#1 05-01-2014 22:33:03

Webmestre
Administrador

Més exemplars de la revista blavers "Murta" a la galeria

Benvolguts amics:

Han arribat a les nostres mans nous exemplars de la revista blavera Murta, que s'edità entre 1978 i 1984. Aquesta revista tingué moltes més pretensions intel·lectuals i en general molta més qualitat que la revista Som, que llavors sols era un pamflet quinzenal. Bé, en realitat la revista  Som continua sent bàsicament això, un pamflet sense gaire qualitat.

No obstant la nostra discrepància ideològica evident, creiem que paga la pena posar a disposició de la gent els exemplars d'aquesta revista, que com diem, tenia certa qualitat i és en qualsevol cas un document històric excepcional, i no sols pel que fa al blaverisme, sinó àdhuc per a conèixer la societat valenciana en general d'aquells anys.

Els nous exemplars els podreu trobar junt amb els altres, a la secció de la galeria de "Documents", i són els següents:

-Exemplar nº 9.

-Exemplar nº 10.

-Exemplar nº 11.

-Exemplar nº 12.

-Exemplar nº 13.

-Exemplar nº 14.

-Exemplar nº 16.

Esperem, doncs, que vos agraden. I sobretot, esperem que algun blaver siga ample de mires i reconega la tasca d'historiació del seu moviment que fa la nostra web, que començà en el seu dia amb la transcripció de l'històric llibre blaver El perill català, de Josep Maria Bayarri. Podem dir així que la nostra web arreplega ja més documents relatius a la història del blaverisme que les pròpies webs blaveres!

Webmestre.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.