#1 27-01-2008 20:36:29

Acció doble contra el GAV

De tots és ben sabut que els darrers mesos el GAV ens està tocant els nassos més del normal. I el més greu, una volta més, és la impunitat d'aquesta gentola.
 
Per això, un grup de patriotes valencians, hem donat una resposta (molt suau en comparació a les seues accions però totalment necessària) a aquests malparits.
 
Hem decidit primer fer una "visita" al lloc de treball del president del GAV, Manolo Latorre, autèntic responsable de tanta violència contra nosaltres. Aquest personatge és protèsic dental i té un laboratori dental ("Lator" es diu) molt cutre al carrer Estrela, 9 baix, a la ciutat de València. Aquest és el record que li hem deixat:

http://img114.imageshack.us/img114/2921/gav6xr8.th.jpg

 
Així, els seus clients, que no deuen ser molts, sabran quina classe de persona és, i potser en perga uns quants. A banda d'això, haurà de gastar-se diners en netejar la façana, i veient com és de cutre el seu local, no creiem que li'n sobren.
 
Després, vàrem veure que havien netejat les pintades nostres fetes a la porta del GAV, al carrer Pintor Gisbert. Doncs hem fet una cosa que ells porten anys fent amb els nostres casals i llibreries, que és "pintar-la" de nou. Així sabran el que significa rascar-se la butxaca i gastar-se les quotes que paguen els 4 iaios del GAV en netejar la façana. Aquest és el resultat:

http://img258.imageshack.us/img258/5605/gav3fi5.th.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/1509/imagen004am8yo9.th.jpg

http://img223.imageshack.us/img223/9934/gav5ww2.th.jpg

 
JA ESTEM FARTS D'AQUESTA GENTOLA DEL GAV.
 
EL POBLE VALENCIÀ ELS HA DE DONAR LA SEUA LLIÇÓ FINS A ACABAR AMB ELLS.
 
Especialment és necessari donar una lliçó a les JJGAV. I com aquests joves desafaenats són subnormals, sols entendran el llenguatge de la força.
 
ANIMEM A TOTS ELS VALENCIANS DE BONA VOLUNTAT (I TAMBÉ ELS CATALANS SI VOLEN) A QUE TRENQUEN LA CARA ALS 15-20 MEMBRES ACTIUS DE LES JJAGAV.
 
VISQUEN ELS PPCC!
 
VISCA LA TERRA!

Última edició per Soldat valencià (27-01-2008 20:37:29)

Desconnectat

 

#2 27-01-2008 21:22:47

Webmestre1
Equip

Re: Acció doble contra el GAV

Des de l'equip d'antiblavers volem expressar el següent:

1-Comprenem l'estat de cabreig dels nacionalistes, no per les accions d'aquesta gentola en si, sinó per la seua impunitat.

2-Tanmateix, declarem ací obertament que no tenim res a veure amb aquesta acció, ni l'aplaudim, ni som partíceps de cap de les maneres.

3-Cal que recordem ací el punt 12 de les normes del fòrum:

12- Els moderadors d'aquest fòrum no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges..

4-Manifestem que, a l'igual que a molts nacionalistes, ens agradaria que la justícia espanyola actuara contra tanta violència blavera que estem patint darrerament i que al final provoca reaccions de ràbia com aquesta (que insistim que no compartim, i amb la qual no tenim res a veure).

Esperem haver deixat les coses clares.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#3 27-01-2008 21:44:34

Re: Acció doble contra el GAV

La veritat es que estos blaveros estan creant molta tensió, no saben respectar les lleis de la democràcia, si guanyem nosaltres doncs que s'aguanten aixina es la democràcia.
La única cosa que estan fent, amb tanta agressió, atemptats, pintadetes, insults, i enaltiment d'assassinats es crear molta tensió que, des del meu punt de vista, pot acabar malament.La democràcia s'ha d'acceptar, estem al Segle XXI no a la transició.

Si els "catalanistes" publiquen un llibre, doncs publiqueu-ne un altre vosaltres, no es tan difícil... crec que es una cosa impossible, però les parides que diuen poden arribar a les 200 o 300 pàgines.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#4 27-01-2008 22:44:08

JJMC
Expulsat

Re: Acció doble contra el GAV

Buenas noches, me presento, bueno, en primer lugar decir que no vengo aquí a postear en este foro buscando confrontación, como también espero recibir ese trato de vosotros.

Advierto de que ya me he leído las normas y tengo pensado acatarlas sin ningun problema gracias.

PD: Respecto a lo de la noticia, me parece que esta no es la mejor manera, pero bueno...

Gracias por el recibimiento, saludos.

Desconnectat

 

#5 27-01-2008 22:51:47

Re: Acció doble contra el GAV

No se qui deus ser, però segurament simpatitzaràs amb els ací esmentats.
El que està clar es qui ha començat fent l'haca agredint a les manifestacions. Es com aquell que va pegant punyades a tort i a dret, i en acabant si li tornen, es queixa de que li han pegat una punyada (en este cas, unes pintades de res) i de que han sigut uns violents.

Suposadament estem en democràcia, no se si s'havíeu enterat, per tant, s'ha d'acceptar.


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#6 27-01-2008 22:56:13

JJMC
Expulsat

Re: Acció doble contra el GAV

Tranquilo hombre, si yo lo acepto, ahora bien, no tengo la más remota idea de qué ataque puede haber sufrido soldat valencià de Manolo Latorre.

Desconnectat

 

#7 27-01-2008 22:57:44

puka
Administrador

Re: Acció doble contra el GAV

I les maneres del GAV són les maneres?

Desconnectat

 

#8 27-01-2008 23:01:43

JJMC
Expulsat

Re: Acció doble contra el GAV

Bueno, en principio que yo sepa el GAV es una asociación cultural totalmente legal...
Ahora bien que las JJGAV hagan acciones como pintadas y tal es innegable.

Pero mi duda ha quedado sin respuesta... qué ataque ha recibido soldat valencià de Manolo Latorre?, sigo sin comprender...

Desconnectat

 

#9 27-01-2008 23:16:27

puka
Administrador

Re: Acció doble contra el GAV

En este punt caldria recordar qui és el mengano de Manolo Latorre.

http://www.antiblavers.info/galeria/dis … amp;pos=63

En aquesta foto podem veure a l'actual president de les Joventuts del GAV, Toni Rochina, junt al president actual del GAV, Manolo Latorre. Toni Rochina representa a la perfecció la classe de joves violents i amb problemes que Manolo Latorre es dedica a captar per al GAV. Conten que aquest xic va repetir fins a 4 vegades COU, i no té ofici ni benefici. En les JJGAV i els seus
actes violents, doncs, ha trobat una manera de destacar i sentir-se important. Tanmateix, no ha estat encara detès pels innumerables actes violents i vandàlics en què ha pres part, cosa que demostra també la immunitat policial i judicial de què sempre ha gaudit el blaverisme.

Frases extretes d'una entrevista bastant penosa.

Yo sempre dic que vaig créixer jugant a fer valencianisme i que mentres feya valencianisme vaig créixer.

Quan veig una pintada reivindicada pel G.A.V. pense en lo que digueren els francesos en Maig del 68. "Cuando callan los politicos, las paredes hablan". Nosatres som un poble perseguit i reprimit per lo tant tenim que aprofitar qualsevol mig per a defendre-nos i donar a conéixer l'autèntica realitat del nostre poble. Quant veig escrit "Països Catalans"... agarre el meu spray i li fique "pallassos cacalans".

Benet - Per a almorzar en els companyons, ¿Botifarres de Requena o Pa a la catalana?
Manolo - Botifarres de Requena, Formage de Morella, Qisquilleta de Dénia, Anguiles del Palmar, Tomates de Pinedo... lo que vullgues pero que no siga català. Que lo del boicot lo varem començar en el G.A.V. fa més de 20 anys (encara hi ha pegatines d'eixes redonetes pegades en les meues carpetes de B.U.P. i C.O.U.)

Amb España 2000
http://img03.picoodle.com/img/img03/4/1/27/f_manololatorm_c37b25d.jpg

Entre los asistentes figuraban Juan García Sentandreu y Elena Muñoz de Coalición Valenciana, Manolo Latorre del GAV, Toni y Alex Rochina de LAS JJGAV y José Luis Roberto y practicamente toda la Junta Nacional de España 2000, Andrés Vicent y Alejandro Serrador de Juventud Nacional así como muchos amigos de valenciafreedom. com

Ell és el primer responsable de tots els atacs coordinats des de les JJGAV.
Soldat valencià, com valencià, és una víctima, ja siga directa o indirecta, del terrorisme que pateix el món cultural i polític d'esquerres al País Valencià.


http://lavanc.com/lavanc/iphp/not1.php?id=547

Desconnectat

 

#10 27-01-2008 23:18:17

Re: Acció doble contra el GAV

Manolo La Torre segurament no ha fet res a Soldat Valencià. Però les joventuts de la organització "cultural" que presidix ataquen i sabotegen Casals JaumeI i agredixen a les manifes, hi ha prou raó?


http://img396.imageshack.us/img396/3967/getattachment1ot4.jpg

"La teua terra i tu sou u mateix, si la terra mor, has mort tu també."

Desconnectat

 

#11 27-01-2008 23:19:23

fran_paterna
Membre

Re: Acció doble contra el GAV

Si els donarem el que es mereixen no anirien igual de xulos com van ara...

Desconnectat

 

#12 27-01-2008 23:29:20

Webmestre1
Equip

Re: Acció doble contra el GAV

Benvolgut JJMC:

Has entrat de manera dialogant, i te respectem. Tanmateix, voldria clarificar-te algunes coses:

1-Com demostrem a la web, Manolo Latorre capta i esperona joves fracassats i amb problemes (les JJGAV) a cometre actes violents.

En eixe sentit, qui és més culpable, el que tira la pedra, o el que li diu a altre que tire la pedra?

Soldat valencià a lo millor (no ho sé tampoc), ha patit actes violents per part de les JJGAV, i per això apunta directament al seu responsable màxim.

2-Respecte a eixe "mural" que posa la teua signatura, que té un missatge subliminal anticatalanista...Doncs deuries saber que en eixe partit, Juan García Sentandreu i Manolo Latorre, junt amb altra gent del GAV i CV, rodejaren i  intentaren agredir el president del Barça, Joan Laporta.

T'ho dic perquè sàpigues quina classe de gent són Juan García Sentandreu i Manolo Latorre.

3-Ens remetem al que hem dit ja respecte aquest missatge. Comprenem també que molta gent perd els nervis veient com els blavers ens ataquen i les instàncies judicials i policials espanyoles no fan res front això, si bé rebutgem el que ha passat i no ho compartim.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#13 28-01-2008 00:30:46

amunt
Membre

Re: Acció doble contra el GAV

accions esperançadores contra el feixisme blavero. Un 10 per als valencians o valencianes que dia a dia suporten les agressions i amenaces blaveres. Molt ben fet companys.

Desconnectat

 

#14 28-01-2008 01:01:34

JJMC
Expulsat

Re: Acció doble contra el GAV

Debo decir que no estoy deacuerdo contigo webmestre1, las fuerzas de policía son unas mandadas por el delegado del gobierno, no creo que haga falta recordarte las cargas policiales que recibieron los valencianistas que fueron a manifestarse en el parterre de Jaume I, sí sí, la nacional, la nacional empujó a una señora mayor y dio porrazos a un abuelo.

Con esto pido que no se critique a una gente qu elo unico que hace es cumplir con lo que le mandan.

PD: Agradezco tus buenas maneras.

Desconnectat

 

#15 28-01-2008 01:05:20

Webmestre1
Equip

Re: Acció doble contra el GAV

A veure JJMC, nosaltres no critiquem el policia "d'a peu", sinó la policia espanyola en general, que davant fets tan greus com per exemple el posar dos bombes en les seus de BNV i ERPV encara no ha fet detencions.

I la policia espanyola hui és de les més preparades d'Europa en lluita antiterrorista (precisament per l'experiència de 40 anys de lluita contra ETA i GRAPO). Té mitjans de sobra per a saber qui ha estat qui posà eixes bombes.

Per no parlar dels altres fets de violència blavera que han passat els darrers mesos.


Unabhängig. Überparteilich [Independent. Per damunt dels partits. Eslogan del diari alemany "Das Bild"].

http://img528.imageshack.us/img528/5691/eng2if7.th.jpg

Desconnectat

 

#16 28-01-2008 21:49:20

valcat
Membre

Re: Acció doble contra el GAV

I per què no es passa a l'acció legal. Per què no demanem legalment la il·legalització del grup terrorista "Grupo de Acción valencianista" i de la seua branca política "Coalición valenciana"?. Ho ha intentat algú?. Crec que no.

Desconnectat

 

#17 28-01-2008 23:19:16

Palleter
Expulsat

Re: Acció doble contra el GAV

Segons Levante - El Merderil Valencià-NO, part de la noticia apareguda en el diari del dumenge:

"Total impunidad"

(Lógicamente, dado que el GAV convoca manifestaciones y concentraciones PACÍFICAS, no agresiones ni quemas de fotos, como vosotros, los naZis de ERC.)

El portavoz del partido (ERC, un tal Garay) criticó que las Fuerzas de Seguridad no arremetieran "contra los manifestantes ilegales" que estaban "actuando con total impunidad en nuestra contra". Garay añadió que el acto comenzó a las 12 horas, pero desde una hora antes "ya estaban los miembros del GAV en la puerta para amedrentarnos". Incluso les hacían fotos.

¿El sr. Garay critica que les forçes de seguritat NO ARREMETIXQUEN contra els pacifics manifestants? Mira, mira... els "tolerants", "culturetes" i "guays" se revelen com lo que són: BESTIES VIOLENTES I DESCEREBRADES.

Salutacions des de GAV Picassent.

Desconnectat

 

#18 28-01-2008 23:21:21

Palleter
Expulsat

Re: Acció doble contra el GAV

Array

¿Recordem quin partit és derivacio i branca politica de Terra Lliure?

Desconnectat

 

#19 28-01-2008 23:26:18

puka
Administrador

Re: Acció doble contra el GAV

Notícies: Terra Lliure va desaparèixer fa >20 anys i cap grup democràtic li dona suport.

Desconnectat

 

#20 28-01-2008 23:35:57

puka
Administrador

Re: Acció doble contra el GAV

Recordem quin partit és la derivació i branca política de la violència terrorista de la transició a València?

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.