#1 21-10-2012 20:58:41

RutgervonBlum
Membre

El frau de la família Cadenas-Alabèrnia

Per favor, no tanqueu aquest fil. El publique ací perquè ací no hi ha censura, com en el Racó Català o val.com. Vull denunciar la farsa permanent que la família Cadenas-Alabèrnia fa creure als nacionalistes de bona voluntat. Del pare no parle perquè maui se l'ha vist en públic. Sí que han fet vida social (i massa), la mare Teresa Alabèrnia Domènech i la filla Núria Cadenas Alabèrnia. Però anem a pams, com diuen al meu poble:

-Núria Cadenas Alabèrnia: Aquesta indivídua és una vividora del nacionalisme, o vividora en sentit ample. En els anys 80 del passat segle la van detenir per pertanyença a Terra Lliure. No és una bona manera de fer nacionalisme fer terrorisme, i menys encara el de Terra Lliure, que no deixà mai de ser una burda còpia del terrorisme basc a casa nostra. De fet al llarg de la seua existència no foren més que una comparsa d'ETA.

Després passà uns quants anyets en presó, i quan isqué, li ha sabut treure partit a això d'allò més bé. Li publicaren uns quants llibres (de dubtosa qualitat) i té un càrrec (no se sap qui) en ACPV. A casa nostra sols publiquen llibres els mateixos, els que fan vida social i se venen a si mateixos com a "intel·lectuals", com és el cas d'aquesta senyoreta. I quant al càrrec d'ACPV, és això per ser parella de fet de Toni Gisbert, coordinador d'ACPV? Entre els dos guanyaran al mes uns 3000 €. Un sou respectable per a una parelleta que se defineix a si mateixa com a marxista, leninista i tots els "istes" possibles.

I tot això és, com diem, bàsicament perquè aquesta senyoreta se ven a si mateixa com a "màrtir de l'independentisme". I això, a banda de suposar una cara dura impressionant, és una burla a tota la gent que a casa nostra ha estat en pressons, calabossos, camps de concentració, etc. en condicions molt pitjors que ella, i que no van per ahí fent-se propaganda i intentant treure profit d'això.

-Teresa Alabèrnia Domènech: Aquesta senyora és allò que se'n diu una independentista "històrica", una de les fundadores en el seu dia de l'Assemblea Unitària de l'Autodeterminació, i mare de Nurieta. És assistenta social i membre del Consell Escolar Municipal de Barcelona. La informació està extreta de la Viquipèdia en aquest article. I ací ve la sorpresa: Aquesta senyora és massona i des d'enguany presidenta de la Gran Lògia Massònica Femenina d'Espanya. Ací comencen les incoherències i al mateix temps l'explicació de moltes coses.

Què collons té a veure la massoneria i l'independentisme??? Perquè els massons defensen un ideal per així dir-ho, internacionalista, i no han fet més que mal a la nostra nació.

Però clar, els massons funcionen com a grup mde pressió: Se recolzen molt entre ells i aspiren a tenir els llocs més importants de la societat. Sense anar més lluny, en l'Estat espanyol se rumoreja que el jutge Garzón o Mario Conde podrien ser massons. Això explica per què se li fa tant de cas a aquesta senyora i la seua filleta.

Però la incoherència més gran és aquesta senyora siga presidenta de la Gran Lògia d'Espanya. Com és possible que una independentista furibunda com ella siga ara d'Espanya???? Ja no és independentista???

I encara hi ha més: Mireu aquest vídeo, d'una taula rodona sobre els massons a València en 2010. Ací veiem la Sra. Alabèrnia parlant en perfecte castellà. I dic jo: S'avergonyeix de la seua llengua? Ja no hi creu en els Països Catalans? Perquè si els "independentistes" del Principat quan venen a València parlen també en castellà, qui volen que parle català a València? És més important per a ella ser massona que ser independentista?

Crec que aquesta exposició és suficient per a conèixer la calanya d'aquesta família, mare i filla.

I ara per favor, com dic, no tanqueu aquest fil, perquè espere que ací no hi haja censura, com en les webs esmentades amunt, que adoren i veneren aquesta família, vividora del nacionalisme.

Desconnectat

 

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.