#1 11-11-2012 13:17:11

Webmestre
Administrador

El GAV, totalment derrotat

Benvolguts amics:

Tenim pendent fer aquesta reflexió des del passat 9 d'Octubre, però encara no havíem pogut. Ara és, doncs, el moment de fer-la.

Aquesta reflexió no és altra que la constatació que el GAV està, a hores d'ara, totalment derrotat. I per a fer aquesta afirmació, ens basem en les següents proves:

-Ja no es veuen pràcticament pintades seues, fins i tot a la ciutat de València. Prova de que els quatre pringats que les feien deuen haver-se "retirat".

-Les seues "accions" cada volta són més escasses i més patètiques.

-El darrer 9 d'Octubre foren menys gent que mai, i es pot dir que ja han perdut el "control" de la processó cívica del matí.

-Les seues "visites" a les comarques, també són cada volta més escasses, i enguany si no vaig errat sols han fet la penosa "visita" al castell d'almenara.

-Les seues "seccions" també són cada volta més escasses.

-La seua mitjana d'edat ha tornat a augmentar, una volta ja no capten gent jove en Expojove (la seua principal font de captació) fins que els vàrem tirar fora.

I un llarg etcètera.

Com acabem de dir, la principal causa de que no capten gent jove és haver-los foragitat d'Expojove. I això és un mèrit nostre i dels companys de la web "antifeixistes" bàsicament. Com ja hem dit moltes vegades, els xiquets de val.com i els diputats del BNV a les Corts Valencianes no feren res al respecte.

Cal no perdre de vista el GAV, no obstant, perquè com la seua ideologia està basada en l'odi, la violència protagonitzada per ells pot rebrotar en qualsevol moment. Sols cal que capten algun xic fracassat (com els germans Rochina) o amb ganes de notorietat (com Aitor Marquina), perquè aquesta violència es torne a reproduir.

Però, insistim, un any després que observàrem la seua dedadència, podem dir que els hem derrotat.

A partir d'ara, cal orientar els nostres esforços envers els principals actors de l'anticatalanisme a la nostra terra. En primer lloc, indubtablement, España2000 i els seus caps Roberto i Azor, que pateixen un anticatalanisme obsessiu i malaltís. En segon lloc, les noves formacions polítiques que estan sorgint de la desfeta de la dreta espanyolista (i part de l'esquerra espanyolista també), bàsicament UPyD, encapçalada a la nostra terra per l'actor-polític Toni Cantó.

No cal perdre l'esperança, i la derrota del GAV demostra que els enemics de la nostra terra no són invencibles.

GUANYAREM!

Webmestre.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.