• Inici
  •  » Debat general
  •  » Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

#1 29-06-2013 22:16:49

TirantLoNegre
Membre

Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

Naciodigital.cat escrigué:

Solució bèl·lica» per a la «indeguda reclamació autodeterminista

http://www.naciodigital.cat/noticia/56330/solucio/bel/lica/indeguda/reclamacio/autodeterminista

"Si el derecho a la vida independiente y autónoma se lo concedemos a quien «quiere y puede», estamos consagrando la fuerza como elemento de legitimación de la vida social. Habremos vuelto a la selva. Al admitir las distintas pretensiones secesionistas que se puedan formular en una sociedad, se abren miles de conflictos de consecuencias trágicas; y, por ende, también es racional actuar en consecuencia para evitarlo".

Aquesta és la premisa que justificaria l'ús de la força en cas que continuï la "indeguda reclamació autodeterminista", segons els signants d'un estudi dirigit des de l'aparell de l'Estat a través d'un dels think tanks més poderosos dins el PP i que el gabinet de la Moncloa té sobre la taula, titulat "Recuperar España. Una propuesta desde la Constitución" (Aula Política Instituo de Estudios de la Democracia, Universidad CEU San Pablo, 2013), del que aquest diari ja feia referència aquest dimarts .

L'estudi signat per advocats de l'Estat, magistrats del Tribunal Suprem, catedràtics universitaris o tècnics superiors de l'Estat, alerten del perill "d'implosió" de l'Estat espanyol en un termini cinc anys si es continua cedint davant les "demandes independentistes". "Per descomptat que el risc de solucions bèl·liques estarà més aprop", assegura l'estudi, tot deixant clar que la intervenció de la força abans que esclati tot és necessària per evitar mals majors. "Per evitar processos revolucionaris de finals impredicibles", sentencia el llibre.

"No ens enganyem pensant que els conflictes bèl·lics són cosa de temps passat, o d'espais premoderns, o que tots es canalitzen per la via de la competència econòmica, perquè seria un senyal d'ignorància de la història", apunta l'estudi, que titlla Catalunya de "territori problemàtic" recordant que després de cinc anys de proclamar la República, Catalunya va viure l'anarquia i la secessió.

Així mateix, l'informe anima a no deixar-se anorrear per la política internacional a l'hora de prendre decisions com l'ús de la força per evitar "canvis del sistema fora la legalitat" com el que suposa la "voluntat secessionista". Segons l'estudi, si bé la Unió Europea podria "moderar les temptacions bèl·liques" no esdevindria cap assegurança perquè Europa potser no entraria en cas de conflicte territorial a Espanya o bé faria com a "l'antiga Iugoslàvia que va ser molt il·lustratiu de com intervenir militarment, no per preservar la unitat, sinó per consolidar la fragmentació política del territori".

De fet, l'estudi conclou que el Tribunal Constitucional no és valid per "contenir la marea independentista" i per tant demana solucions per als "traumes indesitjables" que han comportat els conflictes bèl·lics recents a Espanya. A més, afegeix que una política de "apaciguamento, negociación y cesión" tampoc és "útil" davant del desafiament independentista català, ja que aquest plantejament només pot tenir "bons resultats si es practica tenint la força, amb la voluntat d'usar-la si cal i coneixent l'enemic".  I afegeix: "Allò que és contraproduent de la política de pau als problemes territorials espanyols, s'haurien d'haver après després dels dos darrers conflictes armats per aquesta causa".

Sia com sia, membres de la guàrdia pretoriana de l'Estat com Benito Gálvez Acosta, magistrat del Tribunal Suprem, o José Manuel Otero Navas, advocat de l'Estat i president de l'Institut d'Estudis de la Democràcia, o José Ramon Recuero, el lletrat de l'Estat davant el Suprem, signen que les "indegudes reclamacions autodeterministes existeixen i no poden deixar-nos indiferents; perquè no només posen en risc la placidesa d'unes vacances d'estiu, sinó que poden tenir serioses conseqüències per a tothom perquè afecten la nació i el seu prestigi al món; perquè perjudiquen els interessos de tots els espanyols; perquè és immoral aprofitar-se dels sacrificis de tots per situar-se al capdamunt d'Espanya i ara volen gaudir sols la prosperitat assolida, i i perquè el trencament de la nació espanyola dinamita la nostra Constitució".

Última edició per TirantLoNegre (03-08-2013 01:28:19)


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 

#2 21-07-2013 04:10:27

Almogaver_cat
Membre

Re: Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

Sonorissima pitada al himne d'Espanistan.
http://youtu.be/VdS5l-6KXKY

Desconnectat

 

#3 23-07-2013 03:40:25

Almogaver_cat
Membre

Re: Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

DETINGUT PER:  Haver parlat en català a Elx en una protesta contra el PP!

Font: Vilaweb.cat
-------------------------

L'associació el TEMPIR d'Elx;  fa aquesta denúncia pública:  'El passat 18 de juliol, en la concentració de mig centenar de persones davant la seu local del Partit Popular a Elx –al carrer Marqués d'Asprelles– per a protestar pels casos de corrupció del govern de l'estat, Paco Muñoz Giménez, conegut integrant del Grup Antimilitarista Tortuga, fou detingut per la policia nacional pel simple fet d'adreçar-se en valencià quan un membre del cos policial va demanar-li que s'identificara mitjançant el DNI'.

D'acord amb aquesta entitat de defensa de la llengua, 'Paco Muñoz, que havia acudit a la concentració sense el document identificatiu, no es va negar a identificar-se en cap moment, cosa que va explicar en valencià al policia que li ho havia sol·licitat'. En un comunicat, el Tempir diu que la reacció del policia va ser contundent. Va respondre: 'A mi no em parlis en el valencià dels collons.' Tot seguit, va detenir Paco Muñoz i el va portar a comissaria.

Després de reunir-se amb un comandament policíac i una vegada identificat oralment, cosa que s'hauria pogut fer en el lloc de la concentració, tal com indica la llei, van deixar-lo en llibertat amb tres denúncies: desobediència per no haver-se identificat, haver assistit a una concentració il·legal i haver enganxat adhesius a la façana de la seu del Partit Popular.

La junta directiva del Tempir expressa el suport i la solidaritat amb Paco Muñoz Giménez: 'És intolerable que un ciutadà siga detingut pel simple fet de parlar en valencià quan intentava identificar-se i explicar que no duia el DNI. [...] Entenem que aquesta actitud és inacceptable en un estat democràtic que ha de garantir el dret dels seus ciutadans a expressar-se en la llengua pròpia del país i, a més, d’un cos policíac que ha d'estar al servei dels ciutadans i, per tant, si vol ser professional i modern, ha de ser capaç d'atendre i respectar les persones que facen servir una llengua diferent del castellà. No es pot acceptar la criminalització ni un tracte de ciutadà de segona dels valencianoparlants.'

Lluís Xavier Flores Abat, agredit per haver parlat en català al Campello

El cas de Paco Muñoz no és pas un cas aïllat a l’extrem sud del país. Recentment, un policia local del Campello va denunciar Lluís Xavier Flores Abat per haver-li parlat en català i haver dit que el seu nom era 'Lluís Xavier'. A més, també el va denunciar per haver intentat de fugir i per haver originat altercats. I li va imposar dues multes que sumen quatre-cents euros. L'Ajuntament del Campello no ha respost a la petició de Lluís Xavier Flores perquè li retirin la denúncia i el policia local es disculpi. La subdelegació de govern espanyol tampoc no ha respost a la reclamació del denunciat perquè l'ha feta en català i cal enviar-la a traduir.

Última edició per Almogaver_cat (23-07-2013 03:42:05)

Desconnectat

 

#4 07-08-2013 01:45:31

Almogaver_cat
Membre

Re: Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

Cops de peu i de puny a una noia,per haver parlat en català, en l'última nit d'Arenal Sound

Els agressors: guardes de seguretat i també un guàrdia civil
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
< Font: www.vilaweb.cat >

Cops de peu i un cop de puny a l'esquena. El diagnòstic mèdic, registrat a l'hospital general de Castelló hores després: policontusions. I és que el cas de la jove de Castelló, a la qual van impedir l'entrada al control de seguretat festival de música Arenal Sound de Borriana per haver parlat en català, no va ser l'únic. Diumenge a la nit, al mateix festival, hi va haver un altre episodi que començà de manera semblant, també al control de seguretat, però amb resultat molt més greu: va acabar amb agressions físiques i, a més, entre els agressors hi havia un guàrdia civil.

Un dels dos joves agredits, treballador en l'àmbit de la salut, ja ha anat a l'hospital. I avui aniran, tots dos, a comissaria a presentar una denúncia. En paraules seves: 'Vull que tot el món sàpiga que açò no pot tolerar-se, que no hem de callar, que el que ha ocorregut a l'Arenal, el que ens han fet, ha estat un malson.'

Què va passar?

Eren les 2.30 quan en Cristian, un company seu i dues amigues es disposaven a tornar a entrar al festival per veure el concert de Kakkmadafakka. Havien entrat i sortit del recinte gairebé cada dia del festival, sense problemes. Però en aquesta ocasió l'amic d'en Cristian, que havia llegit a VilaWeb el cas de la Laura, va preguntar amb to divertit a l'agent que els escorcollava: 'Parleu valencià?'. El guarda va respondre, en espanyol: 'Jo només parlo andalús.' Els va deixar passar sense més problemes, però encara no havien fet tres passes que una guarda de seguretat, probablement la mateixa que havia humiliat la Laura divendres a la nit, segons la descripció dels afectats, els va abordar dient: 'Per què ho pregunteu? Per allò de l'altra nit? Parleu-me en espanyol!' I l'amic, sentint-se agredit i enrabiat, li va dir: 'Ets una feixista.'

No se'n van ni adonar que ja estaven envoltats per cinc guardes més, un dels quals va agafar l'amic pel coll mentre li torcia el braç i se l'enduia uns metres més enllà. En Cristian va mirar de defensar-lo immediatament i va exigir als guardes que s'identifiquessin, amenaçant de cridar la policia. El que no s'esperava en Cristian, segons que relata ell mateix a VilaWeb, és que un agent de la guàrdia civil fos just darrere, a pocs metres, observant l'escena. Un dels guardes va empentar en Cristian fins a fer-lo caure a terra i de manera inesperada li va clavar una puntada de peu. 'Demà ja veuràs, et mataré', li va dir, a l'orella. Alçant-se, adolorit, en Cristian va veure el guàrdia civil i li va demanar ajuda; li va dir que el guarda l'agredia i l'amenaçava. 'Tu l'has colpejat primer', va ser la sorprenent resposta del guàrdia civil. 'No m'ho podia creure, quina barra!', explica en Cristian a VilaWeb.

'Si no t'entenen, no et deixaran entrar, que això és Espanya'

Mentrestant, un altre grup de guàrdies civils i guardes de seguratat exigia a l'amic que demanés disculpes i que parlés en espanyol si volia entrar al recinte. 'Si no t'entenen, no et deixaran entrar, que això és Espanya.' Ell s'hi va negar i aleshores un dels guàrdies civils, el més jove de tots, li va clavar una cop de puny a l'esquena.

Mentre començava el concert de Kakkmadafakka, ells anaven cap a casa. Van pactar d'anar a comissaria plegats l'endemà al matí, però encara en estat de xoc, van decidir anar primer a l'hospital. La denúncia la presentaran avui, perquè tenen clar que l'agressió no pot quedar impune. 'Ens van fer fora, ens van agredir, ens van insultar i ens van amenaçar', rebla en Cristian, que encara no s'ho creu. 'Espere que la denúncia servisca d'alguna cosa.'

Desconnectat

 

#5 08-08-2013 13:05:59

Almogaver_cat
Membre

Re: Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

UN CONEGUT NEONAZI, RERE L'EMPRESA DE SEGURETAT DE L'ARENAL SOUND.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Font: www.vilaweb.cat
================

< Francisco José López Perea és un dels fundadors d'Opcon Seguridad, de Jaén · L'any 2011 fou condemnat per diversos delictes com a membre destacat del grup neonazi Blood & Honour >

L'empresa encarregada de la seguretat al festival Arenal Sound de Borriana, protagonista de l'agressió física a dos joves del municipi i que va prohibir l'entrada a una xicota de Castelló, en tots dos casos perquè els joves havien parlat en català, està estretament vinculada a l'extrema dreta. Segons que ha pogut saber VilaWeb, Opcon Seguridad, empresa de Jaén contractada per a la seguretat del festival i que forma part del grup Opcon Hispania SL, fou fundada per Francisco José López Perea, que constava al BORME com a soci i administrador únic de l'empresa l'any 2007.

Quatre anys després, López Perea fou condemnat a tres anys i mig de presó per un delicte d'associació il·lícita i un altre de tinença d'armes prohibides. No era casual: era fundador a Espanya del grup neonazi Blood & Honour, molt estès a Europa. López Perea, natural de Jaén, va ser condemnat per haver-lo fundat i per tenir dues pistoles a casa sense llicència. En lasentència (pdf), ratificada pel Tribunal Suprem, el jutge també va ordenar la dissolució del grup ultra a l'estat espanyol.

Després de la sentència, López Perea, conegut a Jaén com 'El Tarántula', va deixar de figurar com a soci de l'empresa. El ministeri de l'Interior no hauria permès el registre legal d'Opcon Seguridad, que figura amb el següent objecte social: 'Serveis de control d'accés i porteria d'hotels, discoteques, espectacles i qualsevol esdeveniment. Conductors, servei d'acompanyament, intermediació en cursos de formació i socorrista.'

Tot amb tot, VilaWeb ha constatat a través de diverses fonts que López Perea continua estretament vinculat a l'empresa i que, fins i tot, encara avui hi exerceix un cert poder de decisió. De fet, Opcon Seguridad ja va aixecar polseguera en diversos fòrums a internet quan es va saber que era l'encarregada de la seguretat d'un altre festival de música, el Viña Rock. Els internautes es preguntaven ja aleshores si el López Perea que figurava com a soci de l'empresa l'any 2007 era el conegut neonazi fundador de Blood & Honour. L'empresa es va veure forçada a emetre un comunicat (pdf) en què es desvinculava de López Perea.

Última edició per Almogaver_cat (08-08-2013 17:21:12)

Desconnectat

 

#6 11-08-2013 01:53:00

Almogaver_cat
Membre

Re: Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

<Resposta massiva a la xarxa contra les agressions a l'Arenal Sound L'etiqueta #stopvalencianofobia omple Twitter de missatges exigint disculpes del festival i denunciant els fets>
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Font: www.vilaweb.cat
================

Twitter s'ha omplert aquest dissabte al vespre de centenars de missatges amb l'etiqueta #stopvalencianofòbia en defensa de la llengua i exigint a l'organització del festival Arenal Sound que demani disculpes pels fets que van tenir lloc la setmana passada. Dos joves van ser agredits per personal de seguretat i a una altra noia li van impedir d'entrar, en tots dos casos pel sol fet d'haver parlat en català. Els fets van generar una forta reacció a la xarxa, sobretot després de saber-se que l'empresa de seguretat del festival estava vinculada a un conegut neonazi. Per això s'havia convocat per a avui una piulada massiva amb l'etiqueta #stopvalencianofòbia  i amb menció a @arenalsound, que ha estat un gran èxit.



El Bloc Jove de Borriana denuncia la discriminació

Xavier Giménez Aparicio, en nom del Bloc Jove de Borriana, ha dit a VilaWeb Castelló:

'La festa no va ser plena. Se’ns plantejava un Arenal Sound on per primera vegada actuarien grups en valencià; se’ns plantejava un Arenal Sound amb més gent que mai, una oportunitat sens dubte de conèixer gent nova, gent de diferents cultures i vinguda de països diversos. Tot i els problemes que comporta la realització d’un macrofestival de música vora mar (privatització a la pràctica de la platja; insalubritat endèmica, etc.), la celebració de l’Arenal Sound enguany semblava una bona oportunitat per a gaudir d’una mitja setmana estiuenca amb les màximes garanties. Això semblava. En la pràctica no va ser així, no del tot almenys.

Com en gairebé totes les cites d’aquesta magnitud, sempre hi ha elements que poden aigualir la festa. En aquest cas, els ‘elements’ foren un grup d’agents de seguretat del mateix festival i algun guàrdia civil que encara creu viure sota els manaments franquistes. Aquests agents, aprofitant-se de la seua posició de poder, maltractaren, incomodaren i impediren el pas a una xica pel simple fet de parlar en la llengua del Tio Canya i agrediren físicament un grup de xics pel mateix motiu.'Font: vilaweb.cat

Última edició per Almogaver_cat (11-08-2013 01:54:04)

Desconnectat

 

#7 11-09-2013 01:49:50

Almogaver_cat
Membre

Re: Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

Maestrat (16224 missatges)
#tramPV  #ViaCatalana
_______________________


El govern espanyol prohibeix lA cadena humana a Vinaròs i a Guardamar

FIL: http://www.racocatala.cat

L'ANC del País Valencià manté la convocatòria a Vinaròs:
-----------------------------------------------------------------------------------
http://www.llibertat.cat/2013/09/l-anc- … stat-22984

,
BONA DIADA  GERMAMANS!
http://youtu.be/TOwJlCZ4YX0

Última edició per Almogaver_cat (11-09-2013 04:47:44)

Desconnectat

 

#8 17-09-2013 01:54:45

Almogaver_cat
Membre

Re: Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

Dilluns  16.09.2013  12:18
.

Les Illes es tenyeixen de verd contra la política educativa de Bauzá


Seguiment massiu de la vaga indefinida · Bauzá la qualifica d'antidemocràtica

Font: www.vilaweb.cat
------------------------------

Milers de mestres, i també alumnes, pares i mares, s'han concentrat aquest migdia a les quatre Illes per protestar contra la imposició del decret de llengües del govern Bauzá i les retallades en educació. Les escoles han començat avui una vaga indefinida que ha tingut, en aquestes primeres hores, un seguiment massiu. A la majoria dels centres només hi havia els serveis mínims exigits pel govern (d'un 30%) i l'STEI-i, el sindicat majoritari de l'ensenyament, ha xifrat en un 90% el seguiment en els centres públics.


Per Illes, el sindicat xifra en un 91% el seguiment a Mallorca, un 91,5% a Menorca, un 89,5 %a Eivissa i un 95,7% a Formentera.

L'STEI-i valora així el seguiment: 'La contundència de les dades posa de manifest, d'una banda, la indignació del professorat i el seu rebuig més absolut a les polítiques educatives que el govern de José Ramón Bauzá imposa a cop de decret, des de l’autoritarisme més absolut. D'una altra, la necessitat més urgent que mai de deposar l’actitud de menyspreu del sector educatiu que practica l’equip de Joana Maria Camps i Guillem Estarellas des de fa molts mesos.'

El Comitè de Vaga de l'Assemblea de Docents s'ha mostrat molt satisfet pel seguiment de la vaga, que ha xifrat en un 91%, segons les dades que ha recollit en 244 centres. 'Avui ha quedat ben palès que el suport dels docents a les nostres reivindicacions és multitudinari', i anuncia en un comunicat: 'A partir d'ara, el nostre objectiu mantenir aturats els centres educatius el temps que la inconsciència del govern els hi obligui. Seva és la responsabilitat.'

En la nombrosa concentració d'avui a Palma se n'ha anunciat una altra per demà a les 11.00 davant el parlament.

El govern rebaixa les xifres

Segons les dades del govern de les Illes, als centres públics hi ha un seguiment de la vaga del 27,1%, mentre que en els concertats és del 8,6%. Aquests percentatges equivalen a 3.043 docents de l'educació pública i 345 de la concertada.

Bauzà: 'La crida a la vaga indefinida és antidemocràtica'

Al mateix moment en què ha començat la vaga indefinida de docents a les Illes contra la imposició del decret de llengües que menysté el català i les retallades del govern en educació, el programa el Faristol d'IB3 Ràdio ha entrevistat el president balear, José Ramón Bauzá, on ha respost a les acusacions de l'oposició de tenir una actitud 'antidemocràtica i feixistoide': 'El que realment és antidemocràtic és no respectar la voluntat de la majoria, el que realment és antidemocràtic és impulsar, mobilitzar i fer una crida a la mobilització i la vaga, el que realment és antidemocràtic és no respectar la majoria dels ciutadans, el que realment és antidemocràtic és el que es fa.' 'L'oposició està desnortada. Allò antidemocràtic és no respectar una majoria democràtica', ha afegit.

Bauzà ha admès que les Illes encapçalen la llista de comunitats amb més fracàs escolar i ha vinculat el seu projecte de trilingüisme a les aules amb la millora de l'educació. Pel president, 'l'única intenció del govern és que els nens tinguin la màxima capacitació i siguin competitius en el futur'. 'No volem imposicions ni una educació que no sigui en llibertat. L'educació no sols és llengua', ha afegit.
X

Última edició per Almogaver_cat (17-09-2013 01:56:05)

Desconnectat

 

#9 21-09-2013 18:07:41

Almogaver_cat
Membre

Re: Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

El cas del conductor d'Almenara, a la Comissió Europea

L'eurodiputat Ramon Tremosa presentarà una pregunta parlamentària sobre el cas aquest dilluns perquè Europa es pronunciï
· 'Assaltar la Blanquerna surt gratis i per parlar català, sis mesos de presó'
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El cas del conductor d'Almenara (Plana Baixa) que ha estat condemnat a sis mesos de presó per haver-se negat a parlar en espanyol en un control rutinari de la guàrdia civil, Carles Blay Mateu, arribarà a la Comissió Europea.
L'eurodiputat Ramon Tremosa (CiU) ha explicat a VilaWeb que aquest dilluns presentarà una pregunta parlamentària a la Comissió, com ha avançat a través de Twitter, perquè considera que s'han violat els drets fonamentals d'un ciutadà europeu.
'El català és llengua oficial i, per tant, hi ha hagut una violació de drets', ha explicat Tremosa, que ha afegit que confia que la Comissió trobi inacceptable que:
[u] 'assaltar la Blanquerna surti gratis i per parlar català, sis mesos de presó'[u], en referència les multes ridícules que podrien rebre els feixistes que van atacar violentament la seu de la Generalitat el dia de la Diada.
Font: www.vilaweb.cat

Última edició per Almogaver_cat (21-09-2013 18:09:51)

Desconnectat

 

#10 23-09-2013 19:10:53

Almogaver_cat
Membre

Re: Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

Cerdà: ' Valencians! Què hi fem encara ací, en aquest estat que ens agredeix?'

Si un dia, EL Pais Valencià, (a part dels covards-neoblaveros i criminals neofaxes ) diu PROU!...

El moviment d'alliberació, serà de proporcions Titàniques. Ergo: IMPARABLE!

Última edició per Almogaver_cat (23-09-2013 19:31:18)

Desconnectat

 

#11 27-01-2014 21:44:34

TirantLoNegre
Membre

Re: Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

El coronel Martínez Inglés explica «l'Operació Estela», l'operatiu militar per aturar la «rebel·lió catalana»

NacioDigital.cat escrigué:

Redacció Barcelona | Actualitzat el 27/01/2014 a les 14:55h
Arxivat a: Nació Confidencial, procés català, Amadeo Martínez Inglés, Militar


"Per això, i sense manies de cap mena, goso afirmar que en les altes esferes de les Forces Armades espanyoles (JEMAD, Cap de l'Estat Major de la Defensa; JEME, Cap de l'Estat Major de l' Exèrcit; JEMA, Cap de l'Estat major de l'Aire i AJEMA, Almirall Cap de l'Estat major de l'Armada) existeixen ja plans elaborats, amb el coneixement i la total complaença de l'Executiu del senyor Rajoy, per intervenir amb rapidesa, contundència, nocturnitat i menyspreu absolut per les formes democràtiques a Catalunya si arribat el mes d'octubre d'enguany la plana major de l'independentisme català no ha fet marxa enrere en les seves propostes de separar d'Espanya i segueixen amb la seva idea de celebrar un referèndum a primers de novembre. El nom en clau provisional de la intervenció militar es diria 'Operació Estela'". Així comença el coronel de l' Exèrcit de Terra espanyol a la reserva, Amadeo Martínez Inglés, l'explicació d' una virtual i delirant intervenció militar a Catalunya si continua el que haurien batejat com a "Rebel·lió catalana".

En una carta a la que ha tingut accès Nació Digital, el militar a la reserva assegura, citant fonts de la cúpula militar, que el discurs de Mariano Rajoy d'aquest dissabte a Barcelona marcava el dia D d'una ofensiva antisobiranista que en primer terme seran “mediàtics, polítics i socials però que si la cosa va a a més (i Mas no es fa enrere) pot esdevenir, i els plans operatius estan ja ultimats, en un altre tipus de confrontació en la qual els polítics corruptes facin pas als militars patriotes”.

"Els plans, segons les dades de què disposo provinents de fonts castrenses de tota solvència, passarien per ocupar, no més tard del 20 d'octubre de 2014, per sorpresa , de nit i a càrrec d'unitats d'elit de l' Exèrcit espanyol ( Paracaigudistes i Legió ) , tots els centres del poder polític i mediàtic tant a Barcelona com a la resta de capitals de província de la Comunitat catalana , alhora que es decretaria l'estat d'excepció a tot Catalunya i es deixaria fora de la llei a l'actual govern de la Generalitat. El Govern del senyor Rajoy , un cop acabada l'operació nocturna ( cap a les vuit del matí del dia " D +1" ) donaria explicacions de manera urgent al Congrés en una sessió plenària de les Corts espanyoles , facilitant tota mena d'explicacions al poble espanyol i prometent una ràpida i 'democràtica' sortida al conflicte”, afegeix en el seu escrit l'oficial a la reserva.

“Aquesta 'sortida' passaria per formar d'urgència un govern autonòmic titella format per botiflers de confiança, que retornés a l'Estat central les competències en Educació i Interior deixant l'autogovern català reduït a la mínima expressió . El cop de timó comptaria amb el vistiplau de la Zarzuela i l'oligarquia monàrquica de Catalunya, que brindaria immediatament el suport econòmic i mediàtic a la nova situació per evitar protestes i sancions internacionals”, conclou Martínez Inglés.

No hem d'oblidar que el Coronel Martínez Inglés s'ha posicionat clarament d'acord amb el procés i el referèndum, titllant de tracte colonial l'estatu quo de Catalunya. Seria el nostre Villarroel del segle XXI.


___________________________________________________________________________________________
http://acatalunyallenguavehicularelcatala.blogspot.com/
Ramon Muntaner, Crònica, cap. CCXCVI:
«E divenres matí venc, la gràcia de Déu,de bona pluja, que pres tot Aragon e Catalunya e Regne de Valencia e de Murcia e durà entrò per tot lo dicmenge tot dia»

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Debat general
  •  » Conflicte bèlic a la Sèrbia d'aquí a 5 anys entre Catalunya i Espanya

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.