE han condemnat l'atac. Tindran que ilegalitzar-los amb la "Ley de Partidos" a la mà, no?
Democràcia espanyola diuen... hipòcrites!

Última edició per UPV96 (27-01-2009 23:05:32)

Desconnectat

 

#26 27-01-2009 23:42:52

Rogeta
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

A mi el que vertaderament em fa gràcia es que a Bilbao o Sant Sebastià cremen un contenidor o fan quate pintades i ho trauen als noticiaris de totes les cadenes de televisió, que si kale borroca i demés, a València passa això i vamos trobe que no s'ha enterat ni el veí del costat de ma casa.

Siguem tots iguals o què som????  Damunt curiosament, sempre són els mateixos les vícitimes i mai se sap qui són els botxins, o millor dit, sabent-ho tots han de mirar cap a altre costat que és més fàcil. Això fa molta olor!!!!!!

Que m'ho expliquen per favor!!!!

Desconnectat

 

#27 28-01-2009 01:45:34

La Tuna Punk
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

''No tinc ganes de clavar-me en ningú( per internet XD) et recrimino només, Tuna punk, la falta de sensibilitat i de pocavergonya que suposa desitjar que s'espavili al seu aire i "aqui us quedeu" a una formació amiga com es erpv. Perque has de dir aixó? sobra.''

ei ei ei,compte,que vos esteu pegant una bona ratllada.
quan jo he dit que poden apanyarse-les soletes no volia dir el que vos penseu,el que vull dir esque tenen els mitjans de sobra (tant economics com fisics..etc) d'apanyar les coses al seu aire,no podem petendre solucionar les coses de erpv nosaltres mitjançant un forum...
logicament,la violència feixista no ha de quedar en la impunitat.

de totes menes, erc no es cap formació amiga meua, de fet l'unic que fan es entorpir el treball de l'independentisme combatiu.

atac com aquestoss reben els casals de l'esquerra independentista d'arreu dels PPCC diariament (coctels...etc) i ningú es fa resó...


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#28 28-01-2009 15:34:09

almogaver
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Doncs no creus què és raó de més el solidaritzar-se amb ells?, i si no has volgut dir això?, t'haurias d'haver explicat un xic millor, mira jo no se quina és l'edat què podràs tenir?, però jo ha militat a l'antic PSAN, i també he estat als col.lectius del moviment en defensa de la llengua, i sempre què he pogut a primera línea, tú també ho has fet?, doncs no es tracta del què fa més o menys, sinó del què fa, per poc què siga, però fa, al seu pas, i de la manera més escaient pel propi individu. La solidaritat i la defensa mútua és algo que deuriem dur a l'instint més bàsic, qualsevol atemptat al grup que siga, deuria de ser rebutjat  de la manera opurtuna i no deixar-la passar com s'està fent fins ara, tota l'esquerra nacionalista es mou quan s'ataca a un casal d'ocupes, doncs en aquest cas igual, s'hem de fer sentir, s'hem de fer notar, que hi som.
Contestant-li a ROGETA dir-li què això per desgràcia és així, per la poca sol.lidaritat què tenim entre nosaltres, d'haver estat el contrari, tú penses què s'haurien callat?, canal 9?, la premsa?, doncs estic ben segur què s'hauria fet un gran ressó del fet, i clar, els nacionalistes i catalanistes som molt dolents!. Però això passa també per què a l'esquerra ben siga nacionalista o no, sempre ens ha passat el mateix, una agressió? "quiets", no podem ser iguals què ells, i ja fa temps què ens han prés la mida, ens agredeixen?, i ens posem a plorar, però ells ja ens han pegat "l'ostia", sempre igual.

Desconnectat

 

#29 28-01-2009 17:15:58

PALAMOS
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Si almogàver, en aquest sentits als catalanistes ens passa els que els hi passa als gitanos.
Faig la comparativa una mica en clau de broma: Els gitanos diuen que se'ls hi tiren al damunt dos entitats diferents quan tenen un conflicte: La "llei gitana" i la policia.
A nosaltres també ens passa alguna cosa semblant dons o bé els feixistes ens busquen les pessigolles o bé ho fa la In-justicia espanyola.

Almogàver company, de plorar res, aixó simbolicament o no (sad ) ja ho deus haver fet. Ara que tens menys a perdre, no dubtis en defensarte amb dents i ungles a la minima que et sentis amenaçat. Cada situació te la seva mesura..aqui almenys jo no soc superman, pero amb una reacció contundent es frenen humiliacions, agresions i "pujades a la jepa".


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#30 28-01-2009 17:21:22

PALAMOS
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Qualsevol persona es capaç de fer por a una altre si es aquest el seu propòsit.
Segur que si no tinguessim molla al cap molts de nosaltres amb botes militars, bomber, puny americà i el cap rapat fariem cambiar de vorera a més d'un "milhomes".
Però ja estem be com estem, es tracta, en la linea que deia almogaver, però no tan dramàtica de fer-se respectar A TEMPS.


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#31 29-01-2009 14:34:27

almogaver
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Home, això de plorar va en sentit hipotètic és clar, però al cap i a la fi és això, jo a hores d'ara on soc passo no molt, si nó moltissim del què puguen dir i fer, "tota acció te la seva reacció", què no volen veure senyera pura i dura?, doncs be durant els 365 dies de l'any la tenen, al terrat i a l'entrada de casa, i amb rat penat i tot, tal com era l'antiga senyera, què no volen sentir parlar català?, a diari, a totes hores amb tots i la música quan tinc ganes a tota veu. Doncs així he arribat a tindre un respecte per part d'aquells què es volien pujar al damunt, sembla ridicul, no?, doncs així és, que ens arranquen els cartells?, jo també els d'ells, què pinten?, jo al damunt de la seva pintada. Així anem en aquesta ciutat en la que visc, la qual s'ha de dir què te una mancança molt gran d'identitat, però a poc a poc, anem fent-la.

Desconnectat

 

#32 29-01-2009 14:59:29

PALAMOS
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Bravo!


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#33 29-01-2009 16:02:10

VLC_CAT
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

ja q tunapunk no respon, he de dir que aquest xiquet té 16 anys.
De totes formes ell ja ho sap tot i tots els demés no tenim ni idea i estem equivocats, i des d 'aquest fòrum diu representar l'EI.

Desconnectat

 

#34 29-01-2009 19:50:43

almogaver
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Doncs si és així què ho sap tot!, doncs més li val a d'ell, ja què els altres serem als seus ulls uns ignorants, pens què de ser així que ell pensa?, no és bo el camí què triat, deuria ser un xic més sol.lidari malgrat la seva joventut, car si amb 16 anys pensa així, què farà quan tinga 20?. Què ho pense be, i abans de parlar una mica d'informació no li estaria gens malament.

Desconnectat

 

#35 29-01-2009 20:04:58

La Tuna Punk
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

joder vlc_cat,encara estàs així? pensava que ja habien quedat prou clares les coses en els mails que ens varem manar...però bé, d'un usuari que sols es registra per escriure coses sobre mi que no venen a conte i que son incorrectes és normal...

jo no estic les 24h del dia davant el portatil per escriure tot el que a tu et done la gana,així que perdona'm...pero tranquil! no et diré res més! no siga que vajes a tota la meua assemblea a avisar de que hi ha un xaval que està a un forum! cuidao! ah,no,que ja ho has fet...
en fi...
no se quan he dit jo que represente a l'EI,encara que es pot dir que si estic dins l'EI (a diferència d'altres que es toquen les pilotes o prefereixen estar a llocs com ERC)

i almogaver,molt ben fet per fer-li cas al primer que pasa,que igual et diu que soc de la eta i tu t'ho creus...

ah,i jo pense i dic el que em dona la gana,exactament com vosaltres.
ací els que han de llegir son els que creuen que l'eixida per fer país es ERC.

Última edició per La Tuna Punk (29-01-2009 20:05:41)


___________________________________________________________________________________
http://img231.imageshack.us/img231/3304/capju7.jpg

Desconnectat

 

#36 30-01-2009 01:19:52

Curial
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Hmmm, què tal si busquem el que ens uneix (l'estima pel País Valencià i el no caure en les fal.lacies espanyolistes -blaverisme- ideades per a enfrontar-nos i erradicar la nostra llengua) en comptes de les diferències?

O igual és més divertit començar amb lo de:
BLOC neoblavers perquè volen portar també la senyera amb franja blava i es centren en el País Valencià només.
ERPV reformistes perquè no han fet una revolució i perquè pacten amb espanyolistes al principat
CUP minoritaris marginals perquè no tenen cap escó en parlaments ni cap alcaldia


I aixi ad infinitum.


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

#37 30-01-2009 09:18:52

PALAMOS
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Tant debó fos aquesta la tónica a seguir a partir d'ara Curial, jo ja m'he cansat de dir-ho!


Antiblavers, Irreductibles..

Desconnectat

 

#38 30-01-2009 13:29:33

Webmestre
Administrador

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Per favor, amics, deixeu de barallar-vos.

Quan se pateix una agressió blavera o feixista, me dóna igual que siguen del Bloc, d'ERPV o de les CUP. La nostra obligació és recolzar-los i ajudar-los a combatre els atacants.

Desconnectat

 

#39 30-01-2009 14:17:10

almogaver
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Doncs és això el què estem deient tots, i no el contrari, i tuna, tú pots dir tot el què vullgues, ningú t'ha dit el contrari, ni jo tampoc, si nó què demostres ser més sol.lidari amb aquells que d'una manera o altra defensem les mateixes coses.

Desconnectat

 

#40 30-01-2009 18:00:23

Curial
Membre

Re: Ataquen la seu d'ERPV de València

Jo crec que si voleu convèncer a tunapunk, de totes formes, la millor manera no és atacar-li per l'edat que té (que no fa menys respectables les seues opinions) ni enfrontar-se amb ell, sino raonar.

I a vore si feu més cas a Palamos i a Webmestre xe! big_smile


_____________________________________________________________
http://i18.tinypic.com/63i134l.jpg
Our movement is still not spent / We vow to make our foes relent
Llibertat Països Catalans - Saoirse d´Éirinn

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.