• Inici
  •  » Noticies
  •  » Gran reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

#1 30-03-2015 18:41:51

Webmestre
Administrador

Gran reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Benvolguts amics:

Els darrers esdeveniments ens obliguen a reestructurar de nou la llista de "Blavers d'Ara". I hem decidit no sols fer una reestructuració, sinó fer una profunda remodelació.

D'aquesta manera, hem decidit en primer lloc canviar els 5 primers, que han de ser, com no pot ser d'altra manera, els que han fet atacs a la nostra llengua, el nostre país i la nostra nació més grans els darrers temps:

1-Luis Santamaría: Aquest és el principal impulsor de l'anomenada Llei de símbols. Aquesta llei no sols pot qualificar-se d'un atac al País Valencià i al poble valencià, sinó d'un atac als Països Catalans, a la nació catalana. Pretén oficialitzar la imposició de símbols folklòrics, i molts d'ells falsos, de la ciutat de València a tot el territori valencià, a més de donar certa oficialització al secessionisme lingüístic, cosa que no se feia des de 1982, fa més de 30 anys, doncs. El motiu és purament electoralista, però al mateix temps molt mesquí i miserable. Farem una valoració com es deguda d'aquesta llei en un fil a banda, però de moment, aquest individu mereix per mèrits propis estar en primera posició.

2-Jorge Bellver: Aquest ha estat el segon impulsor d'aquesta Llei de símbols. Com a més els darrers temps aquest individu s'ha distingit pels seus escarafalls anticatalanistes, mereix, doncs, estar en segona posició.

3-Alberto Fabra: El tancament de Canal 9, televisió i ràdio, no mereix cap comentari, a banda que ja obrírem un fil en el seu dia sobre això. És el següent de la llista.

4-Francisco Camps: La prohibició de rebre TV3 al País Valencià, a banda d'un acte autoritari i dictatorial, és un altre atac gravíssim a la nostra llengua, la nostra cultura, la nostra nació.

5-Fernando Chiva: Aquest xic no és conegut ni és important, però fou president del Círcul Cívic Valencià (sic!) quan aquest demanà la suspensió de les emissions de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació al País Valencià, i el govern del PP de Madrid va condescendir. Un altre atac, doncs, a la llengua, la cultura i la nació, a més de la llibertat d'expressió.

Com detallarem més avall, en parlar d'altres personatges, el blaverisme "heavy" del GAV està en decadència, i ara s'està promovent una mena de blaverisme "soft". No deixa de ser curiós que l'entitat citada sempre va de la mà d'altres dos: la Plataforma Valencianista (antiga PJV) i Junts front a l'AVL. Aquestes institucions estan a més en íntima connexió amb el sector més blaver del PP.
Semblaria, doncs, que hi ha un grup de gent que no té diners, mitjans ni collons per a montar un partit blaver, i enreden tot el que poden, sempre a l'ombra del "pare" PP, ja que d'altra banda l'espanyolitat és component essencial de la seua ideologia.

El següent a la llista és Jaime Sancho. Aquest canonge de la catedral de València, de caràcter intrigant, podem dir que és el principal instigador de que l'Església catòlica valenciana no haja adoptat la llengua del poble, el valencià, i continuen usant el castellà en una proporció escandalosa. Això, a banda de que va contra el que prescriu l'Església des del Concili Vaticà II, és un altre atemptat gravíssim al poble valencià. La influència d'aquest canonge semblaria haver permès que certs grups de pressió blavers i castellanitzats estiguen contínuament fent pressió en l'arquebisbat de València per a mantenir la preocupant situació de castellanització en què es troba hui l'Església valenciana. Hi ha més actors, doncs, en aquest tema, però de moment el posem a ell, per ser el més rellevant.

A continuació, els diferents pesonatges estan classificats per "àrees temàtiques", com diuen ara:

1-Els presidents de les principals institucions blaveres de l'actualitat:

a) Manolo Latorre: President del GAV. Com es pot comprovar, perd la primera posició, i és que aquest personatge està en profunda decadència en tots els àmbits.

b) Enric Esteve: President de Lo Rat Penat.

c) Enrique de Miguel: President de la RACV, tot i que sembla que Juan Lladró continua siguent el poder ocult d'eixa institució.

Esteve i de Miguel devien haver estat fa temps en aquesta llista, una omissió greu nostra. En qualsevol cas, ara a partir de la Llei de Símbols prenen les seues institucions més rellevància.

2-Representants del blaverisme "soft" de què hem parlat:

a) Àlex Esteve, president de la Plataforma Valencianista.

b) Paco Rausell i Fernando León: Caps visibles de la Curva Nord.

Àlex Esteve semblaria una mena de "manifasser" del sector blaver del PP, que com hem dit adés, no tenen diners, ni mitjans ni collons per a montar un partit blaver com Déu mana, però enreden tot el que poden. Aquest xic a més, té un ampli historial blaver, àdhuc violent (fou condemnat en 2006), que es remunta a 2002. Com du tants anys tocant els pebrots, i ara sembla que vol tornar a fer-ho (amb imatge més "soft", amb lentilles i americana, perquè aquest xic és més aviat lletget), mereix tornar a la llista, i en posició destacada.

Com diem de Paco Rausell i Fernando León, semblen haver reconduït a l'afició del València C.F. a una certa moderació, i això és bo. No obstant, formen part d'aquesta operació de blaverisme "soft", en què estan també el CCV, la PV i Junts front a l'AVL, a més de la RACV i LRP, que amb la Llei de Símbols agafen rellevància. En concret, en 2015 s'han alineat per complet amb el secessionisme lingüístic i l'anticatalanisme.

3-Vella guàrdia del blaverisme:

A més de Manolo Latorre, ubicat més amunt:

a) Juan García Sentandreu.

b) José Luis Roberto.

Aquests dos estan en oberta decrepitud, i ja no ixen ni al diari. Sabem a més que el partit de Roberto no travessa pel seu millor moment, i han venut, o van a vendre, diverses seus que tenien a la ciutat de València.

c) Juan Lladró.

4-Membres del PP amb destacats posicionaments blavers:

A més dels dos que encapçalen la llista, és clar:

a) Serafín Castellano.

b) Alfonso Rus.

c) Alejandro Font de Mora.

d) Vicente Ibor.

e) Mayte Parra: Entra a la llista.

5-Representants de la pseudo-intel·lectualitat blavera:

a) Toni Fontelles.

b) Leopoldo Peñarroja.

c) Ricardo García Moya.

d) Voro López.

e) María Teresa Puerto.

6-Velles glòries del blaverisme:

a) Presen Roca.

b) Carles Recio.

c) Baltasar Bueno.

Ixen de la llista:

-Josep Climent: Aquest canonge de la catedral de València sembla que és la "clau" que deixa que el GAV celebre actes dins de la Seu. Tanmateix, per la seua edat sembla inoperatiu.

-Esteban González Pons: Sembla haver passat a una segona fila dins del seu partit, i per tant ja no fa moltes declaracions públiques.

-Benjamín Lafarga: El seu partit és quasi inexistent.

-Raül Cerdà: Igual amb les restes d'Unió Valenciana. A més, igual ens equivoquem, però aquest xic no sembla roïn, com altres.

-Fernando Gómez Colomer: La seua visita a la seu del GAV sembla que fou per interès electoral de la seua candidatura a la presidència del València C.F. Hem d'investigar un altre personatge, una vella glòria d'eixe club: Juan Cruz "Sol", que sembla que és qui obre les portes al GAV en el València C.F., a més que estigué en la seua seu per a la presentació de la penya del GAV del València C.F. Aquest senyor, ja fa molts anys, era simpatitzant obert d'Unió Valenciana a més.

-Vicente Luis Simó Santonja: Ha faltat enguany i no deu seguir, doncs, a la llista.

-Toni i Àlex Rochina: Àlex se jubilà fa molt temps. De Toni les últimes notícies que sabem és que fa o rep classes de ball de saló. Això li anirà bé per a controlar el seu antic evident sobrepès. En qualsevol cas, aquest és el camí: Fer una vida sense odi i sense violència.

-Aitor Marquina: Hem deixat aquest xic per al final perquè no podem negar que, al final de tot, li tenim certa "estima". També sembla haver reconduït la seua vida cap a l'abandó de l'odi i la violència. A més sabem que ha estat pare fa poc (i tornem a felicitar-lo), i això potser li ha fet sentar el cap. Nosaltres anem a donar-li així un vot de confiança. Malgrat tot el mal que va fer a un dels administradors, tots mereixen una segona oportunitat.

I per últim, això no seria necessari, però hi ha molts que, o bé no són massa intel·ligents, o bé són enormement maliciosos. L'objectiu i el fi d'aquesta llista és estrictament científic i classificatori. Això està més que demostrat en l'exposició que hem fet. Així mateix, afegim una novetat, i és que hem posat al final de cada personatge de la llista un enllaç a la Viquipèdia o altres webs on figura informació d'ells. Així el lector podrà comprovar que el que diem s'ajusta bàsicament al que diuen altres enciclopèdies o pàgines webs.

Així mateix, estem oberts a les vostres suggerències o idees de cara a l'estructuració d'aquesta llista. Volem que siga, doncs, una cosa oberta, democràtica i participativa, conceptes que no entenen els nostres enemics.

Continuarem informant-vos, doncs, i actualitzant aquesta llista, segons evolucionen les coses.

Webmestre.

Desconnectat

 

#2 30-03-2015 19:00:00

Webmestre
Administrador

Re: Gran reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Dir en darrer terme, que aquest és l'apartat de "persones" de la llista de "Blavers d'ara". Hauríem també d'actualitzar els altres apartats (empreses, partits, grups i organitzacions, etc.), però degut a les nostres obligacions encara no hem tingut temps. Disculpes, tan bon punt poguem ho farem.

Desconnectat

 

#3 31-03-2015 23:46:23

Webmestre
Administrador

Re: Gran reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Ja hem actualitzat la secció de partits polítics i sindicats, gràcies a l'ajuda inestimable de valenciafreakdom he he

Cal destacar dos nous partidets blavers, Som Valencians i Poble. No anem a fer un judici negatiu d'ells. Són opcions de centre-dreta llegurament nacionalista, com indiquem. El que és lamentable és que d'ençà de la transició tota la gent  de centre-dreta valenciana, amb escasses excepcions, penses que sols es pot ser blaver, si ets de centre-dreta.

Creiem que s'equivoquen, i esperem que algun dia reconeguen el seu error.

Desconnectat

 

#4 01-04-2015 19:15:07

RutgervonBlum
Membre

Re: Gran reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Webmestre, jo crec que hauries de posar un individu que es diu Francisco Albiñana Barber, més conegut com a paco1983 en el fòrum de valenciafreakdom.

Ací el teniu.

No sabria dir qui és més burro, si eixe pobre animalet o ell. És un pallasso, imbècil, malparit, desgraciat. Porta molts anys molestant els nacionalistes de la Safor (prengué part activa en el boicot al Correllengua de 2008) i me consta que ja li han topcat la careta més d'una volta.

Podria ser, però, un dels caps, o el cap de les JJGAV, que s'amaguen com a conillets.

En resum, crec que deu estar a la llista.

Desconnectat

 

#5 01-04-2015 21:01:14

Webmestre
Administrador

Re: Gran reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Aquest xic no és gens ni mica important. Com tampoc no ho són les JJGAV, on els seus caps s'amaguen com a conillets. Per això no podem posar-lo a la llista.

Sí que és cert que ha fet unes afirmacions relatives a un dels nostres administradors en valenciafreakdom que, a més de ser falses, són difamatòries. Publica també dades d'aquest administrador sense que li hagen donat permís. Per tot això emprendrem accions legals contra ell. Com també n'emprendrem contra valenciafreakdom, ja que tot i que el nostre servei jurídic els ha avisat, no han esborrat tals fils d'aquest xic.

I Rutger, sols recordar-te que eixe llenguatge bròfec i malparlat no està permès en aquesta web. Per això hem d'amonestar-te, segons el punt 11 de les nostres normes:

11-Si algun usuari incompleix les normes ací establertes se l'avisarà una volta. Si és una infracció lleu i l'autor persevera, se'l tornarà a avisar. I si persevera, se'l banejarà. Si és una infracció greu, hi haurà sols un avís..

Recordem així mateix que nosaltres no som responsables del que escriga la gent:

12- Els moderadors d'aquest fòrum no es fan responsables del contingut dels missatges publicats pels usuaris de la web. Només els usuaris són responsables dels seus missatges.

Desconnectat

 

#6 01-04-2015 23:45:50

Webmestre
Administrador

Re: Gran reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

I ja hem actualitzat els grups i entitats. Sols ens manquen algunes empresetes.

Hem tret els Yomus i el ja desaparegut Grup Vinatea.

Hem afegit les noves entitats del blaverisme "soft" de què hem parlat: Círcul Cívic (que ja estava), Plataforma Valencianista (successora de la PJV en "jubilar-se" els seus membres) i Junts front a l'AVL. I com no, la Curva Nord, successora dels Yomus, i que forma part també d'aquest entramat "blaver soft".

Desconnectat

 

#7 02-04-2015 00:02:44

Webmestre
Administrador

Re: Gran reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Quant a les empreses, mancava una peça essencial en aquest nou "blaverisme soft": El Grupo News, del qual formen part els diaris digitals "València News", "Alicante News", "Castellón News" i "Elche News", així com l'emissora de ràdio "News FM 98.7".

Aquest grup és l'altaveu mediàtic de l'operació de blaverisme "soft" que ací hem explicat: Són gent que no té mitjans, diners i/o collons per a montar un partit blaver com Déu mana, però mentrestant enreden tot el que poden.

Per tant, reestructuració finalitzada!

Desconnectat

 

#8 16-04-2015 00:41:08

Webmestre
Administrador

Re: Gran reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Per votació popular en altre fil, entra Cristina Seguí. La posarem entre els membres d'eixe blaverisme "soft" de què hem parlat, i que ella representa molt bé també, amb la seua contínua activitat mediàtica, i també per tenir una cara, per així dir-ho, amable, que molts consideren atractiva, si bé a nosaltres personalment ens recorda a Yvonne de Carlo.

Desconnectat

 

#9 20-04-2015 20:29:50

voiceofaclass
Membre

Re: Gran reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

La coalició blavera AVANT (els partits hereus d'UV: ACNV, UNIO i RePo) ja té el seu candidat: Benjam!n Lafarga Vazquez. D'aquest últim, RePo (Renovacio Politica [sic]) és on milita el moniato aquest

Aquest és el seu tuiter (oficial, l'ha publicat la mateixa pàgina de FB de la coalició): https://twitter.com/BenjaminLafarg2

Fa repiulades al pesat de Pompeu Fava (eixe que es passa la seua vida corregint tuits de la GVA com si l'anaren a fer cas), defensen les Normes del Puig (o això o no saben ni com parlar, potser les dues coses) i són anti-AVL. Blavers de tota la vida de Déu.


Ací teniu el seu Facebook, on diu "perletes" de les seues: https://www.facebook.com/benjamin.lafargavazquez A més a més hi posa que recolza l'organització "Junts front l'AVL".


_________________________________________________________
Tinc senyera on blau no hi ha, i dic ben alt que parle català, i ho faig a la manera de València.

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Noticies
  •  » Gran reestructuració de la llista de "Blavers d'ara"

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.