• Inici
  •  » Noticies
  •  » Campanya contra els privilegis dels estibadors del Port de València (i altres llocs)

#1 14-08-2020 00:25:16

Webmestre
Administrador

Campanya contra els privilegis dels estibadors del Port de València (i altres llocs)

Benvolguts amics:

El projecte antiblavers ha complit el seu objectiu principal, que és el de derrotar el blaverisme, però vol continuar siguent una eina útil a la societat. Cal que lluitem per la justícia, la igualtat d'oportunitats i contra les discriminacions.

És per això que devem alçar la veu contra una injustícia que clama al cel, que és la dels privilegis dels estibadors del Port de València, i en general dels estibadors de l'Estat Espanyol. Ací teniu un resum d'aquests privilegis, centrant-se en l'escandalós sou que cobren, en una època de tanta crisi i privacions com l'actual. És un resum aparegut en un prestigiós diari econòmic, com és Expansión. Els que més guanyen són els de València, seguits pels de Barcelona i Algesires. Aquest darrer cas és totalment escandalós, ja que la província de Cadis és una de les de més atur de l'Estat espanyol.

Per a entrar a l'ofici d'estibador s'entra per endoll (enchufe en castellà), i és per tant un dels pocs oficis que resten on s'entra d'aquesta manera. És una mena de residu feudal i de privilegis. Això a banda que els que solen entrar en un ofici d'aquesta manera acostumen a ser ineptes i ineficaços, ja que no estan pels seus mèrits sinó sols per ser coneguts o amics.

Els estibadors del Port de València impedeixen d'aquesta manera el desenvolupament econòmic de la ciutat i fins i tot del PV, perquè així no es crea ocupació real, sinó sols la dels seus amiguets i familiars, ja que no hi ha altra manera d'entrar en aquest ofici. A més l'ampliació contínua del Port de València perpetua aquesta situació, a banda de fer malbè les platges, la pesca i l'Albufera.

Estem ja al s. XXI i tot això és inacceptable. Aquest és el darrer reducte feudal i privilegiat d'Europa, és la darrera màfia del Sud d'Europa. I tot això s'ha d'acabar.

Encetem, doncs, aquesta modesta campanya. L'enemic en aquest cas és poderós i té molt influència. Però si simplement donem a conèixer aquests privilegis, això ja és una victòria, que unirà més gent a aquesta lluita.

Vos seguirem informant.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Campanya contra els privilegis dels estibadors del Port de València (i altres llocs)

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.