• Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya contra la presència d'ultradretans a la premsa valenciana

#1 07-08-2012 17:50:45

Webmestre
Administrador

Campanya contra la presència d'ultradretans a la premsa valenciana

Benvolguts amics:

Tal com vos anunciàvem, anem a encetar en primer lloc una campanya perquè el Sr. Juan García Sentandreu no escriga més a la premsa valenciana. En concret, el diari que més espai li ha donat darrerament és el Levante-EMV, curiosament, un diari que els darrers temps ha estat més "d'esquerres" que el tradicional diari "de dretes", "Las Provincias". I no sols a aquest individu, sinó a altres destacats ultradetans valencians, com ara José Luis Roberto, Manuel Latorre o fins i tot Carles Recio, personatge vinculat al GAV de tota la vida i que ara sembla que s'ha convertit en col·laborador fix del Levante-EMV. Sembla que això ho fan perquè així creuen que tenen més vendes, i sembla que per a ells les vendes ho justifiquen tot.

Nosaltres creiem, però, que la premsa valenciana, i en concret el "Levante-EMV" no es pot convertir en altaveu de tots els ultradetans valencians, que d'altra banda ja disposen de prou mitjans de propaganda.

Per això, encetarem la campanya en el "Levante-EMV" precisament. Se pot escriure al formulari de contacte de l'edició impresa o de l'edició digital.

I el text de denúncia podria ser aquest:

Benvolguts Srs.:

Voldríem denunciar el fet que en les pàgines del seu diari cada volta més escriguen destacats ultradetans de la societat valenciana, com ara Juan García Sentandreu, José Luis Roberto o Manuel Latorre. Fins i tot és especialment greu que el Sr. Carles Recio, personartge vinculat històricament el GAV, i al mateix temps personatge involucrat en diversos escàndols, haja esdevingut un col·laborador habitual de les seues planes en els darrers temps.

Considerem que un diari com el seu, amb una trajectòria clara d'altra banda en la defensa de les llibertats democràtiques, no pot esdevenir de cap manera plataforma i altaveu de personatges ultradretans, i en molts casos, controvertits, com els adés citats.

És per això que els demanem formalment que tals personatges no escriguen més en les planes del seu diari.

Cordialment.

Signatura.

Desconnectat

 

#2 31-08-2012 17:46:09

HERETGE
Membre

Re: Campanya contra la presència d'ultradretans a la premsa valenciana

Però tota esta gentola escriu articles al Levante EMV?????

Desconnectat

 
  • Inici
  •  » Campanyes
  •  » Campanya contra la presència d'ultradretans a la premsa valenciana

Peu del fòrum

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB

Creative Commons License © 2004-2011 Antiblavers.org i altres contribuïdors | visites
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons, tret d'on s'indique el contrari.
Funcionant gràcies a PmWiki, PunBB, Coppermine, PHP, MySQL, Apache i GNU/Linux.