• Inici
  •  » Noticies
  •  » Campanya per a la destitució immediata del conseller Chakir el Homrani

#1 14-09-2020 22:04:16

Webmestre
Administrador

Campanya per a la destitució immediata del conseller Chakir el Homrani

Benvolguts amics:

Vos sobtarà que encetem una campanya així. Però en primer lloc, el blaverisme com a tal ja està derrotat, i no calen moltes més campanyes clàssiques contra ell. En segon lloc, la nostra web no està tancada a cap àmbit temàtic i a més pretén ser una eina en sentit ampli.

En la lluita antiblavers hem rebut ajuts importants del Principat de Catalunya. També és veritat que aquesta lluita els afecta, perquè l'objectiu màxim del racisme i la xenofòbia blavera és Catalunya i els catalans. Ha arribat potser el moment que ara ens toque a nosaltres ajudar els nostres germans del Nord. La situació a Catalunya és crítica per moltes raons. Però potser la més greu siga l'arribada massiva dels anomenats MENAs (Menors d'Edat No Acompanyats).

L'obligació de qualsevol país civilitzat és tornar-los amb els seus pares. Doncs a Catalunya no. A aquests xics aventurers i problemàtics se'ls posa en albergs (alguns d'ells de 4 estrelles) i se'ls dóna una pagueta. I què fan aquests xics? Doncs el que potser fan molts als seus països d'origen (básicament el Magreb i en especial Marroc): Delinquir. Això s'agreuja quan esdevenen majors d'edat i llavors cessa l'acolliment, on llavors sí es pot dir que molts, o la majoria, esdevenen delinqüents.

I quina delinqüència practiquen aquests xics? Una delinqüència salvatge, com no s'havia vist mai: Assalts a persones majors i indefenses, navallades, ganivetades, fins i tot assassinats, etc. Per no parlar de les violacions i assalts sexuals, una cosa inoïda a la nostra terra, tant per la dimensió que han agafat com, de nou, pel salvatgisme amb què es practiquen.

Una de les coses que més ens disgustà del blaverisme fou, precisament, la violència i terrorisme que practicaren, que hem recollit en un apartat de la web i en una galeria d'imatges. Sempre hem estat partidaris de la llei i l'ordre. I està vist que aquests MENAs i ex MENAs no respecten ni la llei ni l'ordre. És per això que la violència i salvatgisme d'aquesta nova delinqüència protagonitzada per MENAs i ex MENAs ens ha sobtat.

I qui és el responsable de tot aquest despropòsit, doncs un conseller de Catalunya d'origen magribí, que està afavorint descaradament els seus paisans, Chakir el Homrani. Potser podríem anar més enllà, i dir que els culpables de fons són els del seu partit ERC i el seu actual líder, Oriol Jonqueres, que amb un ull per a cada costat és una persona variable i poc fiable. Però volem creure que a ERC no tots són igual. Coneguem a la gent d'ERPV també, i són tots gent magnífica. Cal tenir present també la figura d'Heribert Barrera, històric dirigent d'ERC, qui ja en el seu dia alertà dels perills de la immigració desmesurada per a la supervivència de la nació.

https://puntocritico.com/ausajpuntocritico/wp-content/uploads/2019/04/heribert-barrera-IP.jpg

A més, aquesta immigració de joves magrebins alça noves preguntes de difícil resposta: Catalunya té l'obligació de fer-se càrrec dels joves problemàtics de Marroc i altres països? Si el rei de Marroc actual Mohamed VI és la 5ª persona més rica d'Àfrica i un dels més rics del món, per què no se'n fa càrrec ell dels seus MENAs?

Això sense comptar el perill de l'augment de l'integrisme islàmic a Catalunya, ben present i perillós, com es féu palès en agost de 2017 lamentablement.

I després, el més lamentable és l'estat de deixadesa i abandó en que la conselleria que depén d'aquest senyor magrebí ha deixat les residències d'ancians a Catalunya, com s'ha vist especialment amb la crisi provocada pel Covid. Els nostres ancians se mereixen acabar així? Aquests joves estrangers i delinqüents se mereixen més diners i recursos que els nostres vells? Els nostres vells tenen menys categoria o el que siga que aquests joves delinqüents i estrangers? La resposta és no, i mil voltes no.

Cal anar, doncs, a pams i per ordre. El responsable directe d'aquest desgavell, d'aquest desficaci que diem al PV, és el conseller Chakir el Homrani, i des d'ací encetem oficialment la campanya per a la seua destitució immediata.

Com hem fet en les campanyes antiblaveres, seguirem la mateixa metodologia:

1-Recopilar tots els delictes possibles fets per MENAs i ex MENAs i fer un dossier, el més exhaustiu possible.

2-Contraposar això a la quanitat ingent de recursos que s'hi estan dedicant als MENAs i ex MENAs.

3-Informar primer de tot els dirigents d'ERC.

4-Si no fan cas, com possiblement no en faran, informar la resta de partits.

5-Si això tampoc serveix, fer una campanya internacional com Déu mana.

Recordeu que si voleu contactar amb nosaltres i aportar-nos idees, suggeriments, col·laboracions, etc. tenim una adreça d'e-mail:

antiblavers.contacte@gmail.com

També tenim compte de Facebook i diversos comptes de Twitter, on ens movem més que en Facebook:

@Antiblavers

@AntiblaversP

@AntiblaversB

@AntiblaversC

Si bé els més usats són els dos primers comptes de Twitter.

Aquest Chakir no és invencible, com no ho fou el blaverisme.

Amb la vostra col·laboració, EL DERROTAREM.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

#2 06-06-2021 23:47:01

Webmestre
Administrador

Re: Campanya per a la destitució immediata del conseller Chakir el Homrani

Encetàrem aquesta campanya el passat mes de setembre. No sabem si ha influït, potser no, però el cas el que el conseller el Homrani ha estat destituït, i això deu ser motiu d'alegria per als nostres germans catalans.

Sens dubte ha influït la seua pèssima gestió de la crisi del COVID (junt amb l'ex-consellera Vergés), però és un indicatiu de que una part important de la societat catalana s'està adonant que la política d'acollir massivament MENAs magrebins és un error. I més encara veient el que està fent el rei de Marroc, d'enviar menors com qui diu al suïcidi en Ceuta, soltant-los en alta mar. I tot per pressionar per a aconseguir allò que vol.

En fi, reiterem la nostra felicitació als nostres germans del Nord, i per la part que ens toca, si algú ha llegit aquestes línies i ha reflexionat, ens deonem per satisfets.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Campanya per a la destitució immediata del conseller Chakir el Homrani

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.