#1 01-08-2020 16:35:01

Webmestre
Administrador

Ha faltat Enric Tàrrega

Benvolguts amics:

Hui ens hem assabentat gràcies a les xarxes socials que ha faltat n'Enric Tàrrega i Andrés, històric nacionalista de la ciutat de València (tot i que vivia en Xirivella [Horta Oest] els darrers anys. Però es continuava movent bàsicament a la ciutat de València.

Era llei de vida, perquè era molt major ja, però sempre és trist sentir una notícia així.

Des de finals dels anys 50 del passat segle (que se diu prompte), aquest home lluità incansablement per un País Valencià lliure, integrat en els PPCC. En els moments en què el neoblaverisme ha estat de moda (perquè això va a modes), ell sempre s'ha mantingut fidel als PPCC, la qual cosa és admirable. Ha militat en multitud de partits, moviments, entitats. I sempre amb la mateixa il·lusió. Fou un personatge fixe en totes les manifestacions nacionalistes de València ciutat, a les quals sempre acudia, malgrat la seua edat, amb el seu clàssic barret (ja d'altra època), i darrerament amb bastó, per edat, sempre molt elegant.

I al voltant de la seua presència omnipresent en totes les manis nacionalistes de la ciutat de València, cal que destaquem la seua omnipresent il·lusió, era un home que sempre tenia la mateixa il·lusió que si fóra la seua primera manifestació. Encara recordem com mesurava l'assistència a les manis amb un curiós sistema de "varades".

Al mateix temps, era una persona prou oberta i accessible, que sempre que podia ajudava i donava consells.

Pels que no el conegueu, ix en una part d'aquest vídeo (que tot ell és molt bonic). Dels que parlen, és el personatge de més edat, i per la seua veua rogallosa el coneixereu (A partir del minut 3:30).

Si voleu més info d'ell, ací teniu el seu article de la Viquipèdia, una curta entrevista a Vilaweb i el seu obituari oficial en el Temps.

Qui vullga més informació, també hi ha un llibret dedicat a ell, que és una joia i té un preu mòdic.

Gràcies, Enric Tàrrega.

Equip d'antiblavers.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.