#1 03-02-2021 13:04:05

YouTube blaver

Hola.

Hui volia exposar un tema que quasi no pareix que existeix: el blaverisme en una de les seues formes més actives és en canals de YouTube. El canal més prominent i actiu d'aquesta mena (encara que amb poques visualitzacions considerablement) hi és un anomenat 'El Món de Juan i Patri'. El perill d'aquestes plataformes és que poden atraure a un nombre molt gran de persones, incloguent xiquets, amb les seues notificacions; que presenten el blaverisme inofensivament, i que la majoria d'ells estan totalment monetitzats. També son molt actius. Podem incloure'ls sota la definició de neoblavers? Probablement.

Doncs.. què hi podem fer? O és millor no fer res i el problema està sent exagerat?

Aporteu les vostres idees al respecte. Salutacions.

Última edició per LlibertariGlobal (05-02-2021 18:15:54)


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/82/Black_flag_II.svg/200px-Black_flag_II.svg.png

Desconnectat

 

#2 04-02-2021 23:41:32

Webmestre
Administrador

Re: YouTube blaver

M'he rigut molt veient aquesta parelleta. Sols de veure el seu careto tan cutre ja fa riure ha ha ha. I és que la cara és l'espill de l'ànima ha ha ha El seu "valencianisme" no és seriós: Dialecte apitxat castellanitzat elevat a llengua, folklorisme amb tocs de modernor, clara vinculació amb la gent pija de la ciutat de València, etc.

Hi ha un aspecte secundari i important, i és que el tal "Juan" és professor de llengua en Lo Rat Penat. Duguem ja 6 anys de govern suposadament nacionalista, i no se li ha tallat l'aixeta de subvencions del tot a aquesta entitat (i tampoc a la RACV). Com deia Fuster, o ara o mai: Se'ls deuria de tallar totalment l'aixeta, o simplement obligar-los a complir la legislació lingüística de l'AVL. Amb la llei en la mà se podria fer.

Bé, com a mínim no se fan pactes ocults amb ells, com feren els sociates, que pactaren secretament amb LRP o permeteren que les JJGAV anaren a Expojove des de la seua fundació (on captaven molts adeptes i rentaven la seua imatge).

Desconnectat

 

#3 05-02-2021 18:36:07

Re: YouTube blaver

Absolutament cert, el que fan en el seu canal és prou lamentable. Graciós, però lamentable. I sí, encara que és evident, cal donar-se compte que el que el PSPV fa amb aquestes associacions s'ha de parar. El què no sabia era per a res que el "Juan" era professor de """""llengua""""" a LRP..... carai. Francament no em sorprén.

Ara que ho pensen, tenen una xicoteta serie de vídeos anomenada "Comentarios catalanistas", així que imagina l'infern que algú ha de patir per a criticar-los públicament. En fi.


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/82/Black_flag_II.svg/200px-Black_flag_II.svg.png

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.