• Inici
  •  » Debat general
  •  » el metro en subterrani a la Ciutat de les Arts i les Ciències

#1 07-02-2008 21:44:20

amunt
Membre

el metro en subterrani a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Esquerra-VLC exigeix que el metro arribe en subterrani a la Ciutat de les Arts i les Ciències



El president d'Esquerra-VLC, Josep Heras, ha exigit que el metro arribe en subterrani a la Ciutat de les Arts i les Ciències, "en comptes del tramvia que està construint en aquests moments la conselleria d'Infraestructures, que no respon a les necessitats i la importància del recinte". Heras ha acusat l'alcaldessa i el govern Camps de "no voler un turisme de qualitat per a València. El metro en subterrani, amb una estació en el cor de la Ciutat de les Ciències seria una de les millors inversions mai realitzades per un govern. A més, donaria servei a la Ciutat de la Justícia i als centres comercials de la rodalia".

Heras ha criticat que la línia de tramvia T2 que està construint-se en aquests moments, "no respon a les necessitats d'aquest espai. El tramvia és lent, ha de fer nombroses parades degut als semàfors i el trànsit, i a més, la parada prevista per a la Ciutat de les Ciències està molt lluny de l'Hemisfèric i no diguem ja del Palau de les Arts". "Com sempre, els governs del PP demostren una gran generositat en gastar diners públics en banalitats, com la visita del Papa, i en canvi no volen dotar València de les infraestructures adequades per a convertir-nos en una ciutat moderna i puntera en el món", ha sentenciat. 
     

   


www.esquerra.cat/paisvalencia

Desconnectat

 

#2 07-02-2008 21:54:59

valcat
Membre

Re: el metro en subterrani a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Pensava que ERPV estava en contra de les Ciutats de les Ciències. Si n'estan en contra per què volen que arribe el metro allà. Jo pense que allò del tramvia ja va ve i que el metro (no hi ha metro a València per cert) hauria d'arribar a tots els barris de la ciutat on viu realment la gent. A la zona de les ciutats de les ciències la majoria és milionària i no agarren el metro perquè van en cotxe o en taxi i al turisme pense que li agrada més el tramvia perquè així poden veure València per fora. Ara, tampoc vull criticar ERPV ja que tots els partits quan estan a l'oposició demanen que es faça la cosa contrària a la que farien quan estan governant, i ERPV no n'és l'excepció, i tot el que siga ficar canya als amics de la prevaricació doncs s'agraeix.

Última edició per valcat (07-02-2008 21:56:03)

Desconnectat

 

#3 07-02-2008 22:00:48

amunt
Membre

Re: el metro en subterrani a la Ciutat de les Arts i les Ciències

home a la ciutat de la justicia no van només rics, no creus? i la zona d la ciutat de les ciències no es de rics, crec jo. Jo no he llegit en cap lloc que Esquerra o el Bloc estiguen en contra de la ciutat de les ciències, potser tenen matisos i coses que es canviarien, per la meua part m'agrada molt la Ciutat de les arts i les ciències. un abraç valcat

Desconnectat

 

#4 07-02-2008 23:46:30

Geodacus
Membre

Re: el metro en subterrani a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Esquerra demana allò lògic, allò que fa temps han fet a d'altres llocs.
Torno a repetir: al contrari que el pp madrileny, al pp valencià se tant se l'en dona que la seva ciutat sigui un fracàs mediàtic.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » el metro en subterrani a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.