#1 11-03-2008 15:29:56

amunt
Membre

Sant Joan commemora aquest divendres el Dia de la Dona

Sant Joan commemora aquest divendres el Dia de la Dona     

L'Ajuntament d'aquesta vila de l'Alacantí i la Regidoria de la Dona posaran en marxa una sèrie d'activitats commemoratives el pròxim de 14 de març, que culminaran amb un acte especial de reconeixement públic a tres dones vinculades al municipi en el que es reconeixerà la seua trajectòria per la integració de la dona en tots els àmbits socials. Les activitats se celebraran durant tot el dia en la plaça de l'Ajuntament. Al matí, de 9:30 a 12:30, els alumnes dels col·legis del municipi exploraran distintes formes d'expressió per a commemorar el dia i donar la seua visió respecte a la dona i la problemàtica que es troba.

Aquestes activitats amb l'alumnat seran clausurades per la Regidora de la Dona, Chelo Ferrándiz. A la vesprada hi haurà actes de 18:00 a 20:30 on els assistents podran gaudir de distintes expressions artístiques la temàtica dels quals gira entorn de la dona. Comptarà amb la participació de distintes associacions municipals, representacions teatrals i ball, a més de la lectura de manifests, cartes i poemes. Finalment es procedirà a l'acte públic de reconeixement de les tres dones. Mª Carmen Pastor Sogorb, per la seua trajectòria política com primera dona cap de llista política en Sant Joan, Rosario Pastor Selfa, per la seua trajectòria laboral, com a primera dona taxista de la comarca, i Francisca Pérez Garrigós, per la seua història personal i dona centenària. L'alcalde de Sant Joan, Edmund Seva, tancarà l'acte.

Les activitats, de marcat caràcter participatiu, estan pensades per a donar cabuda a tot tipus de persones. Són un intent més de l'Ajuntament de Sant Joan i de tota la ciutadania de treballar per la igualtat i la justícia social dins i fora del municipi.

http://pagina26.com/

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.