#1 25-12-2007 21:22:48

batiste_ceba
Membre

La Selecció no jugarà enguany

La Selecció no jugarà enguany

Després de sis anys consecutius, la Selecció valenciana de futbol no jugarà aquest Nadal a causa de la falta de subvencions de les institucions i de la Televisió Valenciana. La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) no ha pogut cobrir el pressupost que requeria, entre 220.000 i 230.000 euros.

La FFCV s'ha adreçat a la Direcció General d'Esports (DGD) i al president de la Generalitat i no han obtingut resposta. Com ha informat el president de la FFCV, Vicente Muñoz, l'encontre no es podrà realitzar a causa de la falta de pressupost, ja que la rebaixa de Canal 9 pels drets del partit, dels 150.000 euros d'aquests anys a 90.000 euros, i la falta de resposta de Conselleria el fan inviable. L'acord amb la selecció d'Equador estava tancat amb un pressupost de 140.000 euros.

Fins ara, s'havien venut de cinc a sis mil entrades en els partits jugats a València i havien tingut fins un 21 o 22 per cent de share a Canal 9, cosa que reflecteix l'acceptació del públic. Segons Muñoz, el fet que no jugue la Selecció suposa que no es valora la FFCV i posa en perill la continuïtat en els pròxims anys.

Doncs aixo...que la seleccio valenciana no jugara enguay,jo recolzare a la catalana...


aquesta societat m'ha fet parlar castellà,pero aixo te remei...VISCA LA TERRA LLIURE!!!-http://www.aplecvcf.com-Valencianisme del bo,sense blaverisme,sense merda...tot VCF,la web dels valencianistes que se senten valencians sense haver de sentir-se espanyolshttp://www.maulets.org/imatges/cap/unimnos.gif

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.