• Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers vos desitja bon any 2020

#1 31-12-2019 23:24:30

Webmestre
Administrador

L'equip d'antiblavers vos desitja bon any 2020

Benvolguts amics:

L'equip d'antiblavers (www.antiblavers.org i www.antiblavers.info) aprofita aquestes dates, com cada any, per a desitjar-vos una bona entrada d'any 2020, i en aquest cas, també un bon dia de reis, que esperem que siguen generosos enguany amb tots vosaltres.

Enguany el blaverisme ha continuat la seua tònica de decadència dels darrers temps, i podem afirmar que està pràcticament no ja derrotat sinó fins i tot desaparegut. Al GAV no se'l veu, i E2000 està també desapareguda. Resten alguns residus, com els periodistes Pepe Herrero i Cristina Seguí. L'espanyolisme és ara quelcom més global, representat per Cs, amb la provocadora Inés Arrimadas. Com hem dit ja en altres llocs, aviat encetarem una campanya contra tots ells.

Però preocupa més l'ascens imparable de Vox, i sobretot, la causa directa d'aquest ascens, que és el procés del Principat de Catalunya. Hem emès un comunicat fa no gaire, on hem estat durs, però les coses s'han de dir. Aquest procés és una gran irresponsabilitat, que pot trencar els PPCC per a sempre, i que està causant la ruïna del propi Principat. Sembla, però, que amb el pacte PSOE-ERC, que s'ha conegut hui mateix, aquest procés s'acabarà per a sempre i els seus protagonistes passaran a l'obscuritat i a la paperera de la història.

Que tingueu, doncs, un bon any 2020.

Equip d'antiblavers.

http://peristilo.files.wordpress.com/2009/07/d04-van-der-weyden-adoracion-de-los-reyes-magos-hacia-145.jpg?w=740

Adoració dels Reis per Roger van der Weyden (ca. 1450).

Desconnectat

 

#2 26-08-2020 14:44:07

Ermengol
Membre

Re: L'equip d'antiblavers vos desitja bon any 2020

Mercès per desitjar-nos-ho, però malauradament ha acabat sent un any terrible. La pandèmia mal gestionada pel "governet progressista espanyol", les maleïdes màscares que hem de portar forçosament, entre d'altres coses. El creixement de VOX és especialment perillós per la nostra causa arreu els Països Catalans, acabarà creixent la violència. Em temo que haurem d'acabar formant milícies per lluitar contra VOX.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » L'equip d'antiblavers vos desitja bon any 2020

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.